vv 't Vliegdorp

Moonlight Shopping

 • Hits: 6

Moonlight Shopping bij Sunny Camp te Zeist.

Vrijdag 23 november van 20:00 - 22:00 uur maar liefst 15% korting op de gehele collectie

PUPIL VAN DE WEEK BIJ DAMES 1

 • Hits: 18

Ik mocht mee doen met de meiden en ik wil net zo goed worden als hun. We gingen naar de kleedkamer om om te kleden en we maakte grapjes en lachten heel veel. Na heel veel gezelligheid moesten we stil zijn om de wedstrijd te bespreken. 

Samen liepen we het veld op en gingen we de warming up doen en balletje over trappen. Ik heb ook nog trucjes geleerd. we gingen ook penalty's oefenen maar dat vond ik een beetje eng. Na de kop of munt mocht ik scoren bij het tegen team en ik maakte een goal. 
Toen de wedstrijd begon in de regen mocht ik in de duckout zitten en vond ik het super leuk om de meiden te zien voetballen. 
Ik wil nog een keertje mee doen met de meiden 😀


Meiden ik vond het gezellig 

Liefs Emmelie 

Vliegdorp 2 komt te kort tegen het counterende Roda'46

 • Hits: 46

In een heerlijk herfst zonnetje werd zaterdag 17 november de wedstrijd tussen het 2e equipe van Vliegdorp en het vrienden equipe van Roda'46 gespeeld.

Voor ondergetekende een weerzien met een aantal oud jeugdspelers die hij in een verleden heeft mogen trainen. Ook deze keer was uw razende reporter te laat bij de wedstrijd, maar ook deze week weer een goed excuus met toestemming van ons aller voetbal moeder Jose.
Door dit te laat komen heeft hij gemist dat de rood zwarte brigade uit Leusden al met een vroege 1-0 voorsprong de leiding had genomen, gelegenheids keeper Thomas had deze keer de handschoenen aangetrokken en bleek kansloos op een wel bekeken stiftje. Ja u leest het goed,  gelegenheidskeeper. Het is voor Vliegdorp even zoeken, passen en meten naar keepers. Alle 5 de keepers waren helaas niet in staat om de handschoen op te pakken ivm blessures en werk verplichtingen. Dus met een beetje creatief denken van trainer Johnny was het deze keer de beurt aan Thomas die dit goed en sportief oppakte.
Kijkende naar de eerste helft stond vliegdorp best wel aardig te voetballen en had zowaar het meeste bal bezit. Kleine spelden prikjes werden uitgedeeld maar helaas kwamen we nog niet tot scoren. 
Dan tegen het einde van de 1e helft toch een doelpunt, helaas weer aan de verkeerde kant. Een droge poeier ging via de vingertoppen van Thomas het doel in en zo gingen we met een 2-0 achterstand de rust in.

Met de aanwijzingen van de trainer in onze achterzak werd er aan de 2e helft begonnen. Helaas moesten Mike en Robert het veld verlaten ivm werk verplichtingen en aanvulling bij het 1e. En na 10 minuten ging ook Kevin van het veld af ivm werk verplichtingen. Ja dan lever je best wel wat ervaring in maar de rest van de jonge honden met aanvulling van een wat oudere hond gingen op zoek naar dat ene doelpuntje. 
En als je gaat zoeken dan gebeurd het wel eens dat je van je plek af bent en zo maken wij niet de 1-2 maar maakt Roda de 3-0 en zo lijken we naar een grote nederlaag geleid te worden.
Achterin besloten om in ieder geval de score niet te hoog uit te laten vallen en voorin ging men toch weer op zoek naar eer herstel.
En zo gebeurde het dat we de spanning in de wedstrijd terug brachten want binnen een 5 minuten is het ineens 2-3 door doelpunten van (ik meen) Chris en Sekou (pingel). Spanning terug en wat onrust bij de tegenstander.

Achterin werd er wat meer risico genomen om de gelijkmaker te forceren en daardoor kon Roda gaan counteren richting het doel van Thomas. De 4-2 die zij maken mag op de conto van ondergetekende bijgeschreven worden. Op de achterlijn wordt er te zwak ingegrepen en wordt de bal voorgezet en van dichtbij binnen getikt. Maar nog 1x rechten wij onze rug en gaan de aanval in en binnen 2 minuten scoren we de 3-4 uit een corner door Ricardo. Spanning weer terug.
Op zoek naar de gelijkmaker gaan we vol de strijd aan maar het is ons niet gegund. In de laatste minuut maakt Roda de 3-5 en is de wedstrijd gespeeld.
Helaas niet het  gewenste resultaat, maar aan onze inzet heeft het niet gelegen.
Koppies blijven naar boven kijken en de sfeer is goed. Nu wat meer trainingsarbeid leveren op de dinsdag en de donderdag en/of wat meer voor jezelf gaan trainen. Hiermee hopen we wat blessures te voorkomen en iedereen weer fit te krijgen voor de volgende wedstrijd.

Dank weer aan onze supporters.

MvG

"koots"

Vliegdorp JO13-1 haalt een nipte overwinning in topper

 • Hits: 22

Wat een wedstrijd. Zoals vooraf al verwacht waren de ploegen van IJsselmeervogels JO13-2 en Vliegdorp aan elkaar gewaagd. Met de eerste en tweede plek in de poule kan dit ook bijna niet anders. Iedereen was op en top gemotiveerd om de eerste plek te handhaven. De uiteindelijke 2-1 overwinning is daarom een geweldig resultaat, maar wat was het spannend.

Zoals vaker kostte het ons moeite om goed in de wedstrijd te komen tegen fysiek sterkere ploegen. Het eerste kwartier was IJsselmeervogels meer aan de bal, zonder dat dit echt grote kansen opleverde. Wat onschuldige schoten op het doel van Romano die daar niet zenuwachtig van wordt. Het tweede deel van de eerste helft werden we sterker. Meer balbezit en we begonnen ook kansen te creëren. Het was duidelijk dat de doelpunten vandaag schaars zouden blijven. Des te belangrijker om de ban te breken met het eerste doelpunt. En dat lukte Vliegdorp gelukkig. Met een enigszins gelukkige punter verdween de bal van de voet van Jelle in de rechterbovenhoek van het doel. Onhoudbaar voor de (kleine) keeper. Dat gaf duidelijk vertrouwen en de rest van de eerste was Vliegdorp de betere ploeg. De score konden we echter niet uitbreiden waardoor we met een magere 1-0 de rust ingingen.

Na rust bleef de spanning continue in de wedstrijd. Toch vrij snel de 2-0 door Jayden die een terugkaatsende bal vanuit het middenveld vakkundig in de hoek legde. Maar het was vooral IJsselmeervogels dat de mouwen opstroopte en er nog vol voor ging. Er ontstonden over en weer ook kansen maar de keepers en de beide verdedigingen deden echt goed werk. Het was aan Vliegdorp zelf te danken dat de 2-1 viel. Een onhandige terugspeelbal werd niet goed verwerkt en de spanning gierde weer door de kelen.

Mooi om te zien dat Vliegdorp de strijd volledig aanging. Ook na de nodige pijntjes aan voet, enkel, been en buik. We lagen regelmatig op de grond maar we stonden steeds weer op net gerechte rug! De laatste 5 minuten waren tenenkrommend en menige keel werd schor geschreeuwd. En niet voor niets, met goed verdedigend werk en veel strijdlust werd de 2-1 overwinning over de eindstreep gebracht. Een echte teamprestatie waar ook werkelijk iedereen een positieve bijdrage aan heeft geleverd.

Ik zou zeggen, op naar het kampioenschap en laten we hier met elkaar lekker van gaan genieten de rest van het weekend.

Doelpunten: Jelle en Jayden 1x.

Schorre kelen: alle ouders

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

 • Hits: 46

Voor het leiden van thuiswedstrijden van het 2e elftal en de dames 1 zijn wij dringend op zoek naar scheidsrechters. Ook voor het fluiten van de jongere jeugdelftallen is versterking gewenst. Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die dit zou kunnen, en vooral wilt, doen? Neem dan contact op. Stuur een mailtje naar info@vliegdorp.nl

Veteranen Soesterberg en FC Utrecht spelen nog met plezier

 • Hits: 75

Het oogde misschien niet allemaal even soepel, maar het plezier droop ervan af in de ontmoeting tussen de Vrienden van de voetbalvereniging Soesterberg (even omgedoopt tot Vliegdorp Old Stars) en de FC Utrecht Old Stars, vrijdagmiddag op het sportpark aan de Kerklaan. De 60- en 70-plussers speelden twee keer 25 minuten walking football. Dit houdt in dat er niet mag worden gerend, de bal niet boven heuphoogte mag komen en dat slidings uit den boze zijn.

Dat de FC Utrecht Old Stars naar Soesterberg zijn gekomen, heeft er mee te maken dat zij het walking football willen uitdragen.
Van den Boogaard (FC Utrecht Old Stars): ,,Ik hoop dat de groep in Soesterberg ook veel groter gaat worden, want het is voor zo'n dorp belangrijk dat ook de ouderen aandacht krijgen en zij kunnen dan ook maatschappelijke activiteiten ontplooien in het dorp."

Nadat Vliegdorp-aanvoerder Martin van den Beek zijn FC Utrecht-collega een herinneringsvaantje had overhandigd, maakten de spelers eerst een wandeling rond het veld om de spieren los te maken. Na de instructie aan de spelers ,,dat het niet gaat om het winnen maar om het plezier", werd de bal in het spel gebracht. Plezier hadden ze en dat werd ter afsluiting nog eens benadrukt tijdens de 'derde helft' in de kantine.

In die "derde helft" werd de wel bekende FC Utrecht bal getekend door de FC spelers en werd deze geschonken aan vv 't Vliegdorp.
Deze krijgt uiteraard een mooie plek in onze kantine.

En als klap op de vuurpijl werd ook nog eens het "SUPERLOT" van de Grote Club Actie t.w.v € 150,00 verkocht.
Met donaties van zowel de Soesterbergers als de Utrechters schonken zij maar liefst € 206,00 voor de actie.
Een grote dank aan alle spelers van de Vliegdorp Old Stars en de FC Utrecht Old stars. Met deze bijdrage zijn de 4 nieuwe pupillen goals dichter in zicht.

Herfstweer deert Vliegdorp JO13-1 niet

 • Hits: 29

Het was even wachten op de eerste herfstachtige voetbalzaterdag. Maar vandaag was die er in optima forma. Een zware grasmat vol met herfstbladeren en de nodige modder met een stevige wind. Maar als je je ook nog geestelijk voorbereid hebt op regen en het blijft de hele wedstrijd droog dan ben je ook weer blij met de omstandigheden. Ook bijna alle ouders waren weer aanwezig wat de sfeer uiteraard ook ten goede komt.

We moesten vandaag tegen Hoogland JO13-3 die in de middenmoot stonden. Een echt spannende wedstrijd werd het niet. We konden uiteindelijk met een 1-7 overwinning de modder van de schoenen kloppen. Het was niet goed en het was niet slecht wat we hebben laten zien. Wel even wennen aan de omstandigheden, het duurde even voordat de eerste treffer door Lars werd gemaakt. Daar waren al flink wat kansen aan vooraf gegaan, maar aanvallend stond ons vizier vandaag niet al te scherp. De voorsprong hielp wel om wat makkelijker te gaan spelen . Vrij snel maakte Jelle de 0-2 en even later was het Wouter die 0-3 liet aantekenen. Vlak voor rust was het Hoogland die uit een spaarzame aanval toch 1-3 scoorde.

Na de rust zakte de wedstrijd behoorlijk weg. Hoogland kon niet en bij Vliegdorp wilde het ook niet vlotten. Verdedigend waren we wel weer heel solide en dat is ook veel waard. Zoals zo vaak brak Lars de wedstrijd weer open door 1-4 te scoren. Via een snoeihard schot van Wessel en nog goals van Wouter en Lars werd de 1-7 eindstand bereikt.

Volgende week spelen we de topper thuis tegen IJsselmeervogels die 2e staat. Ik hoop dat alle papa’s, mama’s en opa en oma’s dan langs de kant staan om aan te moedigen! Misschien ook een leuk spandoekje en wat toeters voor de echte voetbalsfeer? We gaan het meemaken.

Doelpunten Lars 3x, Wouter 2x, Jelle en Wessel 1x.

Fijn weekend allemaal!

Vermakelijke dorpsderby ’t Vliegdorp - SEC eindigt onbeslist

 • Hits: 73

Met een eindstand van 1-1 lijkt het dat zich zaterdag een saaie derby afspeelde op Sportpark Kerklaan. Maar de 100 toeschouwers werden echter getrakteerd op een vermakelijk duel, dat gespeeld werd op natuurgras en dat was duidelijk in het voordeel van SEC.


Mike Ligtvoet verafschuwde de grasmat. ,, We trainen en spelen altijd op kunstgras en hadden vandaag moeite met het veld.'' Zijn coach Raymond Lantinga zwakte het verweer van zijn pupil af. ,,Natuurlijk is kunstgras voor ons ideaal, maar daar lag het vandaag niet aan. We verzaakten gewoon om in de eerste helft door te drukken.'' De Soesterbergers zijn in afwachting van de oplevering van de nieuwe grasmat op het hoofdveld. Door vertraging van de werkzaamheden moest er worden uitgeweken naar het tweede veld. Dat leverde de wasvrouw van Vliegdorp extra werk op, want nu kregen de tenues van de geelzwarten het ook eens te verduren. Voor SEC lag het anders, het voelde zich op dat speelveld wel thuis.

SLIKKEN Toch  moesten de ploeg van coach Cor Ruizendaal na twee minuten even flink slikken toen Mike Ligtvoet behendig de bal achter doelman Eddy Willemsen deponeerde: 1-0. ,, Dat gebeurt ons haast elke wedstrijd. We kunnen beter alle duels gewoon met een 0-1 stand beginnen'', zuchtte Ruizendaal. De thuisclub had na die snelle openingstreffer de wedstrijd kunnen en moeten beslissen maar het speeltuig vertikte het om voor de tweede maal tegen de touwen te belanden. ,, Ik dacht na die snelle goal van mij, dit gaat wel wat worden met ons. Maar na vijftien minuten zakten we flink in en gingen mee in hun spel met de lange bal en dan krijg je het zwaar op zo'n veld'', wist Ligtvoet. SEC kreeg greep op de wedstrijd en ook mogelijkheden op de gelijkmaker. Martijn Hilhorst kreeg daar de beste kans voor. Moederziel alleen voor doelman Jeffrey Huijboom koos hij voor een oerknal en zag hij het leder richting de A28 vertrekken. Ruizendaal begreep dat niet: ,, Die bal had hij er gewoon in moeten schuiven.''

TOUWTJES Vlak na de rust had Jeffrey Hofman met een spectaculaire omhaal zijn team in veilige haven kunnen bootsen, maar zag zijn poging net over de deklat gaan. SEC herpakte zich en ging op zoek naar de verdiende gelijkmaker. In de 53e minuut werden de Soesters beloond. Daniel Groen liet Huijboom kansloos. Amper zestig teller had de kleine aanvaller zijn twee treffer kunnen maken. Maar Groen verkeerde blijkbaar nog in de feestvreugde van zijn eerste doelpunt en faalde. Vliegdorp kreeg het zwaar te verduren. Diverse pogingen, waaronder een  kopbal van Stefan Jak en een afgekeurd doelpunt van Edgar Sorsorov werden overleefd.,, Jammer dat we na 1-1 niet doordrukten. Ik had dat wel verdiend gevonden. We kwamen naar Soesterberg voor de drie punten en om de laatste plaats te verlaten. De grootste kansen waren voor ons. Wel positief dat we zo met zijn allen gevoetbald hebben'', aldus Danny Meerding.

KOPJES HANGEN Rishendly Maduro rookte in een hoekje stiekem een sigaret. ,, Ik heb hem eigenlijk niet verdiend, want dit hadden we gewoon moeten winnen. De eerste helft voetbalden we best lekker. Maar na de rust kwamen we niet goed de kleedkamer uit. Dit gelijke spel voelt als een nederlaag, maar we wilden echt wel winnen vandaag'', somberde Maduro, die wel blij is dat het spel en de sfeer in zijn ploeg beter is dan vorig seizoen. Zijn teamgenoot Ligtvoet:  ,, Dat inzakken zit een beetje in ons spel. We hebben moeite om negentig minuten druk te zetten. Maar vandaag was dat wel heel kort tegen een , met alle respect, mindere tegenstander. Zij kwamen hier niet heen om te voetballen. Toch dom dat wij meegingen in hun spel.'' Jordi Meerding die samen met zijn broer Danny zaterdag de groenwitte kleuren van SEC verdedigde was evenmin blij met het resultaat. ,, Bij die 1-0 stonden we te slapen. Gezien de ontwikkelingen in het veld hadden wij moeten winnen. De tweede helft hadden we zeker drie goals moeten maken. Daarna zaten wij er doorheen. Een aantal kopjes gaan te snel hangen'', aldus Meerding, die het seizoen van SEC tot nu toe samenvat in drie letters: ,,K.t.''

RODE LANTAARN SEC en Vliegdorp bezetten voorlopig de laatste en voorlaatste plaats in de vierde klas. De trainers hebben zo hun zorgen. Ruizendaal: ,, Als je zo begint in een derby is dat slap. Later ging dat beter. Maar als je kansen niet afmaakt wordt het moeilijk. Dus ik ben niet tevreden. Ik mis teveel jongens. Het is moeilijk om elke week weer een elftal op de been te krijgen.'' Wel tevreden met een punt was Lantinga. ,, Gezien de tweede helft van SEC is het een terechte uitslag en je mag nog blij dat er een doelpunt wordt afgekeurd.'' Vrolijk wordt hij niet van het vertoonde spel van zijn pupillen. ,, We missen scherpte en er wordt niet gewoon simpel gevoetbald. Er is hier nog een hoop te spijkeren.''

Pupil van de week: Briana Sweers

 • Hits: 91

Pupil van de week op zaterdag 3 november was Briana Sweers uit de JO9-2. Lees hieronder haar verslag:

ik was 3 november de pupil van de week en toen ging ik naar de bespreking en ik mocht op de tafel staan en ik moest zeggen hoe ik heet en in welk team ik zat en wie
mijn trainers waaren. daarna ging ik de warming up meedoen. ik ging met giovanni en marco en driekus over pasen en toen moesten we een half rondje rennen en toen zij eny lukt het en toen zei ik ja mijn veter is los en toen moesten we in twee rijen rennen en knieën omhoog en haken naar de billen en toen moesten we de kleedkamer in.

toen mocht ik de bal van de scheidsrechter meenemen naar de middenstip en ik mocht de aftrap nemen en ik heb zelfs nog gescoord en het is 1-1 geworden. na
afloop kreeg ik nog een patatje van de raymond. Ik vond het wel spannend maar ook wel heel leuk. dit was mijn verhaal.

groetjes van briana

Vliegdorp JO13-1 haalt bijna de dubbele cijfers

 • Hits: 44
Wederom een prachtige overwinning. Met 0-9 werd Nieuwland JO13-3 bijna achteloos aan de kant gezet. Op zich helemaal geen slechte ploeg en ook wij speelden de sterren niet van de hemel, en toch zo’n uitslag. Ons spel wordt steeds meer gedegen en het vertrouwen groeit, dat is in alle linies merkbaar. Dit keer ook geen bliksemstart. Het duurde 10 minuten voordat we de score konden openen. Vervolgens kenden we in de wedstrijd geen zwakke of sterke periodes. Heel regelmatig werd de voorsprong uitgebouwd en er werd solide verdedigd. Ik zou bijna zeggen dat het wat saai begint te worden. Maar ik zie dat maar even als een luxe probleem. Dit team is rijp voor meer uitdaging en sterkere tegenstand, maar voorlopig moeten we in deze poule er elke week een goede wedstrijd van maken. De eerste helft lukte dit nu niet echt. De ruststand was 0-3. In de tweede helft zie je dat wij het tempo kunnen blijven volhouden waar de tegenstander zich moet terugtrekken. Dan krijgen we meer ruimte en dat weten we altijd uitstekend te benutten. We scoorden zo’n beetje om de 5 minuten en dan staat er toch echt zomaar 0-9 op mijn briefje. We gaan lekker door zo.

Doelpunten: Lars 3x, Jayden 2x, Justin 2x, Joshua en Wouter 1x.

Pupil van de week: Coen Boersma

 • Hits: 44

Pupil van de week op zaterdag 13 oktober. Vliegdorp 1 vs Odijk 1.

Wat een leuke zonnig zaterdag! Deze week was ik, Coen uit JO9-2, pupil van de week! Om 9 uur mocht ik eerst met mijn eigen team spelen en vervolgens mocht ik mij om kwart voor 1 melden bij Raymond, de trainer van heren 1. Na een flinke zoektocht vond ik hem met team 1 op het balkon.

Wat gebeurt er veel voordat de wedstrijd kan beginnen: voor bespreken, omkleden, toch weer een ander shirtje, de helft van het team ging langs de dokter, op de foto voor de sponsor de Plus, warm lopen, inspelen, nog meer sponsorzaken..... en ja, daarna ging de wedstrijd eindelijk beginnen!

Ik mocht de bal naar het veld brengen en daarna aftrappen en proberen alle spelers van de tegenpartij uit te spelen en dan scoren... pfff das best lastig in je eentje tegen een heel heren elftal. Later ontdekte ik, dat ik had mogen overspelen naar de aanvoerder ;-)

Toen begon de echte wedstrijd die ik met de reserve spelers en trainers vanuit de dug-out mocht kijken. In de rust mocht ik mij nuttig maken als waterdrager en de hele wedstrijd aanmoedigen... dat was wel nodig, want de tegenstander kwam al snel op voorsprong.

Helaas werd er door de tegenstander niet altijd even vriendschappelijk gespeeld en werd dit door de scheidsrechter niet altijd gezien. En de ene strafschop die VV Vliegdorp kreeg leek niet helemaal in verhouding met het aantal overtredingen in het strafschopgebied van de tegenstander uit Odijk. Netjes samengevat: 'de scheids was een beetje saai.'

Na afloop mocht ik ook nog patat eten!! Mmmm lekker hoor.

Bedankt, dat ik de pupil van de week mocht zijn.

Groetjes, Coen

HELAAS.......

 • Hits: 268

Alles zat mee. En toen zat de regen tegen.

Helaas kunnen we aanstaande zaterdag 3 november nog geen gebruik maken van ons nieuwe kunstgrasveld. Het weer gooide roet in het eten. Te veel regen op momenten dat het veld droog moet zijn, om te bezanden en om te vullen met rubberkorrels. Dat betekent dat we de officiële opening uitstellen tot 24 november, met onze eerstvolgende thuiswedstrijd van Vliegdorp 1.

Aanstaande maandag volgt de definitieve eindkeuring van het veld, als alles goed gaat. Dat kan betekenen dat er vanaf maandagavond al wel op het kunstgrasveld getraind zou kunnen worden. Dat is goed voor het veld, want bespelen is de beste manier om de ‘infill’ goed tussen de kunstgras-sprietjes te krijgen. Alle trainers worden hier maandag van op de hoogte gesteld.

Aanstaande zaterdag dus nog niet voetballen op het kunstgras, dat mag pas na de eindkeuring!

Het bestuur

Vliegdorp 2 speelt een spannende pot voetbal met een korfbal uitslag

 • Hits: 120
Onder een stralende zon op 27 oktober, wat een weertje, mocht het 2e equipe van vliegdorp om 14.30 uur aftrappen tegen het 5e equipe van DOSC. 
Waar we de vorige keer nog een heel elftal als wisselspelers hadden, was het vandaag een rustigere bank met aanvulling vanuit de o16.1 in de vorm van Damiën.
Met versterking in de vorm van Fouad en Knoops erbij stond er een leuk team van Vliegdorp klaar om aan te treden.

Toch ook wel weer een laatkomer in de vorm van ondergetekende, maar wel met een goed excuus.
Door dit te laat zijn heb ik het begin van de wedstrijd gemist. Het eerste wat ik zag was een uitbraak van DOSC die de bal vol op de lat schoot. Eeven later begreep ik dat het al 2-0 voor Vliegdorp was en was mijn eerste reactie van "oke dit wordt een makkie".
DOSC is de trotse lantaarndrager van deze competitie, maar het heeft niet gelegen aan het feit dat ze slecht spelen en minder zijn. Drie spelers ontbraken tot nu toe in hun gelederen en deze maken wel het verschil voor dit team. Maar oke, 2-0 voorsprong en kansen op meer dus niets aan het handje. Beide doelpunten kwamen van de voet van Fouad die dus meteen zijn stempel op de wedstrijd drukte.

Maar zoals hierboven al gezegd zou deze wedstrijd een korfbal uitslag krijgen en is het kort voor de rust 1-2 en kort na de rust 2-2.
En zo kunnen we weer opnieuw beginnen en gaan we vol de aanval in. Sekou is een echte plaag voor de verdedigers van DOSC, en als hij nu wat meer de combinatie op gaat zoeken dan denk ik dat hij ook wat minder trappen zal krijgen van die verdedigers. Maar ondanks het onreglementaire stoppen van Sekou is hij het wel die de 2-3 maakt na een slim genomen vrij trap van ondergetekende.

Even later is het Fouad die zijn hattrick maakte (die vandaag ook nog eens zijn 35e verjaardag vierde). Het was niet een hele echte hattrick maar wel zijn 3e, en zo staan we toch weer ruim op voorsprong met 2-4.
Maar net zoals de eerste keer zijn we ook nu niet slim genoeg in de achterhoede en laten we ons verassen en scoort DOSC de 3-4 en de 4-4.
Kunnen we weer opnieuw beginnen. Voor de neutrale toeschouwer wellicht een leuk schouwspel, maar voor de vliegdorpers geen leuke tussenstand.

Ik denk trouwens ook dat als Johnny niet zo vast zat in zijn stoel, hij zijn kicksen aan zou doen en zelf het veld in zou stappen. echter onze voetbal moeder Jose hield hem netjes langs de kant en kalmeerde hem een beetje 😊 Trouwens erg tof dat je er bent trainer !!!!!!!!!

Goed 4-4 dus, maar in een wedstrijd als deze weet je gewoon dat er nog gescoord gaat worden. Vliegdorp komt op 5-4 voorsprong als een bal van Sekou via de keeper bij Damiën komt die van randje 16 de bal lekker binnen kopt in het lege doel. Hoppa weer een voorsprong.
Even later een grote kans voor DOSC, maar met een laatste en uiterste redding weet Arthur de bal van de lijn te halen en zo een doelpunt te voorkomen
Maar ja, DOSC toont nog éénmaal haar veerkracht en weet de 5-5 te maken en zo lijken we met een gelijkspel te eindigen.
Toch daar ineens een laatste poging als Ricardo snel met een ingooi Sekou wegstuurt en deze hard in de korte hoek schiet voor de 6-5 voorsprong.
Ja en nu is het klaar met DOSC, er mag geen bal meer door en de 3 punten willen we meenemen naar Soesterberg. Achterin een mannetje extra erbij en op het middenveld ook. DOSC pompt de ballen lang naar voren en Vliegdorp schiet deze ballen net zo hard weer terug. En dan eindelijk dat laatste fluitsignaal en de 3 punten in de pocket.

Achteraf kan je spreken over een leuke wedstrijd met 11 doelpunten, maar ook mogen we kritisch kijken dat we er 5 weg geven wat niet echt nodig was.
Ook hadden we het onszelf makkelijker kunnen maken want zelf hadden we er wel 10 moeten maken als we de kansen bekijken. Iets meer samenspelen met elkaar en dat zal goed gaan komen.

Fouad en Knoops bedankt voor de ondersteuning !

"koots".

Plichtmatige overwinning voor Vliegdorp JO13-1

 • Hits: 39
De minste wedstrijd tot nu toe. Dat kunnen we gerust stellen. Ondanks dat wisten we wel een 4-0 overwinning te behalen tegen Eemnes JO13-2. Het begin was wel zoals zo vaak al in dit seizoen sprankelend. Binnen 5 minuten stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord. Het eerste doelpunt kwam van de voet van Jayden en de tweede was een intikkertje (of beter gezegd inpuntertje) van Rohullah. Maar na deze 2-0 leek het wel of er een soort van herfstdeken over de ploeg kwam te hangen. Er werd slap en lusteloos gespeeld, en er werden ook weinig kansen gecreëerd. Gelukkig dat onze verdediging weinig kansen weggaf, want als Eemnes de aansluitingstreffer had gemaakt had er wellicht wel meer voor hen ingezeten.

In de rust hebben we ons best gedaan om de boel een beetje wakker te schudden, maar echt gelukt is dit niet. Ook al was de 2e helft wel wat scherper en alerter, het goede voetbal bleef uit. Het duurde ook wel een kwartier voordat de verlossende 3-0 door wederom Jayden werd gescoord. Ondanks kansen aan beide kanten werd er nog maar 1x gescoord. Dat was wel de mooiste van de hele wedstrijd. Een prachtig schot vanaf de 16 van Justin dreef mooi de kruising in.

Hopelijk was het vooral de herfstvakantie die in de benen zat en pakken we de goede lijn volgende week weer verder op. En laten we natuurlijk niet vergeten dat een 4-0 overwinning op zich een prachtig resultaat is. We hebben de volle 15 punten uit 5 wedstrijden met een doelsaldo van +30. Daar is al helemaal niets op aan te merken 👍.

Vliegdorp 2 gebruikt VVZ '49 als speelbal

 • Hits: 198

Op een voor oktober geweldige zomerse dag mocht het 2e equipe van Vliegdorp aantreden tegen het 7e van VVZ'49.

In de voorgaande wedstrijden was het niet eens zo heel slecht gegaan, een overwinning op VVZA en twee minimale verliezen tegen Nieuwland en Eemdijk zorgden er voor dat het geloof in eigen kunnen nog steeds aanwezig was. Kwam het door het mooie weer of het feit dat er na de wedstrijd een gezellige 3e helft op het programma stond? Ik weet het niet, feit is wel dat we een 21 man tot onze beschikking hadden. Aan John en Jose dus de zware klus om iedereen speeltijd te geven én er voor te zorgen dat we elke keer met een zo sterk mogelijk team binnen de lijnen stonden. Ga er maar aan staan.

Ja en dan de wedstrijd, zowel in als rond het veld was het eigenlijk gewoon gezellig en werd er hier en daar leuk gevoetbald. VVZ een jonge ploeg die het lastig heeft dit seizoen, ja en als je dan tegen een getergd Vliegdorp speelt dan zien we een ietwat éénzijdige wedstrijd. Achterin stond het goed bij Vliegdorp en de middenvelders zorgden voor de aanvoer naar de spitsen. Al snel scoorden we de 1-0 en ik meen door onze snelheidsduivel Bart. 
Vliegdorp schrok hier kennelijk een beetje van want we gingen zomaar op zoek naar meer goals, de 2e was ik meen van Roland die vandaag een grote stempel op de wedstrijd heeft gedrukt. Zijn 2e goal en de 3e van Vliegdorp was een zogeheten 'beauty'. De bal 1x laten stuiteren en dan boem in de verre bovenhoek.
Voor de rust liepen we nog uit naar de 4-0 en de 5-0, en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet wie het laatste zetje gaf. Alleen wel dat we als team goed opereerden en lekker aan het spelen waren.

Na de pauze weer lekker wisselen en met verse krachten gingen we op zoek naar meer.
Mede door de warmte en de riante voorsprong zakte het tempo iets naar beneden en probeerde vliegdorp de bal lekker in de ploeg te houden. Daar waar we het tempo eventjes opvoerden waren we ook meteen gevaarlijk. We maakten in de 2e helft nog 3 goals via Julian, Jeffrey en ... tsja hoe heten ze ook allemaal ook alweer.
Met 20 spelers is het soms even kijken wie er in het veld staan.
Zelf geven we ook 2 doelpunten weg tegen het sportieve VVZ en zo gaan we met een 8-2 winst de gezellige 3e helft in.

Helaas heeft deze wedstrijd ook een minpuntje, Roland blesseerde zich vlak voor tijd zodanig dat een bezoekje aan het ziekenhuis even nodig was.
Top dat onze voetbal moeder Jose hem hier in steunde. We zullen nog even geduld moeten hebben met hoe ernstig het allemaal is.
Maar in ieder geval beterschap Roland namens ons allemaal. Later in de middag blesseerde Joey zich nog bij het 1e, ook hij veel beterschap.

Als laatste wil ik even mede delen dat we met het 2e een leuk en gezellig team hebben, na jaren zelf niet gevoetbald te hebben is het leuk binnen komen in een gezellige groep met spelers. Groot compliment voor onze voetbal moeder Jose en trainer coach Johnny. Zij zorgen mede voor de gezelligheid en spreken ons aan op ons gedrag willen we ietsjes over de rand gaan.

Het seizoen is nog lang en op papier is de gehele selectie groot, maar we merken nu al met blessures en schorsingen dat we elkaar nodig hebben.
Daarom ook een compliment aan Jelle, Max en Joey dat ze het eerste wilden ondersteunen.
Volgende week is het 2e vrij dus voor diegene die niets te doen hebben op een voetbal loze zaterdag, het eerste speelt om 14.00 uur uit in en tegen Vianen.

Voor diegene die nog wat voetbal termen niet weten, hierbij 4 termen en bijbehorend beeldmateriaal.

WINNAAR

 • Hits: 182

De winnaar van het lottoreserve getal deze week is : Donny Kabalt

Vliegdorp JO13-1 trekt in spannende pot aan het langste eind

 • Hits: 58

Waar we in de vorige wedstrijden in de loop van de wedstrijd rustig achterover konden leunen om van de zon te genieten, was dat vandaag zeker niet het geval. Tegen Spakenburg J013-2 bleef het tot het einde spannend en enerverend. De 5-3 overwinning is echter zeker verdiend en smaakt heerlijk. Vooral ook omdat Spakenburg het fysiek niet schuwde en alle middelen aanwende om ons spel te dwarsbomen. Complimenten voor de hele ploeg dat we ons daar niet door uit het spel hebben laten halen, maar bijna stoïcijns onze eigen spel bleven spelen. En dat was meer dan de moeite waard om naar te kijken!

Dit keer geen snelle voorsprong, maar een redelijk gelijk opgaande wedstrijd vanaf het begin. Het was een prachtige steekpass van Jasper op Lars die de wedstrijd openbrak en die ons op een 1-0 voorsprong zette. Er waren kansen over en weer. Spakenburg was vooral gevaarlijk met steekpasses achter onze verdedigers waarin we op snelheid werden geklopt. Zoals zo vaak was het onze super goalie Romano die zich niet liet passeren en met het goed oog houden op de bal de tegenstander danig frustreerde. Van onze kant uiteraard luid applaus. Ons scorend vermogen is zo hoog dat een 2e doelpunt niet uit kon blijven. En dat was ook zo. Justin plaatste een bal mooi in de hoek. Want ook Spakenburg had een goede keeper, maar op deze 2-1 was hij kansloos. Dit gaf zichtbaar meer zelfvertrouwen en de 3-1 van Jayden was daar een logisch geval van. Dit was tevens de ruststand. Zoals gezegd konden we niet de voorsprong uitbouwen. Spakenburg zette alles op alles en konden ook de 3-2 scoren. Maar het vertrouwen bleef in ons team, de koppies gingen niet hangen. Sterker nog, ik zag her en der zelfs verbetenheid en de wil om niet te verliezen. En dat zien we natuurlijk graag. Na 20 minuten werd dit beloond door Jelle die met een geweldige lob vanaf de zijkant van het strafschopgebied de Spakenburgse keeper verschalkte. 4-2 voor Vliegdorp. Maar ook dit was nog niet geruststellend, ondanks een paar goede kansen van Vliegdorp was het verdorie toch Spakenburg die 4-3 scoorde. Het billenknijpen was weer voelbaar langs de kant. Met nog 5 minuten te spelen was het Lars die een echte golf van vreugde over het veld liet gaan door vol overtuiging de 5-3 te scoren. Dit was ook de eindstand. Het hele team verdiend een groot compliment. Toch wil ik nog even 2 spelers speciaal noemen. Rick die steeds meer de strateeg van achteruit begint te worden samen met Freek, en vooral ook steeds feller op de bal wordt. En Wouter die op de mid-mid groeide in de wedstrijd en veel mooie paasjes richting de aanvallers gaf. Zo zijn het elke week weer nieuwe positieve ontdekkingen die we doen. Ook Wessel speelde een goede eerste wedstrijd. We gaan hier van genieten, en ik al helemaal omdat de winst een geweldig kado was voor mijn verjaardag 😉.

Groeten, Jaap

Vliegdorp JO13-1 stoomt door

 • Hits: 75
Ook met de 3e wedstrijd hebben we een regelmatige en mooie overwinning geboekt. Met 1-9 waren we veel te sterk voor AFC Quick 1890 J013-3. Toch opvallend hoe we de 2e helft van vorig jaar bijna alles verloren in de 3e klasse en waar we nu de overwinningen aan elkaar rijgen. Daar zijn uiteraard ook wel verklaringen voor. We hebben er 2 goede spelers uit de JO11-1 bijgekregen. Maar verder is het toch echt dezelfde ploeg. Je ziet gewoon dat er met meer rust en overzicht gevoetbald wordt. De linies zijn mooi in evenwicht. Een goede doelman met een solide verdediging waar ook steeds meer opbouwend vermogen uit komt. De middenlinie met een paar goede verbindingsspelers en niet te vergeten een echte ‘stofzuiger’. In de aanval 2 koele afmakers waarbij ook de vleugels goed bezet zijn waardoor het spel niet te krap wordt. Al met al een complete ploeg die ook fysiek tot meer in staat is. Ook de trainingen worden vertaald naar de wedstrijd. Woensdag trainden we op het inlopen vanaf de rand van het strafschopgebied bij corners, en vandaag kwamen daar 2 doelpunten uit voort. Dat is erg leuk om te zien. Ook de posities werden weer onderling gewisseld op eigen initiatief, maar het spel blijft hetzelfde. Toch nog even de wedstrijd zelf. Weer een snelle 0-1 van Lars, waarna Justin een loepzuivere hattrick aantekende die de stand op 0-4 bracht. Uit een corner bepaalde Rick de ruststand op 0-5. Na rust duurde het lang voordat er werd gescoord. Het was Justin die de ban brak met een geplaatste bal in de hoek. Even later deed Lars hetzelfde 0-7. Een echte rush van Rohullah met een klassieke punter leverde de 0-8 op. En Jelle maakte met een kopbal uit een hoekschop de 0-9. De eretreffer voor AFC Quick 1890 viel in de slotseconde. Het was een prachtige wedstrijd in een heerlijk zonnetje. Wat wil je nog meer 😎.

Doelpunten: Justin 4x, Lars 2x, Rohullah, Rick en Jelle 1x.

Groeten, Jaap

Rabo Clubkas Campagne. Laat jouw clubhart zien !

 • Hits: 94

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Deel de acties van onze club om stemmen te werven op Twitter met de hashtag #ClubkasRH. We dingen dan ook mee naar de originaliteitsprijs. Ook vv t Vliegdorp doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 1 t/m 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor vv t Vliegdorp belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op vv t Vliegdorp tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf 1 oktober een persoonlijke stemcode.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van vv t Vliegdorp

Sterke 2e helft levert Vliegdorp JO13-1 winst op

 • Hits: 77
Net als verleden week hadden we nu tegen Hooglanderveen een bliksemstart. In de eerste minuut al was het Justin die na een mooie kapbeweging beheerst de 1-0 in de hoek schoof. Het eerste kwartier was het ook Vliegdorp die duidelijk de betere ploeg was. Er werden ook kansen gecreeerd, maar de afronding was of te slordig of was te veel op eigen succes gebaseerd. Langzaam maar zeker werd Hooglanderveen sterker. Volledig verdiend maakten ze ook de 1-1. En niet veel later zelfs de 1-2. Dat ging wel even in de koppies zitten en de rest van de 1e helft had Hooglanderveen zeker verder uit kunnen lopen. Gelukkig hebben wij dan altijd nog Romano als solide sluitpost, die ons door moeilijke periodes heen kan slepen. En we hadden nog meer geluk, want vlak voor rust liet de keeper van Hooglanderveen een zeer houdbaar schot van Jayden toch glippen. Dus met de 2-2 ruststand mochten we zeker niet klagen. De tweede helft ging in eerste instantie gelijk op. Vliegdorp kon weer meer druk zetten en kreeg ook weer meer balbezit. Het was erg belangrijk dat Lars de 3-2 scoorde. Vanaf dat moment gingen we soepeler en makkelijker spelen. Met nog 2 doelpunten van Lars kwam er een comfortabele 5-2 op het scorebord, waarbij we tussendoor ook nog even een penalty misten. De prachtige afsluiting was van Justin met een hoge indraaiende bal buiten het bereik van de keeper. Dus weer een mooie 6-2 overwinning, maar het ging zeker niet makkelijk. Conditioneel zat het ook goed en dat heeft mede de doorslag gegeven. We gaan vol energie door, want er is nog steeds veel progressie mogelijk.

Doelpunten: Lars 3x, Justin 2x en Jayden 1x.

Groeten, Jaap

Darttoernooi 28 september 2018

 • Hits: 99

Vrijdagavond vond het darttoernooi plaats bij vv 't Vliegdorp.

Een gezellig, sportief avondje.

1e prijs Frank en Krijn, 2e prijs Piet en Kevin, 3e prijs Annie en Steven

ALV stemt in met uitbreiding bestuur en verhoging contributie

 • Hits: 160

Op woensdagavond 26 september 2018 was de Algemene Ledenvergadering (ALV) van vv ’t Vliegdorp bijeen. De agenda voor de vergadering was goed gevuld, de ± 30 aanwezig leden werden in ruim een uur langs de verschillende ontwikkelingen binnen de club geleid.

In het afgelopen seizoen 2017-2018

- hebben we het financieel beter gedaan dan de begroting die we hadden opgesteld. Een klein verlies, maar vanaf komend seizoen hebben we een begroting die neutraal is

- heeft de kascommissie de cijfers gecontroleerd en goed bevonden en heeft de ALV décharge verleend aan het bestuur

- zijn we in ledenaantal gegroeid en die trend zet door. We hebben meer jeugdteams, een hernieuwd damesteam en we koersen af op 230 leden (toename van 15% t.o.v. 2017)

Voor het komende seizoen 2018-2019 hebben we de volgende zaken afgestemd met de ALV:

- de contributie gaat omhoog maar Vliegdorp blijft een lage contributie hanteren ten opzichte van de andere clubs in de regio

- de contributie kan niet alleen per jaar of half jaar, maar ook per kwartaal of per maand worden betaald met een automatische incasso

- de prijzen in de kantine gaan per 1 oktober omhoog, omdat onze leveranciers ook de prijzen hebben verhoogd en we bovendien geen 6% maar 9% BTW moeten gaan betalen over de inkoop

- voor leden die geen vrijwilligerswerk doen binnen de club (minimaal 10 uur per seizoen) gaan we de vrijwilligersvergoeding van € 50,00 in rekening brengen. Dat geld helpt ons niet aan meer vrijwilligers, maar we hopen dat het een signaal is voor mensen om ook een (vaak bescheiden) taak in de club te vervullen, zoals een paar bardiensten

- we gaan op zoek naar een nieuwe voorzitter, binnen de club. Een externe voorzitter bleek handig om een betere structuur te brengen, maar nu zijn we weer toe aan een club-man of –vrouw

- we breiden het bestuur uit met drie mensen! Gerard Weterman (jeugd), Bert van Dijk (senioren) en Vincent Dijker (sponsoring). We zoeken nog een bestuurslid ‘Vrijwilligerszaken’!

- sponsorcontracten met Plus Van Soest, Sunny Camp en Deventrade (Hummel) zijn met drie jaar verlengd

- we gaan dit seizoen op zoek naar 20 nieuwe bordsponsors (€ 150,00 per jaar), zodat ons nieuwe kunstgrasveld wordt omzoomd door prachtige nieuwe borden

- we gaan in overleg met de gemeente over ons huurcontract en de samenwerking met BSO Bink, zodat we die samenwerking voor de komende jaren beter kunnen vormgeven

- we schenken al onze vrijwilligers een passend cadeautje voor de komende herfst- en wintermaanden: een prachtige Vliegdorp-paraplu!

Vliegdorp begint competitie met klinkende overwinning

 • Hits: 159

Afgelopen zaterdag stond de 1e competitiewedstrijd op het programma. En of het komt door de nieuwe outfit of door de 'lessons learned' in de beker; tegenstander VVJ, met de voor Soesterbergers bekende Arie Koning als hoofdcoach, was kansloos.

Na 9 minuten opende aanvoerder Mike Muilwijk de score. 20 minuten later verdubbelde de andere Mike, Ligtvoet, de score. VVJ kwam in het verhaal niet voor. De 2-1 na 36 minuten was dan ook alleen mogelijk door onzorgvuldig terugspelen. Vliegdorp ging met een lekker gevoel rusten.

In de 2e helft hetzelfde beeld. Mike Ligtvoet voegde nog een doelpunt toe aan zijn saldo (dit seizoen al 6 uit 4) en Rishendly Maduro, na vlak daarvoor bijna uit de wedstrijd getrapt te zijn (door een VVJ-er die wel de kleedkamer mocht opzoeken) scoorde na een rush 4-1, enkele minuten later gevolgd door 5-1 door de 3e Mike, van der Staal.

VVJ kreeg nog een penalty, maar die werd door Man of the Match, Loek Vermeulen gestopt.

Loek werd vlak voor tijd nog wel een keer gepasseerd. Vliegdorp liet VVJ iets te makkelijk komen.

Zo'n beetje in het eindsignaal vond een VVJ speler het nodig nogal lomp op Loek in te lopen. En dat liet Loek niet zomaar toe.


Vliegdorp - VVJ 5-2

Pupil van de week: Ruben van de Meeren

 • Hits: 120

Eindelijk was het dan zover. Ik mocht meelopen met het eerste.

De zaterdag begon voor mij al vroeg. Om  8.30 uur hadden we onze eigen wedstrijd thuis tegen Brederodes. Deze hebben we helaas verloren.

Toen begon het lange wachten tot ik me kon melden bij de trainer van het eerste. In de bestuurskamer vertelde ik eerst wie ik ben en luisterde ik aandachtig wat de trainer allemaal te vertellen had aan het team.

Daarna moesten zij zich omkleden. En mocht ik meedoen met de voorbereiding op de wedstrijd. In de regen begonnen we met de warming-up. Rondjes rennen, balletje trappen, sprinten en nog veel meer. Half 3 liep ik samen met alle spelers het veld op en mocht ik samen met de aanvoerder Michael aftrappen. Ik nam de bal mee langs de tegenstander en passeerde de keeper. 1-0 voor mij. Daarna begon de wedstrijd echt. Met de gekregen zak snoep volgde ik de wedstrijd vanuit de dug-oud. Nu kon ik gelijk kijken hoe mijn trainer Kevin voetbalt. Ik zag dat hij net als ik, als ik niet keep, ook verdediger is. Trainer Robin deed niet mee, hij was geblesseerd. Vliegdorp kwam al snel op voorsprong. Wat is het spannend. Met een voorsprong gingen we de rust in. In de kleedkamer kregen we allemaal een bekertje thee. En werd er nog iets besproken. Ze begonnen aan de tweede helft. Na nog wat doelpunten is de wedstrijd afgelopen. We hebben gewonnen yeahhhh. Ik vond het super cool dat ik pupil van de week was.

Dank je wel. Groetjes Ruben

Monsterscore voor Vliegdorp JO13-1

 • Hits: 76
Wellicht komen we in het Guinness Book of Records, want ik geloof niet dat er ooit een speler is geweest die binnen 6 minuten vanaf de aftrap een hattrick heeft gescoord. Bij ons lukte Lars dat vandaag. Na 6,5 minuut stond er al 0-3 op het scorebord. Wat een bliksemstart! Dat was gelijk de opmaat naar een klinkende 0-12 overwinning. Ook de paal werd regelmatig geraakt, de uitslag was dan ook zeker niet geflatteerd. Natuurlijk zal Wasmeer de zwakste broeder in deze poule zijn, maar dan nog hebben we als compleet team een heel solide prestatie neergezet. Je ziet spelers groeien in hun positie en het samenspel wordt ook echt beter. Daarnaast gunt dit team elkaar heel veel. Dat blijkt wel uit het feit dat in de 2e helft men zelf van veldpositie ging wisselen om anderen ook een meer aanvallende rol te gunnen. Daardoor kon ook Freek, normaal onze libero, 2x tot scoren komen. Ook als Rick een doelpunt van Jayden ‘afpikt’ door een zekere goal nog net een laatste tikkie te geven doen ze dit onderling lachend af. Dat zie je natuurlijk graag als ouders en als coach. Laten we hier vooral even van genieten, maar ook niet blind op staren, volgende week zullen we gewoon weer flink aan de bak moeten.

Doelpunten: Lars 5x, Freek 2x, Jelle 2x, Wouter, Rick en Jayden 1x.

Pupil van de week: Emmelie van Leeuwen

 • Hits: 108

Afgelopen zaterdag mocht ik Pupil van de week zijn bij het eerste van Vliegdorp wat ik super spannend vond, maar ook heel erg leuk.

Ik mocht op de tafel staan in de bestuurskamer tussen al de jongens in, en mocht ik zeggen hoe ik heette en welk team ik speelde. Ik kreeg een zak vol met snoep en dat vond ik lekker.

Ook mocht ik mee naar de kleedkamer en werd er gezegd, goed jullie best doen en als jullie het goed hebben gedaan gingen we BBQen en daar had ik heel veel zin in.

De warming-up was best vermoeiend en ik mocht met iemand over spelen.

Toen moesten we het veld op met alle jongens en moesten we de tegenstanders een hand geven en toen het leukste, ik mocht scoren en dat deed ik jeeeeehhh ik dacht dat ie mis ging maar hij ging toch het doel in ⚽️

Nadat de jongens hadden gespeeld kreeg ik patat en wat te drinken.

Ik vond het een hele gezellige dag met de jongens

Liefs Emmelie

Vliegdorp sluit bekervoorronde in stijl af

 • Hits: 252

Op zaterdag 15 september stond de wedstrijd tegen VOP op het programma. Voor beiden stond eigenlijk alleen de eer nog op het spel. De Veenendaalse clubs zouden voor de groepswinst gaan.

Vanaf de aftrap ging het over en weer. Wat bij Vliegdorp opviel was dat er met inzet werd samengewerkt.

Zoals bij Vliegdorp bijna traditioneel: VOP opende de score. Na een mooie aanvalsopzet maakte Mike van der Staal, debuterend in Vliegdorp 1, de gelijkmaker. Met die stand werd het rust.

Kort na de thee waren de Soesterbergers even collectief slordig. VOP kwam weer op voorsprong. Gelukkig poetste Mike Ligtvoet ook die achterstand weer weg. Daarna was er een duidelijk overwicht in kansen voor Vliegdorp, maar ze gingen er niet in. En dan komt natuurlijk de spreekwoordelijke tegengoal. Een van richting gebrachte bal ging naar de hoek waar Sip juist vanuit kwam. Hoewel sommigen er al een beetje doorheen zaten, ging het hele team voor minimaal een gelijkspel. En die kwam er, weer door Mike Ligtvoet.

Een mooie afsluiting van de voorbereiding.

Statistische wetenswaardigheden:

Vliegdorp was de enige ploeg die scoorde tegen en won van de groepswinnaar, 3e klasse Veenendaal.

Vliegdorp, in recente seizoenen niet opvallend ivm scorend vermogen, maakte 9 doelpunten in 3 wedstrijden.

Volgende week de start van de competitie. Thuis tegen VVJ, waar we een bekende zullen zien........

SO Soest JO11-3 tegen Vliegdorp JO11-2

 • Hits: 185

Zaterdag 15 september om 08:30 uur was de aftrap op het natte natuurgras bij SO Soest. We waren super gemotiveerd, omdat onze voormalige spits Wesley nu bij de tegenpartij speelde. We kwamen snel op 2-0 achterstand door twee afstand schoten. Na de eerste pauze kwamen we goed terug en door een paar goede combinaties stond het bij de rust 2-4. Nu zou het er om spannen, de tweede helft is vaak niet onze beste periode. SO Soest kwam terug naar 3-4, maar in de laatste fase konden we nog één keer scoren. Een blij team kon met een eindstand van 3-5 weer terug naar Soesterberg.

Klinkende 8-3 voor Vliegdorp JO13-1

 • Hits: 85
Vaak zie je wel een wedstrijd kantelen, maar niet zo vaak zie je dat 2 x gebeuren. Vandaag wel in onze wedstrijd tegen Brederodes. Binnen een kwartier stonden we met 3-0 voor en denk je een rustige dag te hebben. Dat liep toch anders. In de 1e minuut al de 1-0 voor Vliegdorp door een corner van Jayden die direct het doel indraaide. Door goals van Joshua en weer Jayden kwam de comfortabele 3-0 tot stand. Kort daarop kreeg Brederodes een strafschop en dat was het eerste kantelpunt in de wedstrijd. Door de 3-1 waren we ineens alles kwijt en we ‘rommelden’ maar wat aan. Het was wachten op de 3-2 en de 3-3 en die kwamen dan ook nog voor de rust. Gelukje voor ons was dat een schot van Tigo vlak voor rust voor de 4-3 zorgde. Na de rust direct weer de omgekeerde metamorfose. Snel maakte Lars er 5-3 van en een mooie kopbal van Rohullah betekende de 6-3. Nu zagen we ook weer de mooie combinaties en de voorzetten van de flanken die we zo misten aan het eind van de 1e helft. De slotakkoorden waren weer voor Jayden, met 2 prachtige afstandschoten bepaalde hij de eindstand op 8-3. Als team hebben we een prachtige 2e helft gespeeld. Hopelijk houden we dit vast voor de eerste competitiewedstrijd volgende week!

Doelpunten Jayden 4x, Joshua, Tigo, Rohullah en Lars 1x.

vv ’t Vliegdorp krijgt nieuw kunstgrasveld

 • Hits: 334

Vandaag heeft de gemeente Soest het aanbesteding-bestek officieel gepubliceerd en dat betekent dat vv ’t Vliegdorp definitief een nieuw kunstgrasveld krijgt. Het wordt een nieuw, modern veld, met nieuwe ‘kooidoelen’. Verder staat in het bestek een nieuwe, geronde vezel vermeld en een dichtere mat dan nu. We gaan er dus in alle opzichten op vooruit.

De aanleg zal in de tweede helft van oktober gaan plaatsvinden, de oplevering is gepland op 3 november aanstaande. Dat betekent dat we in oktober wellicht wat moeten gaan schuiven met trainingen en thuiswedstrijden. Maar het resultaat zal meer dan de moeite waard zijn.

We hopen op ieders medewerking om dit project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het bestuur

Vliegdorp verliest met grote cijfers van iets betere (slimmere) tegenstander

 • Hits: 255

Het 1e heeft de spectaculaire winst tegen Veenendaal vorige week geen gevolg kunnen geven. Op het terrein van VRC was SVP de Soesterbergers ruim de baas. Ze waren kwalitatief niet heel veel beter, maar slimmer.

Vorige week kwam de winst van Vliegdorp vooral door collectieve inzet. Inzet was er nu ook, maar sommigen leken een individuele wedstrijd te spelen, waar mooie onderscheppingen werden gevolgd door onnodig en knullig balverlies.

Overeenkomst met vorige week was dat de 2e helft veel beter was dan de 1e.

Een 1e elftal debuut voor de - nu nog 15-jarige - Driekus Gerrits. Zijn voorganger als 15-jarige debutant in Vliegdorp 1, Mike Ligtvoet, vorige week degene die met 2 doelpunten de wedstrijd omgooide, kon deze keer geen potten breken.

Gio, matchwinner tegen Veenendaal en Rishendly zorgden voor de 2 doelpunten.

En de scheidsrechter? Snel vergeten.

SVP - Vliegdorp 6-2

Volgende week de (waarschijnlijk) laatste bekerwedstrijd van dit seizoen. Thuis tegen VOP.

JO13-1 kan goede bekerstart niet doorzetten

 • Hits: 84
Na de mooie wedstrijd van afgelopen woensdag moesten we vandaag al weer aantreden. Helaas zonder reserves en dat was vooral de 2e helft merkbaar. Tegenstander was Jonathan. De eerste helft werd er van beide kanten niet gescoord. Dus rusten met 0-0. Geloof niet dat ik dat de afgelopen jaren eerder heb meegemaakt. Niet dat de eerste helft slecht of saai was, er waren over en weer kansen genoeg. Maar de bal wilde er niet in. Helaas voor ons was het bijna direct na de rust raak voor Jonathan. Deze 0-1 was het begin van het einde. De kracht, het geloof en vooral ook de accuratesse ebden weg. Jonathan werd echt niet beter, maar ze waren wel ineens de baas op het veld. Regelmatig liepen ze uit naar 0-4 wat ook de eindstand was. We weten waar we aan moeten werken. Volgende week weer een kans.

Groeten, Jaap

JO13-1 begint sterk aan bekercompetitie

 • Hits: 87
De kop is eraf, en hoe. Tegen De Bilt werd woensdagavond een goede wedstrijd afgesloten met een 2-4 overwinning. Het was bijna zomers warm en dat drukte wel het tempo van de wedstrijd. We werden lekker in het zadel geholpen door de snelle 0-1 van Wouter, een mooi intikkertje. Daarna over en weer kansen maar verdedigend maakten we weinig fouten. Na ongeveer een kwartier was er een vlammend afstandsschot van Justin waarop de keeper kansloos was, 0-2. Maar de 0-3 ook van Justin was zo mogelijk nog mooier. Een vrije trap van zo’n 20 meter werd als een streep in de kruising gepoeierd. Wat een goal 👍. Vlak voor rust viel toch een tegentreffer waardoor we met 1-3 aan de 2e helft begonnen. Redelijk snel viel ook de 2-3 en gelijk was ook de spanning terug in de wedstrijd. Gelukkig voor ons duurde het niet lang voordat Jayden ook prachtig van afstand uithaalde, wat de 2-4 betekende. De motor begon wel leeg te raken, gelukkig konden we vaak op goed keeperswerk van Romano vertrouwen. Er werd niet meer gescoord waardoor we met een tevreden gevoel huiswaarts konden keren. In vergelijking met verleden jaar is er al veel verbetering zichtbaar. Minder fouten, minder ‘huppelig’ en steviger in de duels. Dat smaakt naar meer en geeft vertrouwen.

Doelpunten: Justin 2x, Wouter 1x en Jayden 1x.

Groeten, Jaap

Vliegdorp begint (officiële) voorbereiding goed

 • Hits: 303

Voor de meeste clubs zijn de voorrondes Beker een verlenging van de voorbereiding op de echte competitie. Zo ook voor Vliegdorp. Zaterdag stond de 1e van de voorrondewedstrijden op het programma. Tegenstander was Veenendaal, uitkomend in de 3e klasse en daarmee hoogst spelende in deze poule.

Zoals bekend is hoofdtrainer Raymond Lantinga ook KNVB bondscoach. Een mooi visitekaartje voor Vliegdorp. Maar ‘elk voordeel ken ook een nadeel hebben’. Hij had namelijk dit weekend ook interlandverplichtingen met het Nederlands Dovenelftal. Een ontmoeting in en tegen Polen.

Meteen aan de bak voor assistent-trainer Piet Sandbrink dus.

Door late afmeldingen kon Vliegdorp maar beschikken over 3 wissels, maar meer mag je er toch niet gebruiken.

Of het de ‘angst voor een 3e klasser’ was of iets anders, maar de Soesterbergers stonden na korte tijd al op 0-2. Iedereen dacht dat Vliegdorp met ruime cijfers van de mat geveegd zou worden. Door slordigheid van Veenendaal, door goede inzet van het thuisteam en soms wat geluk, ging men met die stand aan de thee.

Na rust liep alles anders. Mike Ligtvoet werd ingebracht en hij poetste de achterstand sneller weg dan hij was ontstaan. Vliegdorp kreeg hierdoor adrenaline en bij Veenendaal waren ze even de weg kwijt. Na een bijna hattrick van Ligtvoet zorgde Fouad el Attaoui wel voor een voorsprong. Vliegdorp werd weer wat slordig en gaf die weer weg. Na kansen over en weer leek iedereen te berusten in een gelijkspel.

Behalve Giovanni Lafeber. 10 minuten voor tijd maakte hij nog een schijnbeweging door om een wissel te vragen. In de slotseconden moest hij een beslissing nemen. Voorzetten of schot op doel ? Hij koos voor het laatste. En succesvol. Een aftrap van Veenendaal was niet meer nodig.

Volgende week de volgende wedstrijd. Bij medekoploper SVP in Veenendaal

Score verloop:

0-1, Jordy van Olderen

0-2, Stephan van Grootveld

Rust

1-2, Mike Ligtvoet

2-2, Mike Ligtvoet

3-2, Fouad el Attaoui

3-3, Jordy van Olderen

4-3, Giovanni Lafeber

Nieuwe JO11-1 pakt de 1e prijs op het toernooi in Barneveld

 • Hits: 148

Zaterdag 25 augustus 7:00 uur.....de wekker gaat en buiten regent het pijpenstelen.
Oké.. we moeten naar ons 1e voetbal toernooi in Barneveld na de vakantie als team jo11-1 (1e klasse). 
Met goede moed en geen verwachting..want ja..wel goedgehumeurd en bruin gekleurd, maar weinig geoefend en soms nog geen bal aangeraakt in de vakantie...komen onze "jongens " aan.

De eerste wedstrijd winnen we zowaar makkelijk met 9-0, maar ja dat zegt natuurlijk niets. De tweede werd al moeilijker en winnen we met 2-0. We krijgen er zin in en het weer zit ook mee, want de zon komt ook nog door. Na 4 wedstrijden winnen wachten we op de finale wedstrijd maar wat blijkt..Dit is niet meer nodig. We zijn 1e en kampioen geworden!!
We nemen de mooie beker in ontvangst en gaan met frisse zin weer beginnen aan onze voetbaltraining komende week.

WEDSTRIJDZAKEN APP

 • Hits: 133

Vanaf het seizoen 2018/’19 moeten pupillenteams vanaf Onder 8 ook de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.

Wie doet de spelersopgaaf ?

Voor elke wedstrijd moet een spelersopgaaf worden ingevuld met de Wedstrijdzaken app. Het werkt in grote lijnen hetzelfde als bij het junioren- en seniorenvoetbal. De spelersopgaaf kan worden ingevuld door de teammanager en eventueel door de spelbegeleider of wedstrijdsecretaris.

Bij teams vanaf de Onder 8 is het niet nodig om in te vullen wie de aanvoerder is. Verder tweede is het niet verplicht om de spelbegeleider/scheidsrechter in te vullen op het mDWF in de Wedstrijdzaken app, maar dan kunnen zij de uitslag niet invullen na afloop van de wedstrijd. Dat verloopt dan via de wedstrijdsecretaris van de thuis spelende vereniging.

Geen spelerspascontrole

Bij het invoeren van de spelersopgaaf controleert de app op leeftijd en op het maximaal aantal toegestane dispensatiespelers. Het is niet de bedoeling dat de spelbegeleider/scheidsrechter de spelersopgaaf gaat controleren (spelerspascontrole). Pas vanaf Onder 13 geldt de digitale spelerspascontrole. Een fotootje is voor de Onder 12-teams en jongere spelers dan ook (nog) niet nodig, maar mag uiteraard wel.

App downloaden

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

Registreren

Na het downloaden van de Wedstrijdzaken-app moet de teammanager/leider zich registreren.

BELANGRIJK: Gebruik het e-mailadres dat bekend is bij vv 't Vliegdorp en/of de KNVB. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Claudia Sakkers.

CONCEPT TEAMINDELING SEIZOEN 2018/2019

 • Hits: 694

                                      Laatste update: 16-07-2018

De teamindelingen zijn bekend en te vinden via onderstaande link:

Link:    Update teamindeling seizoen 2018/2019

Let op! 
Deze indeling blijft in concept stadium tot aan de start van het nieuwe seizoen. 
Er kunnen nog aanpassingen plaatsvinden als gevolg van in- en uitschrijvingen! 

Zoals te zien is er krapte bij de JO11 tm JO16, aanvulling is wenselijk en "delen" van spelers is noodzakelijk. 
Lenen van elkaar, alléén in goed overleg tussen de trainers, dus aub geen rechtstreekse afspraken maken met spelers. 

De teams tm JO9 zitten ruim in de bezetting, tijdens de winterstop zal gekeken worden of hieruit een extra team geformeerd kan worden. 

JO10-1 sterk op hoofdklasse toernooi in Naarden

 • Hits: 287

Afgelopen zaterdagmiddag gingen de jongens van JO10-1 op naar Naarden voor een vriendschappelijk toernooi. 
We waren de underdog in de poule aangezien onze jongens 2e klasse spelen en we nu tegen hoofdklasse teams gingen spelen.
We hoopten op ten minste 1 overwinning of een gelijk spel, maar we hadden er zin in. Ook het weer zat mee.
De eerste wedstrijd gingen onze jongens goed van start en waren positief. Dit had als resultaat dat we met 2-0 wonnen. Onze dag kon niet meer stuk. Wat er ook zou gebeuren... we hadden ons doel bereikt.

De 2e wedstrijd wonnen we ook met 2-0 en we waren eigenlijk een beetje verbaasd dat het lukte...zouden we misschien zelfs 2e in de poule kunnen worden? Dat zou toch fantastisch zijn. Op naar de 3e wedstrijd... ja hoor.. weer gewonnen. Maar nu kwam de laatste wedstrijd tegen Zaanlandia en dat zou een harde dobber worden, want zij hadden ook alles gewonnen en stonden er beter voor dus... we gaan ervoor zeiden de jongens.

Helaas deze keer verloren we dus... 2e in poule en dat voor de underdog. We waren helemaal blij!

Wacht eens even zeiden coach Piet en een vader... misschien verliest Zaanlandia de laatste wedstrijd wel of hebben we meer punten.... nee hoor... dat gaat echt niet gebeuren zeiden we... maar de meesten bleven toch nog even. In de laatste minuten scoort NVC een doelpunt tegen Zaanlandia waardoor we dus gelijk stonden met hen.
De coaches gingen even met elkaar overleggen hoeveel iedereen nu gescoord had en er kwam toch enige twijfel, maar we gingen er vanuit dat we niet hadden gewonnen en de tegenpartij was al zeker dat ze hadden gewonnen.

Gelukkig hadden we een hele fanatieke vader van de jongens onder ons die alle scores had genoteerd van alle teams.
Bij de prijsuitreiking ontstond er wat consternatie toen Zaanlandia als winnaar uitgeroepen werd, maar de scheidsrechter meldde dat hij andere scores had genoteerd.

Wat bleek.................... onze jongens hadden gewonnen en kregen alsnog de beker.
Vreugde en ongeloof alom maar vooral blijdschap. De underdog had gewonnen!

Nog steeds nagenietend keek ik vanochtend even op de site van NVC Naarden en zelfs daar werd gemeld dat dankzij hun jongens en een doelpunt tegen Zaanlandia Vliegdorp gewonnen had op doelsaldo.
Je ziet het ... beide clubs blij en wij met de beker naar huis!

Kampioen dit seizoen, vorige week voetbaltoernooi bij Roda '46 gewonnen en nu ook nog het toernooi tegen de hoofdklasse in Naarden.

Gefeliciteerd JO10-1 jongens/meisje en coaches voor deze geweldige dag en we genieten nog even na.

Jolanda Mesalih (moeder van Rami JO10-1)

VLIEGDORP JO10-1 KAMPIOEN

 • Hits: 254
Afgelopen zaterdag was het zover......

We keken er al een paar weken naar uit en nu was dan echt de laatste wedstrijd van het seizoen waarna onze “jongens” kampioen konden worden. Ondanks de warmte was het een leuke en spannende wedstrijd. Onze jongens bleven tot het eind van de wedstrijd gemotiveerd. Het werd uiteindelijk 10-3 waarna het feest kon beginnen. Onder muzikale begeleiding kwamen de jongens de kantine binnen waarna ze van Piet en Alex allen een eigen beker ontvingen.
Namens ouders en kinderen werd er natuurlijk ook nog aan de coaches een cadeau geschonken voor hun belangeloze inzet het hele seizoen. Mede namens hen zijn de jongens kampioen.

Als afsluiting kon een portie patat natuurlijk niet ontbreken en gingen we allemaal moe, maar voldaan met een mooie beker terug naar huis.

Gefeliciteerd JO10-1 en coaches!

WOENSDAG 9 MEI 2018

 • Hits: 244

Komen jullie onze Vliegdorp boys ook aanmoedigen ?

Want op woensdagavond 9 mei spelen zowel de JO8-1 als de JO9-2 en de JO10-1 alle drie een bekerwedstrijd thuis bij vv 't Vliegdorp.

FIFA 18 TOERNOOI

 • Hits: 289

Een zeer geslaagd FIFA 18 toernooi vanmiddag bij vv ‘t Vliegdorp. Wat hebben ze het leuk gehad en wat werd er serieus gespeeld. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Maar er kan er maar 1 de echte winnaar zijn. De grote winnaar vanmiddag was de 10-jarige Adam Ayoubi. Hij versloeg ze allemaal, van jong to oud. De tweede plaats was voor de 13-jarige Wessel van Amerongen en op de derde plaats de 13-jarige Daan Buis. De 8-jarige Dodge van Cuijlenborg viel er net buiten en werd vierde. Gelukkig was er een troostprijs voor Dodge.

Iedereen bedankt voor het mee doen en voor de winnaars, GEFELICITEERD 🏆

Nog 3 jeugdteams in de race voor de beker

 • Hits: 219

We zijn inmiddels al wat rondes verder, maar zowel de JO8-1 als de JO10-1 en JO10-2 zijn nog in de race voor de beker.
Houdt de website in de gaten wanneer zij hun volgende bekerwedstrijd spelen en kom deze jongens aanmoedigen.

Voorlopige selectie Soester Elftal voor wedstrijd tegen Oud FC Utrecht

 • Hits: 345

De selectie van het Soester Elftal is bekend. Twee keepers en 24 veldspelers van de verenigingen SO Soest, SEC, Hees, VVZ’49 en ’t Vliegdorp staan op de lijst. De spelers zijn door de clubs zelf aangedragen voor de selectie.

Uit deze selectie wordt een definitieve selectie gemaakt van 20 spelers. Elke club zal met vier spelers vertegenwoordigd zijn in de selectie. Dit is een voorlopige selectie. Door blessures of andere oorzaken is het mogelijk dat spelers alsnog toegevoegd worden en spelers van deze lijst afvallen.

Trainingen

De selectie van het Soester Elftal zal voorafgaand aan de wedstrijd tegen Oud FC Utrecht tweemaal bij elkaar komen voor een training. De trainingen worden gegeven voor Henk van Asch en Marcel van Essen.

De trainingen zijn op:

Dinsdag 19 juni – Hees 19:30 uurDonderdag 21 juni – SEC 19:30 uur

Wedstrijd

De wedstrijd van het Soester Elftal is op zaterdag 23 juni op het terrein van SEC aan de Bosstraat. Tegenstander is Oud FC Utrecht met onder meer voormalig SO Soest-speler Robert Roest in de gelederen. De aftrap is om 14:30 uur. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Bram van den Boogaard.

De voorlopige selectie

’t Vliegdorp

Eny Tammer
Michael Muylwijk
Arjen Timmerman
Ibrahim Bouzia
Martijn Huiden

SO Soest

Hessel de Goeij
Thijs Janmaat
Rayendall Bitorina
Nico Safarov
Gido de Hiep
Jorney Kappenberg

VVZ’49

Hidde Reitsma
Saddy de Koning
Ruben de Goede
Jelle Bade (keeper)
Levi Parinussa

Hees

Henk Reddering (keeper)
Yesse Smulders
Dennis Schaap
Koen Schimmel
Maurice van Agterveld

SEC

Stefan Jak
Moustafa Aksit
Daniël Groen
Chris van den Berg
Jordi Meerding

Vliegdorp JO13-2 legt koploper Aurora het vuur aan de schenen

 • Hits: 269
Je moet erbij geweest zijn want anders geloof je het niet. Na 13 minuten stond er al een 0-3 stand op het scorebord. Aurora kon heel simpel combineren en netjes afronden. Op dat moment konden we alleen maar hopen dat het geen enorme afstraffing voor Vliegdorp zou gaan worden. Het lijkt in het DNA van dit team te zitten. Het eerste kwartier zijn we er gewoon niet bij. Het is slap, straalt geen enkel vertrouwen uit en we lijken ons over het veld te slepen. Dat de 0-3 ook de ruststand was hadden we vooral te danken aan goed keeperswerk van Romano en slordigheid van Aurora in de afwerking. Het had net zo goed 0-6 kunnen staan. Nog erger was dat we er zelf amper 1 goede kans tegenover konden zetten. En dan de 2e helft .... we hebben net Pasen achter de rug maar dit was ook een soort van opstanding. Met Rohullah als grote stofzuiger op het middenveld rechtte het hele team de rug en geloof het of niet het werd een echte wedstrijd. Het was Rohullah zelf die de 1-3 aantekende. We gingen vol de strijd aan zowel in aanvallende als in verdedigende zin. Het ongeloof langs de lijn werd steeds groter. Was dit echt hetzelfde team dat er de eerste helft niets van bakte? Verbazing alom. Het werd nog mooier toen Jelle de 2-3 maakte. We waren in de laatste 20 minuten volledig gelijkwaardig aan de koploper die ook even niet meer wist wat er zich op het veld aan het openbaren was. De betere kansen waren voor Vliegdorp maar we missen dan net de rust en de koelbloedigheid om te scoren. Het was toch weer Aurora die de 2-4 scoorde. Maar nog geen 2 minuten later maakte Lars weer de aansluitingstreffer 3-4. De laatste 5 minuten waren bloedstollend maar er werd helaas voor ons niet meer gescoord. Maar de 2e helft heeft iedereen het echt fantastisch gedaan!! Misschien moeten we maar eens een mental coach op dit team gaan zetten. Als die het openingssyndroom met het team aan kan pakken kunnen er nog mooie dingen gebeuren. Het is in ieder geval nooit saai !

Groeten Jaap

Soester Elftal gaat spelen tegen Oud FC Utrecht

 • Hits: 285

Een wedstrijd van een elftal bestaande uit spelers van SEC, VVZ’49, Hees, ’t Vliegdorp en SO Soest. Vorig jaar is dat idee ontstaan en vanuit dat idee is het initiatief gestart om te komen tot een jaarlijkse wedstrijd. In juni 2017 speelde het Soester Elftal tegen vv Hooglanderveen. Na het succesvolle debuut komt er een vervolg. Op 23 juni speelt het Soester Elftal tegen Oud FC Utrecht op het terrein van SEC.

Oud FC Utrecht

Voor de tweede wedstrijd van het Soester Elftal heeft de commissie, die bestaat uit leden van de vijf verschillende verenigingen, een aansprekende tegenstander weten te strikken. Oud FC Utrecht komt zaterdag 23 juni naar Soest. Spelers die ooit hun opwachting maakten in de eredivisie en die Europacupduels hebben gespeeld moeten nu de strijd aanbinden tegen spelers van SEC, VVZ’49, Hees, ’t Vliegdorp en SO Soest. Inmiddels hebben de vijf clubs een voorlopige selectie van spelers aangeleverd. Uit die selectie komt een definitieve groep die samen gaat trainen ter voorbereiding op de wedstrijd van 23 juni.

Spelers van Oud FC Utrecht worden samengesteld uit een selectie waarin onder meer de namen van Pieter Bijl, Mark Verkuijl en vader en zoon Kruys voorkomen. Natuurlijk staat de naam van Robert Roest ook op de lijst. De voormalige speler van onder meer FC Utrecht en Fortuna Sittard voetbalt nog steeds in het vierde van SO Soest.

Henk van Asch

Het Soester Elftal traint in de weken voorafgaand aan de wedstrijd op de velden van Hees en SEC. De trainingen staan onder leiding van Henk van Asch. Van Asch is momenteel trainer bij VVZ’49 en hij heeft een verleden bij zowel SO Soest als SEC. Een ideale man voor deze klus. Hij wordt geassisteerd door Pascal Kamerbeek van Hees en Marcel van Essen van ’t Vliegdorp. Charles Roest van Hees is de verzorger van het team. De wedstrijd staat onder leiding van Bram van den Boogaard. Aftrap is om 14:30 uur.

De eerste wedstrijd van het Soester Elftal was afgelopen jaar een succesvol evenement. Het team, toen getraind en gecoacht door toenmalig SEC-trainer René Ribberink behaalde een verdienstelijk 2-2 gelijkspel tegen tweedeklasser Hooglanderveen. De sportieve verbroedering tussen de vijf Soester clubs smaakte toen naar meer. Vandaar de tweede opeenvolgende wedstrijd.

Bentinck Fonds

Het Soester Elftal tegen Oud FC Utrecht wordt gespeeld in het kader van een goed doel. Het Bentinck Fonds wil sportieve activiteiten mogelijk maken voor lichamelijk en verstandelijk beperkte mensen in Soest en ondersteunend en adviserend zijn voor deze sporter en zijn of haar ouders/verzorgers. De organisatie van Het Soester Elftal schenkt graag de netto-opbrengst aan dit goede doel.

Commissie en stichting

De commissie die de wedstrijd voorbereidt bestaat uit Jochum de Jong en Gijs Schaap van VVZ’49, Yvonne Hartman en Pascal Kamerbeek van Hees, Marcel van Essen van ’t Vliegdorp, Peter Beijer en Stephan Ott van SO Soest, Ronald de Rooij en Rik Kok van SEC en Ronald de Jong. Om de organisatie voor de komende jaren te garanderen is een stichting opgericht onder de naam Stichting Het Soester Elftal. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Jochum de Jong (voorzitter), Peter Beijer (secretaris) en Ronald de Jong (penningmeester).

Campagne "Volg je voeten"

 • Hits: 261

De KNVB is een nieuwe campagne gestart genaamd 'Volg je voeten'. En hoe leuk is het dat 4 Vliegdorp spelers op de cover staan van deze campagne. Lindsey Sakkers en Anouk van der Voort uit de MO13-1 en Jonne Lensink en Stijn Berendsen uit de JO13-1.

'Volg je voeten' is een uitnodiging aan alle jongens en meiden om te ontdekken wat voetbal hen kan brengen. Volg je voeten brengt je elke keer wat anders en nieuws. Voetbal is een verrijking. Het laat de jeugd groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Volg je voeten en ga voetballen!

Met de campagne 'Volg je voeten' ondersteunt de KNVB verenigingen in wervingsactiviteiten en worden ouders op weg geholpen richting de voetbalclubs.

Meer weten ?

Kijk dan op onderstaande link:

https://www.knvb.nl/doe-mee/volg-je-voeten

Weer wake-up call nodig voor Vliegdorp JO13-2

 • Hits: 249
Het begint een gewoonte te worden dat we in het eerste kwartier wat verloren in de wedstrijd staan. Zeker als een tegenstander zoals Bunnik vandaag er gelijk vol op kletst. We hadden nog geen adem kunnen halen of het stond al 0-1. En 5 minuten later stond de 0-2 op het bord. Omdat we vandaag 3-4-3 speelden hadden onze verdedigers Jasper, Freek en Niels het zwaar. Vooral omdat de steun vanuit het middenveld in eerste instantie ontbrak. Maar verder hebben ze het prima gedaan en werkelijk de benen uit hun lijf gelopen. Na zo’n 20 minuten en diverse schorre kelen langs de lijn kwam de spirit er meer in. Dat leidde tot onze eerste treffer. Een vrije bal vanaf 20 meter werd door Jayden vol op de lat geschoten, waarna de bal vanuit de hoogte recht op het hoofd van Lars belande, die alleen maar hoefde in te knikken, 1-2. Dat werkte 2 kanten op voor ons positief. De tegenstander schrikt toch even en wij merken ineens dat er misschien wat te halen valt. Ook al was Bunnik balvaardiger en hadden ze meer snelheid in huis het werd meer een wedstrijd waarin we ook van ons afbeten. Jammer genoeg viel de 1-3 nog voor de rust wat de kloof weer wat groter maakte. In de rust vooral gehamerd op de felheid naar de bal toe en het coachen naar elkaar. De 2e helft hebben we prima gespeeld. Gewoon tegenstander pakken en de druk erop houden. Conditioneel ging het ook een stuk beter dan vorige week. Maar de aansluitingstreffer wilde niet vallen. Daar hadden we absoluut nog meer moed uit geput. Pas nadat Bunnik de 1-4 had gescoord maakte Lars uit een mooie aanval de 2-4. Maar ja, helaas nog steeds de 2 punten achterstand. De kansen waren er nog wel maar het leidde niet tot de aansluiting. Alleen Bunnik scoorde vlak voor tijd nog de 2-5 wat ook de eindstand was. We houden de moed erin en het gaat elke week weer een beetje beter.

Vliegdorpspeler uit de JO8-1 op stage bij FC Utrecht

 • Hits: 365
Een paar weken geleden landde op de digitale deurmat van een van onze spelertjes, via onze eigen postbus overigens, een brief van FC Utrecht, met daarin een uitnodiging voor het lopen van een stage. Vliegdorp heeft als satelliet club van Utrecht een goede band met deze club en werkt graag mee aan de ontwikkeling van talent. Ondertussen heeft de zevenjarige Sil Visser de eerste twee trainingen gevolgd en zal in april een evaluatie volgen. Sil: "het zijn leuke trainingen, goede trainer ook. Ik vind de andere spelers nogal goed en sterk, en heb nieuwe trucjes geleerd die ik thuis oefen. 
De partijtjes zijn mmmm, niet zo fijn, ik krijg de bal nog niet zo vaak, maar dat komt nog misschien ." Bij Vliegdorp spelen is veel leuker, we spelen meer over, maar vind het bij FC Utrecht ook leuk."

Fc Utrecht gaat voor komend seizoen voor het eerst een onder 8 team formeren om zo mee te kunnen met de andere betaalde voetbalclubs. We wachten rustig af of daar een Vliegdorpertje bij zal zitten. Ondertussen genieten we met zijn allen elke week van de prima wedstrijden die onze jongens van de JO8-1 op de mat leggen in ondertussen de eerste klasse, het is een team die goed in balans is op alle posities en de komende jaren nog mooie dingen gaan laten zien samen! 


Vliegdorp JO8-1 - Saestum JO8-1

 • Hits: 283
De competitie in de eerste klasse is nu drie wedstrijden oud. Een verloren, een gelijk en vandaag een hele spannende wedstrijd. Op 16 september speelde we al eerder tegen Saestum, maar dan hun tweede team. Op die warme septemberochtend werd met 22-1 door ons gewonnen, meteen ook de grootste uitslag ooit. Ik meen me te herinneren dat Brody 12 keer scoorde, hij heeft het er nog wel eens over en het is zijn levensdoel om dat minstens te evenaren. Brody kijkt dan ook nog steeds met gemengde gevoelens naar de beslissing om eerste klasse te gaan spelen, het wordt er niet makkelijker op zo. Het elitecorps van Saestum is inderdaad different cook. Toch zou je dat niet zeggen in de eerste helft. Vliegdorp was ontketend. Een van de hoogtepunten was een dubbele eentweetje die door Diem werd opgezet. Hij gaf af, ontving en gaf af en zette zo zijn medespeler vrij voor de goal. Ook de stormloop van Tom was machtig om te zien. Meteen uit de verdediging trok hij op naar het vijandelijk doel, kon afgeven maar besloot voor eigen succes te gaan en de bal richting goal te schieten. Raul zag daar, als opportunistische goaltjesdief, een voorzet in. Zijn teen was net te kort en hij eindigde tegen de paal. Niet de bal maar Raul, gelukkig eindigend zonder kleerscheuren. Op dat moment stond het ondertussen al 3-0 voor Vliegdorp (Sil, Cas en Brody) en leek er geen vuiltje in de lucht. Valentijn veegde zijn goal schoon, Lucas poetste de aanvallende tegenstanders af, er werd wat geschoffeld door Brody en de rest lapten alle hoekjes van het veld. Maar toen schoot de reus van Saestum, een jongen die voor zijn achtste blijkbaar al zoveel melk en groente had gekregen dat zijn lijfje volwassen trekken en lengte begon te krijgen (Roel van Velzen zou er een moord voor doen), de bal van zijn eigen helft zo walgelijk hard hoog het goal van Valentijn in dat er iets gebeurde op het veld. Het was bijna fysiek voelbaar. Vanaf nu ging het een lastige wedstrijd worden. En ja hoor, de reus legde nogmaals aan. En al deed onze keeper zijn best, de bal was nogmaals onhoudbaar. Al snel stond het in plaats van 3-0, 3-5. Dat zou reden tot paniek kunnen zijn, ware het niet dat ook onze jongens, wellicht niet fysiek, maar wel mentaal, volwassen trekjes binnen te krijgen. Zij rechten hun rug, zeker ook Raul, Brody werd weer in de spits gezet, Lucas en Cas mochten de verdediging doen en de rest kreeg weer hun fijne vrije dolende rol. Het werkte. Met nog een paar minuten te gaan werd in de kluts een eigen doelpunt gemaakt en stond het 4-5. Het was een echte wedstrijd, spannend zoals we dat in de hele eerste 6-7 maanden dat dit team nu bestaat, nog niet hadden mogen meemaken. En vlak voor tijd, na een voorzet vanaf de zijkant, kwam de bal bij Brody. Hij knalde de bal hoog het goal in. Het waren er geen 12, maar het voelde wel zo. 5-5 eindstand, wederom gelijk. Volgende week gaan we voor de overwinning.

Eerder in de week, woensdag, was er trouwens een bekerwedstrijd. Deze werd met 8-2 in Soest gewonnen. Twee doelpunten van Cas, een doelpunt met het linkerbeentje van Sil, twee eigen doelpunten waarvan een wonderschoon, een hard schot van Lucas, Raul, Brody, de doelpunten stroomden als vanouds het goal van de tegenstander in. Vliegdorp op weg naar de finale en wij, de ouders, zullen er bij zijn!

Vliegdorp JO13-2 heeft maar kracht voor 1 helft

 • Hits: 241

Tegen Kampong uit Utrecht hebben we tot aan de rust een mooie wedstrijd kunnen spelen. Daarna liep de ballon langzaam maar gestaag leeg en verloren we uiteindelijk met 2-7. Dat zou je niet verwachten als je tot vlak voor de rust een mooie 2-1 voorsprong uit het vuur hebt gesleept. Het eerste kwartier hadden we nodig om wakker te worden leek het wel. Het zonnetje scheen lekker en dat leidde tot een soort van zomeravond voetbal. We zaten totaal niet in de wedstrijd Binnen een minuut was het 0-1 en we mochten blij zijn dat Kampong niet meer scoorde. Na een minuut of 15 werd ons spel stukken beter. Meer druk op de bal en een betere aansluiting zorgde voor veel meer evenwicht in de wedstrijd. En de kansen waren ineens voor ons. Lars werd de man van de assists. Eerst stelde hij Jelle in staat om te scoren en 5 minuten later zette hij Joshua vrij voor het doel die de 2-1 voor Vliegdorp maakte. Het zou heel fijn zijn geweest als we dit tot aan de rust hadden kunnen vasthouden. Helaas maakte Kampong in de laatste minuut toch nog de 2-2.

Maar het geloof was terug en we gingen vol goede moed de 2e helft in. Dat leverde ook een 3-tal mooie kansen op, maar jammer genoeg geen goals. Toen Kampong kort na elkaar 2-3 en 2-4 scoorde was het gebeurd. Geen kracht meer, veel pijntjes en vermoeidheid voerden de boventoon. Merkwaardig genoeg had Kampong hier in het geheel geen last van. Vooral bij de corners kwamen we onder druk en dat leidde tot nog 3 treffers van Kampong. Eindstand 2-7. Een half uur lang prima spelen is niet meer genoeg in deze poule. We gaan er met elkaar aan werken.

Groeten, Jaap.

PERSBERICHT

 • Hits: 777
Hoofdtrainer Raymond Lantinga tekent contract met vv ’t Vliegdorp


“Vliegdorp is een club naar mijn hart, ik heb er zin in.”

Aankomend seizoen is Raymond Lantinga de nieuwe hoofdtrainer van vv ’t Vliegdorp. Woensdag 28 februari werd het contract getekend. Naast het hoofdtrainerschap van Vliegdorp 1 krijgt hij ook een rol toebedeeld in de jeugdopleiding.

Bekend binnen de club

Voorzitter Ton Hendrickx: “Ik denk dat we met Raymond Lantinga een trainer hebben gevonden die uitstekend past in de ontwikkeling binnen de club. Iemand die de club goed kent, de sportieve ambities goed aanvoelt en een brug kan slaan naar de jeugdopleiding, waar de nieuwe aanvoer van selectiespelers vandaan moet komen.” Raymond Lantinga kent vv ’t Vliegdorp: “Ik was al eens trainer van het 2e bij de club. Ik ken de mensen, ik kom uit de buurt, ik ken de sfeer, ik heb zin om het komend seizoen vorm te geven aan een gestage opbouw van de club. Ik kijk uit naar de samenwerking met de spelersgroep en de jeugdtrainers.”

Bondscoach Dovenelftal

Naast hoofdtrainer van vv ’t Vliegdorp blijft Raymond Lantinga ook bondscoach van het Nederlands Dovenelftal: “In de afgelopen tijd was Vliegdorp al diverse keren onze thuisbasis als Dovenelftal. De voorbereidingen – op weg naar plaatsing voor het EK in 2019 – kan ik goed combineren met mijn functie van hoofdtrainer in het nieuwe seizoen. En al helemaal als ik dat ook nog kan combineren op de accommodatie van ’t Vliegdorp.”

Raymond Lantinga (rechts) en voorzitter Ton Hendrickx tekenen het contract van de nieuwe hoofdtrainer met vv ’t Vliegdorp voor het seizoen 2018-2019.

Prachtig begin voor JO8-2

 • Hits: 301

Na een goede voorbereiding de afgelopen weken van onze nieuwe trainers Kevin Peereboom en Robin Knoops was het eindelijk zo ver. Zaterdag 24 februari 2018.
De eerste wedstrijd van het voorjaarsseizoen voor de JO8-2. Maar wat was het vroeg en wat was het koud.

Om 8:30 uur werden wij verwacht bij F.C. Delta Sports ’95 in Houten.
Er was nog enige twijfel bij de tegenpartij of wij wel zouden verschijnen vanwege de extreme kou, maar onze bikkels lieten zich hierdoor niet tegenhouden. Gewapend met wanten, thermokleding en warme mutsen gingen de jongens het veld op.

Er werd goed overgespeeld en mooie acties gemaakt. Coen, Sem, Rino en Rayan zochten de aanval op. Thijs en Siem wisten de scoringskansen van de tegenpartij te verhinderen door goed te verdedigen. En Ruben zorgde ervoor dat er niet al te veel ballen in het doel terecht kwamen.
Met een eindstand van 4-6 heeft JO8-2 de eerste 3 punten op zak !!

Kortom een mooi resultaat, maar nog belangrijker echt leuk gevoetbald. Op naar de volgende wedstrijd 10 maart tegen CJVV JO8-4 in Amersfoort.

Belinda van der Meeren

Vliegdorp JO15-1 pakt alsnog punt tegen Hercules JO15-5

 • Hits: 340

Op zaterdag 17 februari 12:30 uur stond er een competitie wedstrijd op het programma voor de jongens van de JO15-1. Een thuiswedstrijd tegen Hercules JO15-5.

De jongens waren in een goede stemming en maakten zich op voor de 2e competitie wedstrijd van het voorjaarseizoen. Na de passencontrole kon er gestart worden. Binnen 5 minuten viel hier al de eerste goal voor Hercules.  Een tegenvaller, maar de moed bleef er zeker wel in. Vliegdorp moest er hard aan trekken, maar ook in de eerste helft vielen er nog 2 goals voor Hercules. Met een 0-3 tussenstand de rust in. De vaste supportersploeg zag het even niet meer zitten en de koppies gingen ook wel een beetje hangen bij de Vliegdorp boys.
Trainer John pepte de mannen weer op in de rust en ze moesten alles geven wat ze hadden.  En dat deden ze. Wat werd er geknokt. Al snel waren onze mannen terug gekomen tot 3-3. Hercules duidelijk overrompeld en Vliegdorp rook kansen. Een spannende pot om naar te kijken. Dat was ook merkbaar langs de lijn. Hercules zette weer alles in en scoorde de 3-4 en snel daar op volgend de 3-5. Weer keek Vliegdorp tegen  een achterstand aan, maar ze bleven knokken. Het publiek jubelde mee en moedigden ze stuk voor stuk aan. Vliegdorp scoorde hierna twee keer achter elkaar zodat de stand weer gelijk was 5-5. Maar daar was weer de spits van Hercules. Deze jongeman was duidelijk DE man bij Hercules, want hij zette Hercules wederom op voorsprong met zijn 6e doelpunt in deze wedstrijd. De tijd begon te dringen, maar vlak voor het einde was daar dan toch weer een treffer van Vliegdorp. Het eindsignaal klonk en er was vreugde. Vreugde bij de mannen, vreugde bij de trainer, maar zeker ook vreugde langs de lijn. Wat hebben zij gevochten. Kortom, Vliegdorp JO15-1 verdiend een punt gewonnen tegen Hercules.

Vliegdorp JO13-2 verkoopt de huid duur

 • Hits: 267

Dat je niet altijd hoeft te winnen om tevreden terug te kijken op een wedstrijd is vandaag gebleken. Tegen Saestum JO13-2 hebben we een hele spannende pot gespeeld. Helaas ging de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 verloren, maar er had een gelijkspel in kunnen zitten. We zijn juist een klasse hoger gaan spelen om meer van dit soort wedstrijden te spelen. De eerste helft was behoorlijk gelijkwaardig en de doelpunten waren schaars. Saestum had duidelijk meer kracht in het lichaam en power in de benen. Onze verdediging en Romano onze keeper moesten vol aan de bak, maar ze weerden zich kranig. Rond de 20e minuut werd het toch 1-0 voor Saestum en dat was tevens de ruststand. Het eerste kwartier na de rust was Saestum ook de betere ploeg. We kregen zeker ook wel kansen, maar het was allemaal net niet. De 2-0 kon eigenlijk niet uitblijven en zo geschiede. Merkwaardig genoeg werd door Vliegdorp de rug nog een keer extra gerecht. Het evenwicht herstelde zich en we werden zelfs de betere ploeg. Dit was duidelijk merkbaar aan het stemvolume van de coaches van Saestum 😃. Uit een hele mooie aanvallende combinatie maakte Joshua ook de aansluitingstreffer 2-1. Nu werd mijn stemgeluid gelijkwaardig aan dat van Saestum 😉. We konden zelfs goed de druk erop houden maar de 2-2 wilde niet vallen. Een paar minuten voor tijd viel de 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. Maar goed gedaan allemaal en op naar de volgende ‘stevige pot’.

Groeten, Jaap

AFGELAST

 • Hits: 290

De volgende wedstrijden zijn afgelast:

Vliegdorp JO8-2  -  VRC JO8-7

Vliegdorp JO11-2 - Jonathan JO11-9

Vliegdorp Vr1 - Voorwaarts Vr1

Vacature Kabouter Coach

 • Hits: 554

Na jarenlange trouwe dienst bij onze kabouters heeft Ferdy Witteveen aangegeven dat hij aan het einde van het seizoen stopt. Niet bij de club, maar wel bij de kabouters. Daarom zijn wij voor de zaterdagochtend van 9:00 uur - 10:00 uur op zoek naar een Kabouter-coach, met ingang van het nieuwe seizoen. Ferdy wil jouin de komende weken met alle plezier de kneepjes van het vak leren. Ben je enthousiast, vind je het leuk om onze allerkleinste talenten de eerste voetbalwijsheid bij te brengen ?

Meld je dan aan bij Gerard Weterman, gweterman@gmail.com

E-mail-adressen slecht bereikbaar

 • Hits: 279

We hebben moeten constateren dat de emailadressen secretariaat@vliegdorp.nl en voorzitter@vliegdorp.nl niet altijd goed functioneren. Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Wij hopen het snel opgelost te hebben. Mocht je de afgelopen weken een mail hebben gestuurd naar een van deze adressen en nog geen antwoord hebben ontvangen stuur je bericht dan nogmaals naar:

Secretariaat, Marije Ringers: fam.ringers@xmsnet.nl

Voorzitter, Ton Hendrickx: ton@hendrickx.nl

Jeugd van Vliegdorp ronde verder in de beker

 • Hits: 326

Zaterdag 3 februari speelden de JO8-1, JO10-1, JO11-1 en de JO13-1 een bekerwedstrijd.
Alle 4 de teams behaalden hierin de winst. Met onderstaande uitslagen zijn deze 4 teams dus wederom een ronde verder in de beker.

Uitstapje JO10-1

 • Hits: 382

Afgelopen zondag zijn we met elkaar naar de Kartfabrique in Utrecht geweest en hebben de kinderen van JO10-1 een gezellig uitje gehad.

Ze zijn wezen lasergamen en naar prison island (ontsnappen uit afgesloten ruimtes dmv samenwerking).

Na afloop was er natuurlijk patat met iets lekkers erbij.

Ze zijn weer helemaal klaar voor een nieuw voetbalseizoen!

** NIEUWJAARSBORREL **

 • Hits: 586

Hierbij nodigen wij alle leden, trainers, ouders, vrijwilligers en iedereen die de club een warm hart toedraagt uit om op zaterdag 13 januari 2018
te proosten op het nieuwe jaar. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen alle vrijwilligers in het zonnetje gezet worden en zal ook
onze "vrijwilligers bokaal" uitgereikt gaan worden.

Wij hopen jullie allen te zien. Tot dan !

Het Bestuur

JO15-1 en MO13-1 gaan los bij StepUp!

 • Hits: 432

Een veld vol met sneeuw, dat betekent geen voetbaltraining, maar met voor de JO15-1 nog een bekerwedstrijd en voor de MO13-1 nog een competitiewedstrijd op het programma moest er natuurlijk wel aan de conditie gedacht worden. En dat deden zij. Onder leiding van niemand minder dan Daan van Oijen kregen zij een pittige boks en conditietraining. Eerst iets wat onwenning de zaal in, maar vervolgens als een dolle beginnen aan de warming up. Deze loog er al niet om. Rondjes lopen met afwisselende push ups en buikspieroefeningen. Kortom, al heel wat rode wangetjes voordat het echte werk nog moest beginnen. Er werden tweetallen gemaakt en zo kregen zij techniek les. Later nog in drietallen om los te gaan op de bokszak. Stuk voor stuk fanatiek. Na de les kregen zij allemaal een certificaat en konden de heren en dames voldaan naar huis. Een leuke, leerzame en sportieve les. Wij bedanken StepUp! voor deze unieke kans en ook Daan van Oijen voor zijn inzet.*** AFGELAST ***

 • Hits: 353

Alle thuiswedstrijden van zaterdag 16 december 2017 zijn afgelast.

10:00 Afgelast door vereniging 16 dec Vliegdorp 't vv JO10-1 - Zeist JO10-1
11:00 Afgelast door vereniging 16 dec Vliegdorp 't vv JO13-2 - Eemnes JO13-4
11:00 Afgelast door vereniging 16 dec Vliegdorp 't vv JO13-1 - Jonathan JO13-5

* AFGELAST *

 • Hits: 381

Tot nadere orde geen trainingen mogelijk !

Wanneer het veld weer bespeelbaar is, zullen alle trainers op de hoogte gehouden worden middels de trainersapp van Vliegdorp.

AFGELAST

 • Hits: 355
09-12 08:30 Roda '46 JO9-7 Vliegdorp JO9-3 LEUSDEN Afgelast door vereniging
09-12 08:30 Jonathan JO8-6 Vliegdorp 't vv JO8-2 ZEIST Afgelast door vereniging
09-12 09:00 Hooglanderveen JO13-5 Vliegdorp 't vv JO13-1 HOOGLANDERVEEN Afgelast door vereniging
09-12 09:00 Amsvorde JO11-4 Vliegdorp 't vv JO11-2 AMERSFOORT Afgelast door vereniging
09-12 09:30 Vliegdorp JO8-1 VVIJ JO8-2 SOESTERBERG Afgelast door vereniging
09-12 10:00 Vliegdorp JO9-2 Roda 46 JO9-4G SOESTERBERG Afgelast door vereniging
09-12 10:00 IJsselmeervogels JO13-3 Vliegdorp 't vv JO13-2 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Afgelast door vereniging
09-12 10:15 Amsvorde JO11-1 Vliegdorp 't vv JO11-1 AMERSFOORT Afgelast door vereniging
09-12 10:15 Bunnik '73 JO10-1 Vliegdorp JO10-1 BUNNIK Afgelast door vereniging
09-12 10:30 Vliegdorp 't vv JO15-1 Saestum JO15-3 SOESTERBERG Afgelast door vereniging
09-12 11:00 Kampong MO13-1 Vliegdorp 't vv MO13-1 UTRECHT Afgelast door vereniging
09-12 12:15 Vliegdorp 't vv VR1 TOV VR2 SOESTERBERG Afgelast door vereniging
09-12 12:30 Vliegdorp 2 Woudenberg 7 SOESTERBERG Afgelast door vereniging
09-12 14:30 Vliegdorp 1 Hees 1 SOESTERBERG Afgelast door vereniging

Vliegdorp JO8-1 KAMPIOEN Najaarscompetitie, 3e Klasse KNVB

 • Hits: 427

Zaterdag 02 december 2017

DOVO JO8-4 vs. vv 't Vliegdorp JO8-1 (2-9)

De kampioenswedstrijd door de oogjes van Sil Visser!

Vanaf september is in zo'n 15 wedstrijden gestreden om het kampioenschap van het eerste half jaar. Het wordt niet bijgehouden, het is dus zwaar officieus, maar als je alles wint dan ben je kampioen. Das logisch. Deze winnen betekent bijna zeker dat er van de derde klasse naar de eerste klasse gepromoveerd kan worden. Deze winnen zou een beker opleveren. Men wist dus waar het om ging. En qua spanning wedijverde de wedstrijd dan ook met pakjesavond.

Die van mij stond dan ook al voor 6 uur in de ochtend in vol voetbalornaat aan de heilige ouderlijke slapenkamerdeur te rammelen. Niet omdat er iets in de schoen zat zoals de rest van de week, maar omdat er ontbijt in de voetbalmotor gestopt moest worden (waarna de zenuwen er voor zorgde dat dit ontbijt voor de helft bleef staan).

Het was deze ochtend mistig en in die mystieke sfeer werd Veenendaal wakker met 7 springerige Vliegdorpers. Ook deze week bleef het lang 0-0. En ook deze keer moest er een Brody bevlieging  aan te passen komen om de ban te breken. Vanaf de eigen helft eiste hij en  kreeg hij de bal. En met een magnifiek afstandsschot, die (en dat gebeurd alleen in kampioenswedstrijden) onder kant van de lat binnen plofte gebeurde dit dan ook. Vanaf toen was het weer eenrichtingsverkeer. De een na de andere doelpunt, dan weer van Lucas, dan weer van Brody, een rebounddoelpunt mooi in de hoek geplaats van Diem, mooie passjes van Tom naar voren, mooie doorpassjes van Sil, naar voren, naar Raúl voor zijn doelpunt en zo ging het maar door. Heldere instructies waren er om in positie te blijven. Volgens Sil, en daar moet ik vanuit gaan vandaag gezien ik zelf niet bij de wedstrijd was, heeft Ruud hierbij een kleine fout gemaakt. Want zo gebeurde het tot twee keer toe dat de hele meute aan tegenstanders (trouwens als ik Sil moet geloven een soort megareuzen) dat hij alleen met Valentijn achter stond en met lede ogen moest toezien hoe de Veenendalers, die echt wel konden  voetballen, tikkietakkiënd Valentijn konden passeren. Maandag in de training zullen daar nog woorden over moeten vallen. Al zal ook de knal van de kinderchampagnekurk  nog na knallen.  De beker is ondertussen niet meer uit  het oog verdwenen hier in huis. Zelfs tijdens pakjesavond tussen alle lego en andere cadeaus bleef de blinkende beker er uit schitteren! Gefeliciteerd heertjes en trainers met dit eerste succes!

Kou slaat op de benen bij Vliegdorp JO13-2

 • Hits: 348

Spelen bij -1 graden valt niet mee hebben we vandaag ervaren. Het leek met name in de 2e helft wel of de kou de benen lam legde. In een zeer spannende eindfase hebben we uiteindelijk toch weten te winnen met 5-2. Tegenstander VVZ’49 was lastig te bespelen met hun enorme lengte en fysieke kracht. Het eerste kwartier gebeurde er niet veel. Uit een mooie pass van Lars wist Jelle na 18 minuten de 1-0 te maken. Een paar minuten later maakte Lars er zelf 2-0 van. Dat leek de opmaat voor weer een ruime overwinning. Niets was echter minder waar. De kansen die we kregen werden door onzorgvuldigheid niet afgemaakt en met de rust hadden we onszelf eigenlijk met een ruimere voorsprong moeten belonen. Maar het was en bleef 2-0. Waar we normaal na rust door kunnen drukken, gebeurde nu het tegenovergestelde. VVZ rook zijn kansen toen zij 2-1 maakten. Vliegdorp was het helemaal kwijt. Het was vooral tegenhouden, zelf kwamen we niet meer aan voetballen toe. De jongens van VVZ leken steeds groter te worden en wij steeds kleiner. Toen VVZ ook nog de 2-2 scoorde kon de wedstrijd nog alle kanten op. Het hele team heeft er vanaf dat moment wel keihard voor gewerkt, maar de beste kansen waren toch echt voor VVZ. Zoals zo vaak was het Lars die met een mooi schot het team over het dode punt heen hielp, 3-2 met nog 10 minuten te spelen. Het bleef heel spannend maar gelukkig was het Rick die ons meer lucht gaf door er 4-2 van te maken. Het slotakkoord was voor Jayden die met een prachtige stift 5-2 maakte. Dat was gelijk ook het eindsignaal. Een hele moeilijke wedstrijd, maar toch weer wel de overwinning uit het vuur gesleept 😄.

Doelpunten Lars 2x, Jelle, Rick en Jayden 1x. 

Groeten, Jaap 

Vrijwilligers-coördinator gezocht !

 • Hits: 508

Tijdens de afgelopen ALV in september hebben we aangekondigd dat we het vrijwilligerswerk binnen de club beter willen organiseren. Alle leden krijgen van 1 januari tot 1 februari 2018 de tijd om aan te geven welk vrijwilligerswerk ze kunnen en willen doen (bardienst, keukendienst, leider, trainer, schoonmaak, etc.). Leden die geen vrijwilligerswerk doen krijgen in februari 2018 de afgesproken € 50 vrijwilligerstoeslag in rekening gebracht.

Wij verwachten dus veel aanmeldingen van leden. In het bestuur zoeken we iemand die de coördinatie van deze vrijwilligers wil gaan doen. Lijkt je dat een leuke (vrijwilligers)taak ? Wil je dat misschien samen met iemand anders gaan doen ? Meld je dan via info@vliegdorp.nl.


Het bestuur

Vliegdorp J013-2 plichtmatig naar de dubbele cijfers

 • Hits: 257
Waar we vorige week nog superlatieven te kort kwamen was het vandaag allemaal wat minder. Tegen het laag geklasseerde Spakenburg hebben we uiteindelijk een prachtige score neergezet van 0-10, maar het vertoonde spel liet te wensen over. We werden ook nog mooi in het zadel geholpen door een eigen doelpunt van Spakenburg. Daarna werd het vrij snel 0-4. Maar toen stokte het ook. We kropen veel te dicht tegen elkaar aan, de passing was slordig en de kansen werden niet afgemaakt. Gelukkig nog geen witte zakdoekjes van de toeschouwers 😬, verwend als ze zijn door de laatste wedstrijden. Uiteindelijk toch nog de voorsprong uitgebouwd naar 0-6 bij de rust. De tweede helft was het eerste kwartier doelpuntloos en het spel zielloos. Rick doorbrak deze impasse met een droge knal, 0-7. Daarna haalden we nog net de dubbele cijfers. Eindstand 0-10. Een simpele maar geen sprankelende overwinning zullen we maar zeggen. Wel zijn we naar de 2e plaats in de poule gestegen. Kijken of we het laatste stapje ook nog kunnen zetten.

Doelpunten Lars 4x, Jelle 2x, Wouter, Thijmen en Rick 1x plus 1 eigen doelpunt Spakenburg.

Fijn weekend!

Vliegdorp JO13-2 speelt koploper DOSC zoek in 2e helft !

 • Hits: 422

De hele week werd er al over gesproken. Zaterdag tegen de ongeslagen koploper. Op vrijdag nog een wedstrijd gerichte training van Angela en Barry, en toen moest het echt gaan gebeuren. Wat bleke bekkies in de kleedkamer, maar iedereen was top gemotiveerd. Ook voor het eerst in een 3-4-3 opstelling om de tegenstander zo vroeg mogelijk onder druk te zetten en ons eigen aanvallende spel uit te nutten. De eerste helft waren we behoorlijk aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten zat voetballend vermogen in de ploeg en dat komt het niveau uiteraard ten goede. Uit een fraaie combinatie op rechts was het Lars die de ban brak en de 1-0 aantekende. Verder wel veel kansen voor Vliegdorp in de 1e helft, maar ze wilden er niet in. Gelukkig had Romano een paar goede reddingen op uitbraken van DOSC waardoor we de 1-0 voorsprong mee de rust in konden nemen.

De 2e helft begon weer gelijkwaardig. Tot Jayden de bal vanaf het middenveld kreeg voor een snelle uitbraak. Op snelheid haalde hij solo het doelgebied en bleef koel in de afronding, 2-0. Vrij snel daarna was het Lars die de 3-0 maakte en leek het gebeurd. Toch werd het vrij snel weer 3-1 waardoor toch even twijfel in de ploeg sloop. Maar het laatste kwartier was er geen houden meer aan. DOSC werd continue overlopen en met mooi combinatievoetbal volgde de ene kans de andere op. Onze nieuwe aanwinst Rohullah zorgde persoonlijk voor de 4-1. En het was geen wedstrijd meer. Vloeiend en snel werd het 8-1 door achtereenvolgens Wouter, Joshua, Rick en Lars. DOSC was letterlijk kapot gespeeld. Onze 3 mans verdediging met Jasper, Freek en Rick heeft geweldig gespeeld. Goed in de positie, instappen op de juiste momenten en met gebruik van lichaam. Rohullah en Damian groeien steeds beter in het team en dat is heel mooi om te zien. Jayden, Niels en Wouter hebben met elkaar een enorm loopvermogen en zijn samen de motor op het middenveld. En Jelle, Joshua en Lars combineren in de spits  snelheid met techniek en hebben ook nog oog voor elkaar en een mooie pas in huis. Dat gecombineerd met Romano als super goalie maakt dit een heel gaaf team om naar te kijken en om te trainen en te coachen. Ook mag niet onvermeld blijven dat Mariëlle zich ontwikkeld tot een grensrechter met een haviksoog voor buitenspel 😄. Al met al top gedaan en dit smaakt naar meer.

Doelpunten Lars 3x, Jayden, Rohullah, Wouter, Joshua en Rick 1x.

Groeten, Jaap

CONDOLEANCE: Marcel Schrijvers

 • Hits: 1119
Naar aanleiding van het overlijden van Marcel Schrijvers zal er op zaterdag 18 en 25 november in de kantine van 't Vliegdorp een gedenkplekje ingericht worden, alwaar gelegenheid is een bericht achter te laten in de vorm van tekst, een foto of een leuke anekdote voor Suzanne en de kinderen.

IN MEMORIAM: Marcel Schrijvers

 • Hits: 2105

Geschokt en ontdaan delen we u mede dat Marcel Schrijvers is overleden, tijdens het uitoefenen van zijn werk voor Defensie in het buitenland, zijn lust en zijn leven. Marcel was zeer actief binnen de club als webbeheerder van onze website en als trouwe supporter van zijn zoon Luuk uit de JO13-1 van vv ’t Vliegdorp. We zullen Marcel erg missen, zijn betrokkenheid laat een grote leegte achter. Wij wensen Suzanne, Lisanne, Chloë en Luuk heel veel sterkte bij dit tragische verlies.

Het Bestuur

Nieuwland ASC JO8-2 vs Vliegdorp JO8-1 (1-15)

 • Hits: 427

Zaterdag 28 oktober 2017

De tegenstander waren potige kereltjes, maar bij het inschieten werd snel duidelijk dat het een eenzijdige wedstrijd zou worden. Lengte en gewicht zou het ook deze week gaan verliezen tegen de onzen. Er heerste chaos bij Nieuwland, die hun topscoorder sinds deze week ook nog kwijt waren geraakt aan hun eerste team. En er heerste juist discipline bij de jongens in het geel zwart. Discipline die thuis ver te zoeken is, maar op het veld, vooral vlak voor een wedstrijd plotseling toch in ze blijkt te zitten, te zijn geramd. Er heerst bij huize trainer Ruud orde en tucht, dat kan niet anders. Deze drilsergeant heeft de wind eronder, een respectabele prestatie in die paar maanden. Het moet van hem komen, want Mike en Sip zijn het sowieso niet. Die zijn zelf nog zo speels als vijf weken oude puppies. Het inschieten en rondspelen voor de wedstrijd zette dus de toon en er moest worden ingegrepen om het nog een beetje een leuke wedstrijd te maken voor het meegereisde publiek (wij, de ouders). Hoe konden we het spannend maken voor onszelf? Gezien Ruud geen concessies wil en wedstrijden het liefst zo ruim mogelijk wint dachten wij aan het alsnog ziek melden van een of twee van onze zoontjes (konden geen keuze maken wie), de veters aan elkaar te knopen (goede optie, want we hebben nog steeds geen veterdiploma), maar het werd het afsluiten van een weddenschap. Hoeveel zouden ze gaan winnen. En zo werd een eindelijk weer een spannende wedstrijd voor ons. We zaten allemaal heel dicht bij elkaar, maar omdat we de tel kwijt waren geraakt van hoeveel het werd (winst ergens tussen de 15-1 en 17-1) hebben we deze keer geen winnaar langs de lijn.

In het veld werd ondertussen gevoetbald. De 1-0 binnen 5 seconden van Brody zette de toon, daarna gebeurde er een paar minuten niets, maar daarna ontvlamde het toch echt. Lucas viel op, scorend (zeker vijf doelpunten), allemaal hard en goed geplaatst in de korte hoek. Maar ook door de werkelijk keiharde tackel op hem, waarvan alleen al het geluid door merg en been ging. Dat hij  maandag zijn verjaardag mag vieren zonder gips en hij zelfs kon doorspelen miraculeus. Brody viel ook na de start op met zijn doelpunten, maar nog meer door zijn passjes waaruit een duidelijke behoefte van delen bleek. Hij wilde perse iedereen laten scoren. Dit lukt niet helemaal, vooral Raúl had pech, maar volgende week weer nieuwe kansen. Verder was het moment van de wedstrijd die bij zal blijven, naast ook een paar mooie rushes en doelpunten van Sil, het afstandsschot van Tom of de gestopte penalty’s na de wedstrijd door Valentijn (daar moet hij het echt van hebben…), nee het moment kwam van Diem. Hij was aanvoerder en dan moet je iets achterlaten. Het werd een schaar, perfect uitgevoerd aan de rand van het veld, met effect: hij passeerde zijn tegenspeler en gaf een mooie pass. Super gedaan Diem en alle anderen! Sportieve groet,

Persvoorlichter JO8-1

Vliegdorp J013-2 komt fysiek te kort tegen Hees J013-1

 • Hits: 367

Dat dit een echte wedstrijd zou worden wisten we al van te voren. Beide ploegen hadden nog geen puntverlies geleden. Een echte topper dus. Uiteindelijk hebben we het niet kunnen redden en met 4-2 verloren. Met name fysiek waren we de mindere en naarmate de wedstrijd vorderde ging zich dit steeds meer wreken. De eerste helft was de wedstrijd nog redelijk in evenwicht. Uit een mooie counter na 10 minuten maakte Jelle zelfs de 0-1. Binnen 5 minuten was het echter 1-1. Het was heel jammer dat we een paar mooie kansen niet wisten te benutten, anders waren we echt met een verdiende voorsprong de rust ingegaan. Mede omdat Romano met goed keeperswerk tegendoelpunten kon voorkomen. Maar de eerste 20 minuten na rust konden we het niet meer belopen. We kwamen niet onder de druk van de tegenstander uit en dan is het wachten op de doelpunten. En die kwamen dan ook. Een tijd konden we het nog op 2-1 houden en bleef de spanning aanwezig. Maar toen de 3-1 en 4-1 vielen was de wedstrijd beslist. Het gekke is dat we juist de laatste 10 minuten een soort van revival kenden. In ene speelden we wel op de helft van de tegenstander en konden we ook veel meer in balbezit blijven. Dus conditioneel zit het wel goed. Jan maakte er ook met een mooi afstandsschot nog 4-2 van, en er waren ook mogelijkheden voor de 4-3, maar die wilde helaas niet vallen. Het is duidelijk dat we niet gewend zijn dit soort fysieke wedstrijden te spelen. Het team is nog wat te bleu en te afwachtend. Je kunt in deze wedstrijden niet wachten tot de bal bij jou komt, of met je rug naar de bal draaien. En de schouders gebruiken doen we veel te weinig. Toch had het echt spannend kunnen worden als de kansen beter waren benut, dus zo slecht hebben we het helemaal niet gedaan. Het was een goede les voor de volgende wedstrijden. We gaan hier alleen maar beter van worden.

Groeten, Jaap

Vliegdorp J013-2 haalt dubbele cijfers

 • Hits: 386

In een prachtige wedstrijd hebben we VVZA JO13-3 overklast. Vooral in de eerste helft hadden we de tegenstander volledig in de tang. Dit resulteerde uiteindelijk in een prachtige 2-12 overwinning!

Na ruim 5 minuten werd de ban gebroken door Wouter die met een droog schot de 0-1 maakte. In een paar minuten tijd maakten Jelle en Lars er 0-3 van. Vanaf dat moment werd er steeds makkelijker gecombineerd. Zelfs een kopbal van Jelle uit een hoekschop trof doel, 0-4. Lars zette de 2 slotakkoorden van de eerste met 2 lepe doelpunten, 0-6. De 2e helft was wat evenwichtiger, ook al bleven we duidelijk de betere ploeg. Onze verdediging met Damian, Jasper, Freek en Niels verdient een compliment omdat ze goed geconcentreerd hebben gespeeld en nagenoeg geen kansen hebben weggegeven.

Na rust pakte Lars de draad weer op waar hij voor rust gebleven was, namelijk scoren. Via 1-6 maakte hij de 1-7. Een mooie diagonaal van Jelle zorgde voor de 1-8 en wederom Lars maakte 1-9. Joshua en Jayden hadden al veel goede assists verzorgd, daarom meer dan verdiend dat Joshua zelf de dubbele cijfers op het bord zette, 1-10. Onze invaller Tigo speelde ook weer een puike wedstrijd en beloonde zichzelf met een schuiver voor de 1-11. In de slotfase kregen we ook nog een strafschop waarvoor onze doelman Romano naar voren werd geroepen. En ja hoor, ook onze keeper kwam op het scorebord, 1-12.

Het laatste woord was aan VVZA dat nog 2-12 scoorde. Al met al kunnen we spreken van een prachtige start met 2 overwinningen en een doelsaldo van 16-2.

De wedstrijd vandaag was een genot om naar te kijken. Maar, er komen zeker nog sterkere tegenstanders aan!

Doelpunten: Lars 5x, Jelle 3x, Wouter, Joshua, Tigo en Romano ieder 1x.

LET OP !

 • Hits: 557

Dit is een oproep aan alle Vliegdorp leden die nog geen digitale pasfoto hebben geupload (en voor de leeftijdsklassen waarin dat wel is vereist). Waardoor het digitale wedstrijdformulier incompleet is en de scheidsrechter de spelers en namen (met foto's) niet kan controleren.

Het komt nog regelmatig voor dat er op het wedstrijdformulier een digitale pasfoto van een speler/speelster ontbreekt, of dat deze niet aan de juiste eisen voldoen. Spelers hebben nog tot 1 november de tijd om zelf zijn/haar pasfoto aan te passen. Hierna is dit niet meer mogelijk en kan er alleen een wijziging worden aangebracht door de KNVB.

Hieronder staan enkele vragen met antwoorden van de KNVB, met betrekking tot de digitale spelerspas.


 Hoe zet ik een pasfoto op de digitale spelerspas ?
De KNVB heeft alle bestaande spelerspasfoto's tijdig ingeladen in Sportlink Club. Daarmee zijn ze ook zichtbaar op de digitale spelerspas. Voor nieuwe leden kan de vereniging zelf een foto inladen in Sportlink Club via de module Ledenbeheer. Sinds 27 juni 2017 kunnen leden dit zelf doen via de app. De teammanager kan dit doen voor al zijn/haar teamleden. Het is ook mogelijk om je foto toe te voegen via de voetbal.nl app. Besef dat de foto niet "zomaar" een profielfoto is maar de officiële foto voor de digitale spelerspas. Foto's vervangen kan tot 1 november.

Ik kan geen pasfoto's meer wijzigen, na 1 november
Dat klopt. Dat kan alleen in de periode van 1 juli tot 1 november. Dit om te voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt. Wel is het altijd mogelijk om leden zonder foto te voorzien van een foto. Mocht er een goede reden zijn om na 1 november de foto te vervangen, neem dan contact op met de KNVB. Daar kan de foto wel vervangen worden.

Aan welke eisen moet de digitale foto voldoen?
Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor voldoende contrast. En geen gezichten van te grote afstand. Ook geen groepsfoto's

Hoelang is de foto op de digitale spelerspas geldig?
De digitale pas kent GEEN vervaldatum. Het is de verantwoordelijkheid van de speler en vereniging om te zorgen voor een goed lijkende foto en tijdige vervanging.

Indien er op het digitale wedstrijdformulier bij een speler geen of onjuiste foto op de digitale spelerspas staat, wordt er door de scheidsrechter om een geldige legitimatie gevraagd. Indien de speler geen legitimatie kan tonen, mag de desbetreffende speler(s) niet meedoen aan de wedstrijd.

Meer informatie vindt je hier:

Voor 1 november uw pasfoto uploaden

Vliegdorp JO13-2 wint eerste wedstrijd op groot veld met 4-0

 • Hits: 414

Gelukkig zijn we alsnog in een 11 x 11 competitie geplaatst. Na 2 eerdere wedstrijden was dit dus in feite de echte competitiestart. En dat is natuurlijk wel even wennen. Veel meer ruimte op het veld, buitenspel en meer op positie spelen. Ook conditioneel vraagt het meer, zeker omdat we zonder reserves begonnen. Maar we hebben een puike wedstrijd gespeeld tegen Hooglanderveen JO13-6. Het eerste kwartier was vooral wennen. Maar we kregen gaandeweg meer grip op het spel en de tegenstander. Vooral op rechts waren er leuke combinaties te zien. Niet verbazingwekkend dus dat de eerste goal vanaf de rechterkant viel. Jelle werd goed door Wouter in de diepte gelanceerd. Op snelheid ging hij om zijn man heen en plaatste een mooi diagonaal schot in de linker benedenhoek, 1-0. Dat gaf vertrouwen. De linies gingen wat dichter op elkaar spelen en de druk op de tegenstander werd steeds groter. Uit een scrimmage in de 16 was het weer Jelle die de 2-0 stand aantekende. Wat tevens de ruststand was. De tweede helft zijn we niet in de problemen geweest, wel jammer dat we slordig waren in de afwerking. De score had veel hoger kunnen en misschien wel moeten uitvallen. Het was Joshua die een mooie dribbel keurig afmaakte met een geplaatst schot wat de 3-0 betekende. En 10 minuten voor tijd bekroonde Wouter een goede wedstrijd met de 4-0. Romano heeft een rustige wedstrijd gehad. Ik ben vooral ook tevreden over de discipline om al in de eerste wedstrijd goed in positie te blijven spelen. De verdediging en het middenveld hebben het goed gedaan. Kortom, we gaan nu echt voetballen 😊. Tigo nog bedankt voor het meespelen de 2e helft!

Doelpunten: Jelle 2x, Joshua 1x en Wouter 1x.

Groeten, Jaap

FC Utrecht - NAC Breda 29 oktober 2017

 • Hits: 424

Het leukste teamuitje van seizoen 2017/2018 komt eraan!

Op 29 oktober speelt FC Utrecht thuis tegen NAC Breda en bij deze mooie Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van ‘t Vliegdorp tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. 

Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – NAC Breda voor 7,50 euro een kaartje kopen.

Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van 12,50 euro. En ‘t Vliegdorp profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht 1 euro gestort in de clubkas!

Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via www.fcutrecht.nl/vliegdorp.


Nog even in het kort:

14 oktober, 20.45 uur, FC Utrecht – sc Heerenveen.
Kaarten te koop voor leden van ‘t Vliegdorp voor 7,50 euro (tot 16 jaar) en 12,50 euro (volwassenen). En: 1 euro per gekochte kaart gaat de clubkas in. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten!

Tot ziens in Stadion Galgenwaard op zaterdag 14 oktober!

utrnac

Contributie en maandregeling

 • Hits: 382

1Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 26 september j.l. is door de leden ingestemd met een contributieverhoging voor onze Kabouters (van 70 naar 80 euro per seizoen) en senioren van 195 naar 210 euro. Daarmee lopen onze contributiebedragen beter in de pas met de ons omringende clubs.

In specifieke gevallen kan het bestuur toestemming verlenen aan senioren-spelers, die maar maximaal 10 wedstrijden per seizoen kunnen spelen. Zij krijgen dan een aangepast lidmaatschap en betalen 75% van het contributiebedrag. Blijkt uit de digitale wedstrijdadministratie dat er meer dan 10 wedstrijden zijn gespeeld, wordt de volledige contributie alsnog geïnd, met een boete van 25 euro.

Als extra service naar onze leden bieden we de mogelijkheid om de contributie niet alleen per half jaar of heel jaar te betalen, maar ook per maand. Wilt u hier gebruik van maken, stuur dan een mail naar penningmeester@vliegdorp.nl, dan maken wij dat in orde.

Voor alle duidelijkheid, u blijft lid voor een heel seizoen!

Het Bestuur

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

 • Hits: 609

Van 7 t/m 15 oktober is het weer de "Week Van De Scheidsrechter"

Scheidsrechter zijn is net als voetballen een hobby. Gelukkig heeft vv 't Vliegdorp een stel mannen met deze hobby.
Of ze nu in de selectie voetballen, een kaboutertrainer zijn of zelfs bij een andere club voetballen, toch staan ze altijd voor ons klaar.
Wekelijks trotseren zij de weersomstandigheden en doen zij hun best om een wedstrijd in goede banen te leiden.

Wij bij 't Vliegdorp zijn blij met onze scheidsrechters en hebben daarom in de vorm van een kleinigheidje onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.
Mike Dijker - Ferdy Witteveen - Joery Huiden - Corné Kotrotsos - Sahib Gul - Fouad El Atiaoui - Robin Knoops - Colin Wormgoor - Damian Thakoersingh
en Lorenzo Sakkers, namens heel Vliegdorp, BEDANKT ! En niet te vergeten onze scheidsrechters coordinator Gerco van Drie, ook jij bedankt.

Toch ook nog even een extra hulde aan Joery Huiden die dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert als scheidsrechter. Gefeliciteerd !

Legends FC Utrecht in actie tegen Vlogsterren

 • Hits: 350
Creators FC met o.a. Fifalosophy en VV Bas VV op 16 oktober present op Sportcomplex Zoudenbalch

FC Utrecht legende Leo van Veen test maandag 16 oktober op Sportcomplex Zoudenbalch de verdedigende kwaliteiten van vlogger VV Bas VV. Op die dag neemt het team van Oud FC Utrecht het om 19:00 uur op tegen Creators FC, een voetbalteam van bijzonder populaire vloggers.
 
Fifalosophy, FC Roelie en de mannen van Ponkers zijn voor het vlog-ensemble opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten. Zij spelen tegen een FC Utrecht sterrencast die, naast Van Veen, onder andere bestaat uit Stefan Postma, Marcel Liesdek en Bas van den Brink.
 
Kaarten voor het aansprekende sterrenduel zijn online verkrijgbaar voor €3,50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de wedstrijdkassa’s op wedstrijddag. De kaarten kosten aan de kassa €5.
 
Onder alle toeschouwers worden meerdere meet-and-greets verloot met één van hun favoriete YouTubers! Ook de levende legendes van de FC staan open voor een babbel en een fotomoment.


14 oktober FEESTavond

 • Hits: 956

karaokeSave the date!

Op 14 oktober aanstaande zal aansluitend op de wedstrijd tegen Patria, aanvang 14.30 uur, een feestavond worden georganiseerd!

Bij deze ben je van harte uitgenodigd. Voor hapjes, drankjes en.. Een Karaokeset is gezorgd!

We zien jullie graag aanschuiven, tot dan!

Vliegdorp J013-2 trekt na moeizame wedstrijd toch aan het langste eind

 • Hits: 356

Waar we vorige week nog klaagden over een walk-over was dat deze week zeker niet het geval. Austerlitz JO13-1 was een gedegen team en het was ook een echte wedstrijd met ups en downs. We begonnen voortvarend. Via Lars en Wouter kwamen we met 0-2 voor. Ook Austerlitz kreeg de nodige kansen, maar Romano had een aantal geweldige reddingen. Hierdoor konden we de nul achterin vasthouden. Na 20 minuten maakte Lars 0-3 en leken we wel in veilige haven. In de laatste minuut van de 1e helft werd het toch nog 1-3 door slecht verdedigend werk. Toen het snel na rust 2-3 werd hadden we in 1x weer een spannende pot. Het spel golfde 10 minuten heen en weer maar beide keepers blonken uit met mooie reddingen. Een prachtig afstandsschot van Lars laag in de hoek gaf ons weer wat meer lucht, 2-4. Een mooie aanvallende combinatie leverde een intikkertje op voor Jelle, 2-5. De slordigheden in onze verdediging stapelden zich op waardoor Austerlitz toch weer de aansluiting kon vinden door 3-5 te scoren. Pas toen Lars ook de 3-6 maakte was de wedstrijd gespeeld. Op het echte gras was het best een conditieslag. Uiteindelijk gelukkig de 2e overwinning op rij. We zullen echt beter moeten gaan passen en aannemen, daar worden nu nog te veel fouten mee gemaakt. De technische bagage moet omhoog. Kortom, genoeg om aan te werken in de training 😉. Doelpunten Lars 4x, Wouter 1x, Jelle 1x.

Groeten, Jaap

BEDANKT

 • Hits: 437

Wij willen namens de jongens en meisjes van JO10-1, de coaches en de ouders onze oude en nieuwe sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor onze nieuwe
shirts. Net als vorig jaar heeft ook dit jaar Cafetaria De Rademaker, maar nu in samenwerking met Brum’s fiets en scooter reparatie onze shirts gesponsord.
Wij zien er weer netjes uit en het brengt tevens geluk lijkt het wel. Zo hebben wij de afgelopen 3 bekerwedstrijden gewonnen met 6-2, 8-1 en 19-0, maar ook de 1e competitiewedstrijd wonnen wij ruimschoots met 23-1.

Dus bij deze mannen.......nogmaals bedankt !

Algemene ledenvergadering 2017

 • Hits: 466

Op dinsdag 26 september vond de Algemene Ledenvergadering van vv ’t Vliegdorp plaats.

We bespraken de financiën over het afgelopen seizoen, de begroting voor het komende seizoen, het gevoerde beleid en hoe we daar het komende seizoen mee verder gaan. De begroting werd goedgekeurd, er werd besloten om de contributie voor senioren en kabouters licht te verhogen en de zoektocht naar meer vrijwilligers te intensiveren.

Dank aan alle aanwezigen!

alv 2017

* GEZOCHT *

 • Hits: 517

De pepernoten en chocolade letters liggen alweer in de schappen, kortom  SINTERKLAAS is weer bijna in zicht. Net als ieder jaar willen wij bij vv ’t Vliegdorp voor de allerkleinste voetballers weer een gezellig Sinterklaasfeest organiseren. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar jou.  Ben jij creatief en zit je bomvol ideeën of wil je gewoon lekker mee helpen waar nodig ? Meldt je dan nu aan.  Stuur een mailtje naar Karin van Zanten op firstsight@kpnmail.nl . Bellen of appen mag natuurlijk ook. Zij is bereikbaar op 06-51379994. Hopelijk zitten wij dan binnenkort om de tafel om een mooi feestje in elkaar te draaien voor onze kleine Vliegdorp kanjers.

sint en piet

Vliegdorp JO13-2 vs HMS JO13-1

 • Hits: 391

Waar we al een beetje bang voor waren lijkt nu na de eerste wedstrijd bewaarheid te worden. Het niveau van de 7x7 competitie voor de JO13-2 is niet al te hoog. De wedstrijd tegen HMS JO13-1 werd door Vliegdorp JO13-2 met maar liefst 17-2 gewonnen. In de beginfase was het nog wat stroef maar toen Lars het op zijn heupen kreeg was het in rap tempo 4-1. Met 2 goals van Joshua en 1 van Niels werd de ruststand op 7-1 bepaald. Met zo' n stand is het lastig geconcentreerd en verzorgd te blijven voetballen. Dat lukte dan ook niet echt in de 2e helft. Af en toe waren er leuke combinaties maar het algehele spelniveau was niet best. Toch liepen we gestaag uit naar een grote voorsprong. Vooral Lars was met 7 doelpunten in de 2e helft erg goed op dreef. Hopelijk zijn de andere tegenstanders in de poule van een beter kaliber. De kop is eraf zullen we maar zeggen. Doelpunten Lars 11x, Joshua 3x, Jayden 2x, Niels 1x, Jelle 1x. 

Groeten,

Jaap

RABO CLUBKAS CAMPAGNE

 • Hits: 373

Ook dit jaar organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug de Rabo Clubkas Campagne. In deze campagne kunnen verenigingen donatie vanuit het coöperatief dividend van Rabobank verkrijgen.


Rabobank verdeelt € 150.000

In 2017 verdeelt Rabobank Rijn en Heuvelrug € 150.000 binnen het lokale verenigingsleven. Alle 20.000 leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen en bepalen daardoor hoe het bedrag over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Hoe meer stemmen vv 't Vliegdorp krijgt, des te hoger onze donatie wordt.

Wie mag stemmen?

Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen. Ben je lid? Dan ontvang je 25 oktober per e-mail een unieke stemcode. Van 25 oktober t/m 8 november 2017 kun je via een stemsite stemmen op de deelnemende verenigingen die je een warm hart toe draagt.

Ben je wel Rabo klant, maar nog geen lid?

Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren: bij ‘uw gegevens’ staat onder ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Nog geen lid? T/m 20 oktober kun je alsnog lid worden.

Stemmen

Elk Rabo lid mag 5 stemmen uitbrengen, max. 2 stemmen per vereniging. Iedere stem is dus geld waard ! 

Warm hart voor onze vereniging!

Wij dragen onze vereniging een warm hart toe. Jij toch ook ? Stem op vv 't Vliegdorp en help ons aub met de campagne. Mobiliseer alle Vliegdorp leden, jouw familie, vrienden en kennissen om tijdens de stemperiode in oktober hun stem op vv 't Vliegdorp uit te brengen.

’t Vliegdorp JO8 - FC De Bilt JO8-3

 • Hits: 368

UITSLAG 12 - 2

De tweede wedstrijd van jongens onder de 8 zou een regelrechte walk-over in the rain worden. Maar dat leek er lange tijd niet op. Zo werd er de eerste tien minuten omzichtig afgetast. De Bilt had toen nog het idee dat het kon winnen en dat gaf een zekere kracht. En Vliegdorp had nog het idee dat het kon verliezen, wat een zekere voorzichtigheid met zich meenam. Deze yingyang symbiose zou wreed aan flarden geschoten worden door een klein blond venijnig mannetje. Lucas schoot de 1 en de 2-0 binnen en schoot tussendoor nog een keer hard op de lat. Al zou hij op een trappetje staan en zich uitrekken, die lat zou hij niet kunnen aanraken, maar met een bal komt hij een heel eind. 

Raul en Brody zorgde nog voor de eerste helft afgelopen was voor een comfortabele 5-0. 

Terwijl de coach van de tegenstanders probeerde zijn mannetjes te motiveren door het over het gebrek aan geluk te hebben, hadden onze mannetjes het over serieuzere zaken: wie de meeste doelpunten ging maken bijvoorbeeld. 

Het nadeel van dit soort weddenschappen kan zijn dat de verdedigende taken minder serieus genomen worden. En dat gebeurde nu ook, De Bilt kon plotseling twee keer scoren. Maar het voordeel van dit soort weddenschappen is dat als je beter bent je dan ook gaat scoren. Diem begon, hij schoot opvallend hard en onhoudbaar binnen. Daarna kwam Sil er twee keer doorheen gefladderd. Ondertussen had De Bilt besloten, met het oog op de mate van demotivatie op de lange termijn (het seizoen is nog lang), besloten de keepers door te wisselen. Voor Vliegdorp maakte het niet uit wie er in het doel stond. 12-2 werd de eindstand. En de weddenschap? Die won met afstand Brody. Zes doelpunten, via de paal, door het midden, hoog in het dak, intikkers, zijn hele arsenaal liet hij zien. Op het laatst werd er nog nauwelijks gejuicht, een vriendelijke gebaar richting (wat later met tranen ook zou blijken) de nog tere jongenszielen. 

De penalties werden ook weer uitstekend genomen. Tom met een binnenkant paal schot hield zijn penaltiescore op 100% en Valentijn had, na al een uitstekende wedstrijd, ook bij de penalties prachtige reddingen.

Het hoogtepunt was in de kleedkamer. Samen douchen, waarin de boys niet van elkaar onderdeden aan preutsheid maar uiteindelijk ook properheid. 


Sportieve groet

W. Visser - persvoorlichter JO8-1

Jeugd van Vliegdorp goed van start

 • Hits: 362

Afgelopen zaterdag zijn onze jeugdspelers weer begonnen met de eerste wedstrijden. Op het programma stonden de eerste bekerwedstrijden.

Voor onze JO8 en JO9 spelers was het even wennen met de nieuwe spelvormen. Angela Pathuis (moeder van Lisa JO9-3) en Isabel Glavimans (moeder van Wesley JO9-2) beten het spits af en stonden als volleerd "spelbegeleider" langs het veld. Goed gedaan dames !

En hoe leuk is het om te vertellen dat ALLE jeugteams van vv 't Vliegdorp hebben gewonnen afgelopen zaterdag.
Top gedaan jongens en meisjes !

SO Soest JO9-4 vs Vliegdorp JO9-1

 • Hits: 376

Vandaag 2 september, de eerste bekerwedstrijd van het seizoen en wat ging het goed. Voetballen volgens de nieuwe normen. De jongens van JO9-1 gaan er voor.
Al snel is daar het eerste punt en er volgen er nog vele. Langs de lijn is het fijn om te zien hoe er word overgespeeld en niemand heeft zich verveeld. De bal gaat over en weer, wat gaan de teams tekeer.  Hier en daar een wissel en het spel loopt anders. Kansen zij er over en weer. De spanning stijgt ten top. Maar dan gaat het fluitsignaal en de wedstrijd zit er op. Vandaag met 8-12 gewonnen en niet verzonnen. Nog wat penalty's nemen en dan nemen we de benen.
Goed weekend en tot een volgende keer.  

Robert van Egmond -begeleider van vandaag

Jonathan JO8-2 vs Vliegdorp JO8-1

 • Hits: 314

Verslag Bekerwedstrijd 02.09.2017

Jonathan JO8-2 vs vv ’t Vliegdorp JO8-1: uitslag: 3-7

Naar Jonathan voor een vlammende seizoenstart

Het is het eerste weekend van september en daarmee beginnen vandaag de jongens met hun reeks van wedstrijden. Niet alleen van het seizoen, maar deze net niet meer kabouters spelen ook hun eerste echte wedstrijd. En het is meteen menens; uit tegen Jonathan jo o.8-2.  Geassisteerd door Sip en Mike, heeft trainer Ruud de heertjes na twee trainingen en twee oefenwedstrijden nog niet helemaal wedstrijdfit en naar zijn Brugse voetbalschool ideeën ingelijnd, maar toch is er hoop op een mooie strijd. Er loopt namelijk een mooi, door Ferdy’s voor-gekneed, groepje het veld op deze zonnige dag.

In Zeist aankomen om 7.45 zaterdagochtend is meteen je weekend scherp beginnen. De velden stonden al vol en vooral de Zeister moeders leken al helemaal wakker en kwetterden hun vrolijke nazomerse snaveltjes los. Men had elkaar na de lange zomer duidelijk gemist. Wat snel zou blijken is dat ze een ding waren vergeten: ook hun zoontjes die ochtend even goed wakker te schudden.

Bij het handjes schudden bleek weer eens dat we het dit seizoen niet van onze kopkracht moeten hebben. De tegenstander was bij  elkaar  opgeteld zeker een meter langer. Na 5 minuten stond het echter, allemaal over de grond, al 4-0 voor Vliegdorp. Het leek wel Frankrijk-Nederland, zelfde gevoel, zelfde score. Zonder Raúl (familieverplichtingen), maar met die andere kuitenbijter en stofzuiger Lucas in de spits ging het de eerste kwart maar een kant op. Lucas, donderdag aan zijn knie geraakt door een blonde woesteling uit Leusden, zou deze hele wedstrijd onrust en kansen creëren. De eerste scherpe pass werd meteen omgezet in een doelpunt. De vandaag ongrijpbare Sil, met  de bal aan de voet sneller dan de achtervolgende groene reuzen, bleef ze voor en prikte de eerste in het hoekje. Al gauw zou aanvoerder Tom met net zo’n scherpe pass vanuit het middenveld Brody bereiken en was de score verdubbeld. En zo ging het door tot het fluitje klonk. Er was ondertussen een juichstemming ontstaan langs de kant bij de Vliegdorpelingen. Maar de 2 minuten rust door de coach van de tegenpartij waren goed benutte minuten, Jonathan bleek na de eerste rust opeens geen gatenkaas meer. En het werd zelfs op het einde van het tweede kwart 1-4 na grove onoplettendheid bij de corner. De volgende limonadepauze was daarmee Ruud aan de beurt voor een goed gesprek. Diem en Sil gingen achter spelen, Tom en Brody in het midden en Lucas nog altijd voorin. Dat waren de instructies. En het begon meteen goed. Een verre uittrap van keeper Valentijn werd in  een keer in het midden doorgetikt door Lucas waardoor Brody alleen vrij stond voor de andere keeper en in kon knallen. Tikkie takkie voetbal uit de hollandse zandgronden, het was genieten. Sil werd even later als doorgebroken speler van achteren tot een koprol gedwongen. De vrije trap, die hoewel hij er niet in ging, was professioneel. Lucas en Sil achter de bal, dreigend met schieten, werd de bal in plaats van richting kruising naar rechts gelegd op de klaarstaande Brody die langs de muur en helaas deze keer ook het goal schoot. Uit het niets, tegen de verhoudingen in, werd het iets later 2-5 en zelfs 3-5. De stemming sloeg om. Er werd gemompeld langs de kant; het zou toch niet waar zijn. Wat volgde was wat ook eerder uit de oefenpotjes bleek: veerkracht, vertrouwen en vuurkracht. Diem en Tom als passende achterspelers hielden het achterin dicht terwijl voorin er gedraaid en geschoten, gedold en gescoord werd. 3-7 eindstand, het was een fantastisch begin van een hopelijk  vruchtbaar seizoen én gezamenlijke voetbalcarrière.

Sportieve groet

A. Visser - persvoorlichter Vliegdorp JO8-1

VOETBAL.NL APP

 • Hits: 272

Beste Vliegdorper,

Tot afgelopen seizoen heeft u misschien gebruik gemaakt van de app Voetbal.nl. Deze app is helemaal vernieuwd, met als gevolg dat u twee dingen moet doen:

- de app updaten
- uw favoriete clubs en/of teams opnieuw invoeren.

Dat kan alleen als u opnieuw inlogt in het nieuwe Voetbal.nl, met behulp van het mailadres dat wij als club van u hebben.
Als u geen mail van ons heeft ontvangen, dan betekent dat, dat wij niet beschikken over een (werkend) mailadres van u.
In dat geval verzoeken wij u uw naam en mailadres te sturen naar secretariaat@vliegdorp.nl. Wij voeren uw (juiste) mailadres dan zo snel mogelijk in onze ledenadministratie, zodat u snel gebruik kunt maken van Voetbal.nl.

Heeft u vragen, stuur deze dan naar secretariaat@vliegdorp.nl.


Het bestuur

Subcategorieën

 • Logo sunny website
 • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
 • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
 • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel