Zonder respect geen voetbal   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 511
zonder respect geen voetbalOp 14 november jongstleden zijn er tijdens de wedstrijd van Vliegdorp B1 - SO Soest B4 verschillende opstootjes geweest. Uiteindelijk is 1 van deze opstootjes uitgelopen op een enorme vechtpartij, waarbij rake klappen zijn gevallen.

Los van waar de schuldvraag ligt, willen wij als bestuur via deze weg duidelijk maken dat wij op geen enkele manier geweld accepteren op/om onze vereniging. Wij zien dan ook geen andere keus dan de betrokken spelers voorlopig te schorsen tot het einde van dit seizoen. Deze beslissing is na overleg met verschillende partijen binnen de vereniging genomen. 

Gezien het feit de tegenstander in deze situatie zeker niet vrijuit gaat, hebben wij als bestuur een officiële klacht ingediend bij SO Soest, waarin wij ons ongenoegen uiten en er vanuit gaan dat ook deze vereniging de personen in kwestie zal straffen.

We hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht en spreken tevens de wens uit dit nooit meer mee te hoeven maken bij onze vereniging.

Laten we niet vergeten dat wij elkaar moeten respecteren en zeker de scheidsrechter.

 

Het bestuur

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel