Incasso contributie en vrijwilligersbijdrage   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 478

Volgende week vindt de eerder genoemde incasso van de resterende contributie plaats. Ook wordt dan de vrijwilligersbijdrage van € 25 geïncasseerd. Lees meer in het bijgevoegde bericht.

Contributie & Vrijwilligersbijdrage

Zoals eerder gemeld is het 'bemensen' van de bar en keuken nog steeds een grote uitdaging. Afgelopen weekend leek het zelfs hopeloos. Gelukkig waren er op het laatste moment weer vrijwilligers die hun steentje bijdroegen. Fantastisch, maar het was mooier geweest als dit vooraf geregeld was. En het was mooi geweest als het niet weer dezelfde vrijwilligers waren geweest die al vaker inzet hadden getoond.

Een drankje en een hapje tijdens de wedstrijd of in de 3e helft wordt door iedereen gewaardeerd en vaak als vanzelfsprekend ervaren. Bovendien zijn de inkomsten essentieel voor de financiële positie van Vliegdorp. Maar daarvoor moeten er wel mensen aan de andere kant van de bar of in de keuken staan.

Om het voor iedereen aantrekkelijker te maken, krijgt iedereen (waar we over een juist e-mail adres beschikken) komend weekend een uitnodiging voor www.Bardienstrooster.nl. In de uitnodiging staan login gegevens. Na inloggen kun je zelf uitzoeken wanneer je bar- of keukendienst wilt doen. Het zijn - voor het merendeel - diensten van 2 uur. 2 keer 2 uur is verplicht om de vrijwilligersbijdrage terug te verdienen. Meer mag natuurlijk altijd.

 

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel