Hulp achter de bar ook voor de komende zaterdagen   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 537

Ook voor zaterdag 2 april hebben we weer vrijwilligers nodig die ons willen helpen achter de bar. Helaas kwam er na de oproep van afgelopen week niemand en hebben we ons weer heel hard moeten inspannen om de barbezetting rond te krijgen. Dit is uiteindelijk gelukt, maar het zou zo leuk zijn als mensen zich vrijwillig aanmelden. Het kost ons heel veel tijd en zorgen om de bezetting iedere week weer rond te krijgen. Ook de nieuwe tool "bardienstrooster.nl" levert ons niet genoeg vrijwilligers op.

Mocht je het misschien wel een beetje spannend vinden om een bardienst te draaien: niet nodig. Als je voor het eerst draait, zullen wij er voor zorgen dat er iemand is die weet hoe alles werkt.

Je kunt je aanmelden via secretariaat@vliegdorp.nl of stuur een berichtje naar 06-53288245 (Suzanne Schrijvers).  En natuurlijk kan je de nieuwe tool gebruiken om je op te geven. Hierover zijn inmiddels verschillende mailtjes verstuurd naar alle leden waarvan we een (juist) mailadres hebben. Helaas krijgen we hier weinig tot geen respons op.

De keuken is gelukkig wel goed bezet inmiddels.
Iris helpt ons voorlopig iedere zaterdag. Zij staat in de keuken en verrast ons iedere week met een lekker speciaal broodje.
Hartstikke fijn dat Iris dit wil doen.

Graag tot ziens in een open kantine.

 

 

 

 

 

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel