OSM'75 ontsnapt aan nederlaag.   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 545

De spanning is weer helemaal terug in 3D. Door een gelijkspel van CJVV en winst van Odysseus, staan beiden nu in punten gelijk aan kop. Vliegdorp kan een rol spelen in het kampioenschap. Volgende week gaat het op bezoek bij Odysseus en een week laten ontvangt het CJVV.

Maar ook onderin is het spannend geworden. De rechtstreeks gedegradeerden zijn bekend, maar wie van die twee laatste wordt is nog spannend.

OSM'75 - Vliegdorp 3-3 (1-1).
Elke tegenstander van de Soesterbergers vraagt zich niet af of ze gaan winnen, maar met hoeveel. OSM heeft een primeur. Zij zijn de eerste ploeg die niet van ze kon winnen. Na de 2-2 eerder dit seizoen werd het ook in de return een gelijkspel. En daar was OSM blij mee. Eerste helft ging redelijk gelijk op. OSM was iets aanvallender, maar Vliegdorp had de kansen. Na rust kwam Vliegdorp voor. Helaas voor hen kwam OSM (te) snel langszij. Daardoor overrompeld lieten de Soesterbergers ook de 3 -2 gebeuren. Maar toen bleek dat Vliegdorp vooral in vechtlust is gegroeid. Ze gingen voor de gelijkmaker en kregen hem. De overrompeling trad op aan de andere kant. En in die slotfase had het nog makkelijk 3-4 kunnen worden.
OSM'75 kwam met de schrik vrij.
Maarssen verloor, waardoor het verschil met hen werd teruggebracht naar 2 punten.

Scoreverloop
1-0,
1-1 (Thom Steijger),
Rust
1-2 (Mike Muijlwijk),
2-2,
3-2,
3-3 (Roy Wever)

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel