Overschrijvingen   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 534

knvb logo kleinDe overschrijvingsprocedure gaat vanaf dit seizoen op een andere manier dan in voorgaande jaren. Het gehele traject is geautomatiseerd en het meeste papierwerk is gelukkig niet meer nodig.

Hoe werkt het?

Speel je nu bij een andere club en wil je volgend seizoen bij vv ‘t Vliegdorp voetballen?

Wat heb je nodig?

1. Pasfoto, als de “oude” spelerspas verloopt voor 12-2016.
2. KNVB relatienummer (dit staat op je oude spelerspas en is bekend bij de “oude” vereniging).
3. Inschrijfformulier bij ‘’t Vliegdorp. Digitaal via de website of op papier. De papierenversie inleveren bij of opsturen naar de ledenadministratie.

v.v. ‘t Vliegdorp
T.a.v. ledenadministratie
Postbus 1 
3769 ZG Soesterberg

of

v.v. 't Vliegdorp
T.a.v. de ledenadministrateur
Van Angerenstraat 23
3769 BA Soesterberg

Vul op onze website het inschrijfformulier in of haal een formulier op in de kantine of bij de ledenadministrateur. Geef hierin aan bij welke andere vereniging je eerder lid bent geweest. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in en de overschrijving wordt automatisch in werking gezet. Je hoeft hier dus niet meer voor langs te komen. Vergeet niet om jezelf uit te schrijven bij je oude club want dit kunnen wij niet voor je doen.

Speel je nu bij v.v. ‘t Vliegdorp en ga je ergens anders voetballen?

Stuur een mail (ledenadministratie@vliegdorp.nl) of een brief naar de ledenadministratie van ‘t Vliegdorp en geef hierin aan dat je wilt overschrijven naar een andere vereniging. Vermeld je persoonlijke gegevens volledig. Hier hoef je niet meer voor langs te komen.

Je moet de overschrijving verder regelen met je nieuwe club door jezelf aan te melden. Wij worden hiervan digitaal op de hoogte gebracht. De overschrijving wordt automatisch afgerond als wij akkoord hebben gegeven. Je moet natuurlijk wel aan je financiële verplichtingen voldaan hebben.

Kortom alles is een stuk eenvoudiger geworden.

Wij willen de overschrijvingen uiterlijk 1 juni 2016 afgerond hebben en zullen er dan voor zorgen dat je het nieuwe seizoen kunt voetballen.

Ledenadministratie v.v. ‘t Vliegdorp
Alex Kentie

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel