Bestuur stelt Ton Hendrickx aan als bestuursondersteuner   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 588

Tom HendrickxGraag informeren wij u over ons besluit om een tijdelijk bestuursondersteuner aan te stellen, in de persoon van Ton Hendrickx. Ton is in het dagelijks leven organisatie-adviseur en heeft veel bestuurlijke ervaring binnen de voetbalwereld (hij is zelf clubvoorzitter en KNVB-ledenraadslid). Hij zal ons op weg helpen naar de volgende gewenste verbeteringen binnen de club:

  1. De formulering van een club-ambitie en meerjarenplan voor v.v. ’t Vliegdorp, waarbij we zoeken naar een goede balans tussen jeugd & senioren, club & maatschappij en plezier & prestatie. Daar stemmen we dan ook graag de organisatie en financiën op af.
  2. De samenstelling van een nieuw bestuur. Ons huidige bestuur bestaat nog uit twee personen, waarbij de interim-voorzitter heeft aangegeven dat ook hij afscheid zal nemen als bestuurslid.

We hebben met de gemeente de afspraak kunnen maken dat zij de inzet van deze professionele ondersteuning subsidiëren.

Wij hopen dat we met elkaar aan een mooie toekomst van v.v. ’t Vliegdorp kunnen blijven bouwen. Ton zal in de komende weken regelmatig te zien zijn op de club, voor allerlei gesprekken met onze clubmensen. Dus spreek ‘m aan als u ideeën heeft of kansen ziet. Wilt u graag betrokken worden in het proces, geef dat dan aan ons door, dan bekijken we hoe en waar we dat kunnen inpassen.

Op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering in december 2016 zullen we verslag uitbrengen van de vorderingen.
De exacte datum en agenda worden zo snel mogelijk aan u bekend gemaakt.

 

Het bestuur, 
Rob Ravenhorst, interim-voorzitter
Jos Kenter, penningmeester

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel