Buitengewone ALV benoemt nieuw bestuur en omarmt toekomstplan ’t Vliegdorp   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 498

Op dinsdagavond 13 december waren en een kleine honderd leden aanwezig op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van v.v. ’t Vliegdorp. Deze vergadering was geheel gewijd aan een toekomstplan om v.v. ’t Vliegdorp succesvol naar 2020 te loodsen. Bovendien nam het zittend bestuur (voorzitter Rob Havenhorst en penningmeester Jos Kenter) afscheid. 

Het toekomstplan “ ’t Vliegdorp 2020” was het enige agendapunt. De leden stemden in met het plan dat verschillende verbeteringen aan gaat brengen in de club: Structuur, discipline, betrokkenheid, financiële controle en sportieve prestaties. In de komende maanden zal het plan ten uitvoer worden gebracht. In januari 2017 wordt een reguliere ALV gehouden, waar de meerjarenbegroting en de jaarcijfers aan de leden worden gepresenteerd.

 

13122016 1
Een nieuw bestuur werd benoemd, bestaand uit (van rechts naar links):
Arie-jan de Ridder (sponsoring), Matthijs Marijnen (jeugd), Marco Sakkers (accommodatie), Marije Ringers (secretaris) en Ton Hendrickx (voorzitter). Een penningmeester en bestuursleden ‘senioren’ en ‘vrijwilligers’ worden binnenkort benoemd.


13122016 1
De leden stemden massaal in met het plan om v.v. ’t Vliegdorp organisatorisch
en sportief weer helemaal op orde te krijgen.
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel