Vliegdorp 2 van start in 6e klasse   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 717

Competitiestart op 23 september 2017, thuis tegen CJVV

Het 2e elftal van Vliegdorp gaat op 23 september van start in de reguliere competitie, in een thuiswedstrijd tegen CJVV.

Bij de start van het seizoen was er een fout gemaakt bij de inschrijvingsprocedure, waardoor deelname aan de bekercompetitie niet meer mogelijk bleek. Het team is ingeschreven in de 6e klasse, lager dus dan vorig seizoen, op verzoek van spelers en staf.

Trainingen

Een deel van het 2e elftal gaat – op uitnodiging van hoofdtrainer Femke van Odijk – meetrainen met het 1e elftal, op dinsdag en donderdag. Het overige deel van het team gaat – op eigen verzoek één keer per week trainen – op de woensdagavond, tegelijkertijd met het 35+-team (vanaf 19.30 uur). Femke zal de spelers inlichten die meetrainen met het 1e.

Wedstrijden

De thuiswedstrijden worden om 12.30 uur gespeeld en staan onder leiding van Harry Ikizkaya, die – waar mogelijk – ook de thuiswedstrijden van 35+ fluit. In het programma tot half oktober spelen beide teams om-en-om thuis. Wij gaan er van uit dat het aantal spelers van het 2e, aangevuld met de spelers van het 1e die buiten de selectie vallen, een voldoende team (in aantal en kwaliteit) kunnen vormen om een plezierige competitie tegemoet te gaan.

Overigen

Andere zaken rondom dit team (leider, tenue, wasbeurten, etc.) worden in de komende weken verder afgestemd.

Bekijk hier het programma

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel