vv 't Vliegdorp

TEAMMANAGER GEZOCHT

 • Hits: 81

Voor het nieuwe seizoen 2019/2020 zijn wij op zoek naar een teammanger voor Vliegdorp 1.
Ben jij iemand die organiseren en coὄrdineren leuk vindt , die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken met de staf en spelers van de 1e selectie van de vv 't Vliegdorp ? Dan kun je contact opnemen met Raymond Lantinga, Hoofd Trainer Selectie via de e-mail : hoofdtrainer@vliegdorp.nl 

Vliegdorp 35+ KAMPIOEN

 • Hits: 198

Zaterdag stond de wedstrijd Vliegdorp 35+ tegen VIOD 35+ op het programma. Bij een overwinning voor onze mannen zouden zij kampioen worden.
En dat deden zij. Met een ruime 12-2 overwinning voor 't Vliegdorp hebben zij het kampioenschap binnen gehaald.
Dit moest uiteraard flink gevierd worden en dat deden zij ook. Met champagne, met vuurwerk en vooral veel vreugde. Gevolgd door een gezellig etentje en heerlijke live muziek. Een top avondje !

Heren van 't Vliegdorp 35+, nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap !

Vliegdorp 2 stunt(elt) tegen Eemboys 3

 • Hits: 352

Zaterdag 19 januari mochten we alweer aftrappen voor de 2e seizoenshelft, ditmaal tegen Eemboys waarbij we in de heenwedstrijd een beetje van het kastje naar de muur gestuurd zijn op voetbal gebied. Vandaag ook de eerste beproeving voor Roland die het stokje op de zaterdag heeft overgenomen van John en Jose. Toch erg tof dat jullie kwamen kijken J&J. Vandaag ook wat extra hulp van Gekke Gerrit, Gio (ik zie gelukkig weer alles), Fouad (beetje prikkelbaar)  en Breur alias Jan.

De eerste minuten is het vaak even aftasten hoe onze tegenstander speelt. Spelen ze aanvallend met 2 of met 3 spitsen? Dekken ze door? Zetten ze hoog druk?
Na de eerste 5 minuten werd het spelbeeld duidelijk. Druk zetten ze niet echt als team, speelden met 3 spitsen en in balbezit schoven ze door naar een 1.3.4.3 systeem om zo het middenveld in handen te houden. Maar echt gevaarlijk werden ze niet, een paar afstand schoten deerden ons niet en met steekballen die gegeven konden worden deden ze niets. Kortom niets aan de hand en met kleine speldenprikjes probeerden ook wij gevaarlijk te worden.

Dan ineens uit het niets een opstootje waarbij er van alles gebeurd. Allemaal weten we dat dit totaal niet op een voetbal veld hoort en toch gebeurd het wel eens. De scheidsrechter besluit een korte pauze te nemen op het veld, beide spelers mogen het veld verlaten en zo gaan we weer verder. 
Vliegdorp lijkt het meest van slag want een paar minuten na het incident is een afstand schot onze Cor te machtig en zo gaan we met een 1-0 achterstand de kleedkamer opzoeken. 

In de rust toch ons spel systeem aangepast naar een 1.4.3.3 ipv een 1.4.4.2 waarbij we met name in de eerste helft het middenveld elke keer oversloegen en je dus 4 spelers niet gebruikt. We willen meer druk naar voren hebben en houden en meer voetbal op het middenveld. De 2e helft is nog maar net onderweg of we maken de 1-1 uit een corner die wordt binnen gekopt door Mike Dijker die hiermee een persoonlijke primeur beleefd, zijn 1e kop doelpunt in zijn carrière.
Even lijkt Eemboys van slag maar al snel controleren zij de wedstrijd weer en is het tegenhouden voor Vliegdorp. Veel strijd wordt er geleverd en met kunst en vliegwerk weten we het op 1-1 te houden. Dan toch de voor hun verdoende 2-1 voorsprong als een afstand schot in de verre hoek verdwijnt en zo lijken we alsnog tegen een nederlaag aan te lopen. Maar de schouders gaan er nog 1x helemaal onder en we bedreigen de Eemboys keeper met wat schoten op doel. Dan een 10 minuten voor tijd de 2-2, uit een corner komt de bal bij Gekke Gerrit terecht en deze schiet hard binnen voor de 2-2.

Nog 10 minuten tegenhouden dus, want een punt is wel wat we verdienen voor onze werklust. Achterin de boel helemaal dichthouden nu.
De minuten tikken weg en zo af en toe schieten we de bal maar weg om even onze rust te pakken en de organisatie neer te zetten. Toch nog 1 grote kans voor Eemboys maar ondergetekende weet de bal met een sliding net voor de lijn tegen te houden.
Na een spannende 10 minuten het eindsignaal en als Vliegdorp mogen we blij zijn met dit punt en zo komt er een einde aan deze verder sportieve wedstrijd.

Deze week weer lekker trainen allemaal en dan volgende week thuis tegen DOSC waar we in de heenwedstrijd een spannende 6-5 overwinning binnen haalde.

Hopend dat koning winter niet al te veel sneeuw meeneemt deze keer.

Vliegdorp 2 - Posthoorn 4 1-2 (1-1)

 • Hits: 361

Op een regenachtige zaterdag ontving de 2e equipe van Vliegdorp de Amersfoortse Posthoorners die met hun 4e equipe waren afgereisd.

Door al die regen lag het veld er water(wonder)schoon bij en hadden de wedstrijden voor ons nu ook niet echt goed gedaan voor die arme grassprietjes. Voor diegene die niet meer weten wat nu een natuur grasspriet is: een samenstelling van gras en spriet, en de groene bladeren van gras doe boven de grond uit steken (bron wiki).

Je zou er maar één zijn, krijg je eindelijk te drinken (regen) en dan lopen er ineens aan het einde van de dag 22 spelers met lichtelijk over gewicht over je heen te stampen en dan geven ze je jou ook nog eens de schuld dat ze niet goed kunnen voetballen...... Hopelijk kan de gras dokter jullie de aankomende weken goed herstellen.

Maar goed we hadden ook nog een doel deze middag, en dat was een passend afscheid geven aan onze voetbal moeder Jose en treenert John.

Met 2 Vliegdorp teams (iets van 9 wissels) stonden we om 14.30 uur kaar voor de aftrap en was het even uitzoeken hoe de Posthoorners zouden spelen.

In een 1.4.4.2 was het de bedoeling om ons doel en daarmee keeper Stefan (welcome back) te bestormen om zo de 3 punten mee naar Amersfoort te nemen.

Daar zetten wij dan weer een 1.4.4.2 opstelling tegenover met een versterkt middenveld vandaag in de vorm van Jelle en Fouad.

Het begin was voor beide ploegen even aftasten en door met een laatste man ietwat naar achteren te spelen konden we de meeste aanvallen onderscheppen. Niet alles lukte want mede door het veld was de passing nu niet echt voetbal waardig. Met diepgaande spelers werden we soms overlopen door de Posthoorners en was het soms tegenhouden met al onze tomeloze inzet.

Dat deze Posthoorners eigenlijk even na het weekend langs de huisarts moeten lijkt me wel een statement, ze lijken ietwat last te hebben van de vallende ziekte óf ze houden van een modderbad. In ieder geval gingen ze graag in de modder liggen in ons 16 meter gebiedje. De scheids trapte hier niet in en zo bleef het nog 0-0.

Dan toch ineens een beloning voor onze aanvallende tactiek als Fouad de bal goed voorgeeft en het Sekou is die de 1-0 binnen kopt.

Hier hadden ze niet op gerekend bij de Posthoorners en met veel inzet bestormden ze ons doel weer. Uiteindelijk ook voor hun de beloning als ze van dichtbij de 1-1 binnen schieten en zo gaan we met 1-1 de kleedkamers in.

In de 2e helft een op zich leuke wedstrijd om te zien, langs de lijn is de sfeer goed waarbij ik vind dat het soms wel eens wat serieuzer mag zijn. Maar ja zo ben ik nu eenmaal.

Strijd wordt er in het veld geleverd en er zijn wat kansjes voor beide ploegen.

Dan ineens halverwege een incident wat we gewoon niet willen zien op de velden. 1 speler vergat even dat we aan het voetballen zijn. Het kan zijn dat deze speler ietwat te veel vocht in zijn mond had, maar dat geeft absoluut geen reden om dit te delen met 2 tegenstanders.

Een opstootje tot gevolg die gelukkig niet uit de hand liep, want dat had deze sportieve wedstrijd absoluut niet nodig.

Met de betrokken speler zal nog wel een gesprekje komen en dan kunnen we dat ook weer vergeten.

Na deze extra pauze gingen we vrolijk verder maar kwamen we even niet dit incident boven en zo maakte onze tegenstander de 2-1 uit een scrimmage voor het doel.

De rest van de 2e helft was spannend waarbij Vliegdorp het wel probeerde maar het zat niet echt meer mee. Vlak voor tijd een grote kans voor de meegelopen keeper Stefan maar deze zag zijn inzet net naast het doel gaan en zo gaan we met een 1-2 verlies de kleedkamers in.

Daar werd er nog even een korte speech gehouden voor J&J, en met 2 flessen champagne en mooie woorden werden de flessen drank en een mooie bos bloemen overhandigd.

Geen idee of die flessen hun thuisfront hebben gehaald, maar in ieder geval een klein gebaar voor 2 grote mensen.

Van dit groepje mensen hebben ze een team gemaakt waarbij de onderlinge sfeer altijd goed was. We mochten zeker wel eens de waarheid tegen elkaar zeggen maar altijd gingen we met een goed gevoel naar huis en/of de kantine in.

Grote dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben, en heel eerlijk....... ik heb geen idee hoe we nu verder zullen gaan ???

uw razende reporter die nu van de winterstop gaat genieten

"koots".

Cobu Boys is Vliegdorp de baas, en de scheids die speelde voor........

 • Hits: 456

1 december de winter is begonnen, Vliegdorp 2 moest tegen Cobu Boys die al best veel wedstrijden hadden gewonnen.
Met een grote groep spelers allemaal op tijd en fit, zo ook jullie verslaggever vanuit Ermelo...wat een rit.
De opstelling deze keer eens modern digitaal, want de trainer en onze voetbal moeder waren te laat deze maal.
11 spelers in de basis en 5 wissels op de bank, spelend in een 1.4.4.2 met snelheid op de flank.
De wedstrijd begon wat onwennig met weer een andere keeper op het doel, maar Brammie pakte elke bal op met flair en veel gevoel.
Toch de 1-0 voor de Cobu Boys dat is een feit, onze laatste man werd er uitgelopen puur op inzicht en niet op snelheid.
Zelfs de uitkomende Bram bracht geen redding wat hij ook deed, en zo staat het 1-0 en het is maar dat u het weet.
En dan komt de leeftijd toch een beetje om de hoek kijken, de "koots" verlaat het veld met een nare blessure en wat.... dat zal moeten blijken.
De rest van het team zet zijn beste beentje voor, het zet aanval na aanval op maar breekt nog niet echt door.
En dan veranderd de scheidsrechter in Sinterklaas, de buitenspel ziet hij niet en na aangeven roept hij "maar ik ben de baas".
Als hij dan ook nog eens een makkelijke pingel aan CB geeft, weten we dit wordt lastig en hij zijn eigen wedstrijd beleefd.
Zo wordt het 2-0 en en gaan we wat betreurd de rust maar in, het is toch maar accepteren want zeuren heeft geen zin.

In de 2e helft doen we echt ons best, maar CB is een tegenstander net een beetje beter dan de rest.
Ervaring, fysiek spel en de hulp van de Amersfoortse "Sint", Vliegdorp bewaard de kalmte want "bezint eer ge begint".
De 3-0 en de 4-0 vallen ook nog in het doel, en hiermee komt er een einde aan de wedstrijd en heeft Vliegdorp een katerig gevoel.

Maar niet getreurd en ook geen gehuil, de sfeer is zoals altijd goed en geen woord naar elkaar is vuil.
Het leukste moment tijdens de wedstrijd is van grote vreugd, want normaal zien we dit alleen bij de jongste jeugd.
Sekou zijn veters zaten los en kreeg deze niet meer vast, onze voetbal moeder is de reddende engel en helpt deze kast.
Een grote man een klein beetje in paniek, veters strikken is niet zijn ding ... teveel techniek.
Zo komt een einde aan deze lekkere voetbal zaterdag, mogen we de aankomende week weer trainen op de dins en donderdag.

Ik bedank 2 hele speciale mensen voor de afgelopen tijd, helaas moesten zij een beslissing nemen tot hun grote spijt.
Maar niet getreurd en ook geen gegrien, ik weet heel erg zeker dat wij elkaar snel zullen weerzien.

groeten

De "koots" Piet

PUPIL VAN DE WEEK BIJ DAMES 1

 • Hits: 380

Ik mocht mee doen met de meiden en ik wil net zo goed worden als hun. We gingen naar de kleedkamer om om te kleden en we maakte grapjes en lachten heel veel. Na heel veel gezelligheid moesten we stil zijn om de wedstrijd te bespreken. 

Samen liepen we het veld op en gingen we de warming up doen en balletje over trappen. Ik heb ook nog trucjes geleerd. we gingen ook penalty's oefenen maar dat vond ik een beetje eng. Na de kop of munt mocht ik scoren bij het tegen team en ik maakte een goal. 
Toen de wedstrijd begon in de regen mocht ik in de duckout zitten en vond ik het super leuk om de meiden te zien voetballen. 
Ik wil nog een keertje mee doen met de meiden 😀


Meiden ik vond het gezellig 

Liefs Emmelie 

Vliegdorp 2 komt te kort tegen het counterende Roda'46

 • Hits: 376

In een heerlijk herfst zonnetje werd zaterdag 17 november de wedstrijd tussen het 2e equipe van Vliegdorp en het vrienden equipe van Roda'46 gespeeld.

Voor ondergetekende een weerzien met een aantal oud jeugdspelers die hij in een verleden heeft mogen trainen. Ook deze keer was uw razende reporter te laat bij de wedstrijd, maar ook deze week weer een goed excuus met toestemming van ons aller voetbal moeder Jose.
Door dit te laat komen heeft hij gemist dat de rood zwarte brigade uit Leusden al met een vroege 1-0 voorsprong de leiding had genomen, gelegenheids keeper Thomas had deze keer de handschoenen aangetrokken en bleek kansloos op een wel bekeken stiftje. Ja u leest het goed,  gelegenheidskeeper. Het is voor Vliegdorp even zoeken, passen en meten naar keepers. Alle 5 de keepers waren helaas niet in staat om de handschoen op te pakken ivm blessures en werk verplichtingen. Dus met een beetje creatief denken van trainer Johnny was het deze keer de beurt aan Thomas die dit goed en sportief oppakte.
Kijkende naar de eerste helft stond vliegdorp best wel aardig te voetballen en had zowaar het meeste bal bezit. Kleine spelden prikjes werden uitgedeeld maar helaas kwamen we nog niet tot scoren. 
Dan tegen het einde van de 1e helft toch een doelpunt, helaas weer aan de verkeerde kant. Een droge poeier ging via de vingertoppen van Thomas het doel in en zo gingen we met een 2-0 achterstand de rust in.

Met de aanwijzingen van de trainer in onze achterzak werd er aan de 2e helft begonnen. Helaas moesten Mike en Robert het veld verlaten ivm werk verplichtingen en aanvulling bij het 1e. En na 10 minuten ging ook Kevin van het veld af ivm werk verplichtingen. Ja dan lever je best wel wat ervaring in maar de rest van de jonge honden met aanvulling van een wat oudere hond gingen op zoek naar dat ene doelpuntje. 
En als je gaat zoeken dan gebeurd het wel eens dat je van je plek af bent en zo maken wij niet de 1-2 maar maakt Roda de 3-0 en zo lijken we naar een grote nederlaag geleid te worden.
Achterin besloten om in ieder geval de score niet te hoog uit te laten vallen en voorin ging men toch weer op zoek naar eer herstel.
En zo gebeurde het dat we de spanning in de wedstrijd terug brachten want binnen een 5 minuten is het ineens 2-3 door doelpunten van (ik meen) Chris en Sekou (pingel). Spanning terug en wat onrust bij de tegenstander.

Achterin werd er wat meer risico genomen om de gelijkmaker te forceren en daardoor kon Roda gaan counteren richting het doel van Thomas. De 4-2 die zij maken mag op de conto van ondergetekende bijgeschreven worden. Op de achterlijn wordt er te zwak ingegrepen en wordt de bal voorgezet en van dichtbij binnen getikt. Maar nog 1x rechten wij onze rug en gaan de aanval in en binnen 2 minuten scoren we de 3-4 uit een corner door Ricardo. Spanning weer terug.
Op zoek naar de gelijkmaker gaan we vol de strijd aan maar het is ons niet gegund. In de laatste minuut maakt Roda de 3-5 en is de wedstrijd gespeeld.
Helaas niet het  gewenste resultaat, maar aan onze inzet heeft het niet gelegen.
Koppies blijven naar boven kijken en de sfeer is goed. Nu wat meer trainingsarbeid leveren op de dinsdag en de donderdag en/of wat meer voor jezelf gaan trainen. Hiermee hopen we wat blessures te voorkomen en iedereen weer fit te krijgen voor de volgende wedstrijd.

Dank weer aan onze supporters.

MvG

"koots"

Vermakelijke dorpsderby ’t Vliegdorp - SEC eindigt onbeslist

 • Hits: 417

Met een eindstand van 1-1 lijkt het dat zich zaterdag een saaie derby afspeelde op Sportpark Kerklaan. Maar de 100 toeschouwers werden echter getrakteerd op een vermakelijk duel, dat gespeeld werd op natuurgras en dat was duidelijk in het voordeel van SEC.


Mike Ligtvoet verafschuwde de grasmat. ,, We trainen en spelen altijd op kunstgras en hadden vandaag moeite met het veld.'' Zijn coach Raymond Lantinga zwakte het verweer van zijn pupil af. ,,Natuurlijk is kunstgras voor ons ideaal, maar daar lag het vandaag niet aan. We verzaakten gewoon om in de eerste helft door te drukken.'' De Soesterbergers zijn in afwachting van de oplevering van de nieuwe grasmat op het hoofdveld. Door vertraging van de werkzaamheden moest er worden uitgeweken naar het tweede veld. Dat leverde de wasvrouw van Vliegdorp extra werk op, want nu kregen de tenues van de geelzwarten het ook eens te verduren. Voor SEC lag het anders, het voelde zich op dat speelveld wel thuis.

SLIKKEN Toch  moesten de ploeg van coach Cor Ruizendaal na twee minuten even flink slikken toen Mike Ligtvoet behendig de bal achter doelman Eddy Willemsen deponeerde: 1-0. ,, Dat gebeurt ons haast elke wedstrijd. We kunnen beter alle duels gewoon met een 0-1 stand beginnen'', zuchtte Ruizendaal. De thuisclub had na die snelle openingstreffer de wedstrijd kunnen en moeten beslissen maar het speeltuig vertikte het om voor de tweede maal tegen de touwen te belanden. ,, Ik dacht na die snelle goal van mij, dit gaat wel wat worden met ons. Maar na vijftien minuten zakten we flink in en gingen mee in hun spel met de lange bal en dan krijg je het zwaar op zo'n veld'', wist Ligtvoet. SEC kreeg greep op de wedstrijd en ook mogelijkheden op de gelijkmaker. Martijn Hilhorst kreeg daar de beste kans voor. Moederziel alleen voor doelman Jeffrey Huijboom koos hij voor een oerknal en zag hij het leder richting de A28 vertrekken. Ruizendaal begreep dat niet: ,, Die bal had hij er gewoon in moeten schuiven.''

TOUWTJES Vlak na de rust had Jeffrey Hofman met een spectaculaire omhaal zijn team in veilige haven kunnen bootsen, maar zag zijn poging net over de deklat gaan. SEC herpakte zich en ging op zoek naar de verdiende gelijkmaker. In de 53e minuut werden de Soesters beloond. Daniel Groen liet Huijboom kansloos. Amper zestig teller had de kleine aanvaller zijn twee treffer kunnen maken. Maar Groen verkeerde blijkbaar nog in de feestvreugde van zijn eerste doelpunt en faalde. Vliegdorp kreeg het zwaar te verduren. Diverse pogingen, waaronder een  kopbal van Stefan Jak en een afgekeurd doelpunt van Edgar Sorsorov werden overleefd.,, Jammer dat we na 1-1 niet doordrukten. Ik had dat wel verdiend gevonden. We kwamen naar Soesterberg voor de drie punten en om de laatste plaats te verlaten. De grootste kansen waren voor ons. Wel positief dat we zo met zijn allen gevoetbald hebben'', aldus Danny Meerding.

KOPJES HANGEN Rishendly Maduro rookte in een hoekje stiekem een sigaret. ,, Ik heb hem eigenlijk niet verdiend, want dit hadden we gewoon moeten winnen. De eerste helft voetbalden we best lekker. Maar na de rust kwamen we niet goed de kleedkamer uit. Dit gelijke spel voelt als een nederlaag, maar we wilden echt wel winnen vandaag'', somberde Maduro, die wel blij is dat het spel en de sfeer in zijn ploeg beter is dan vorig seizoen. Zijn teamgenoot Ligtvoet:  ,, Dat inzakken zit een beetje in ons spel. We hebben moeite om negentig minuten druk te zetten. Maar vandaag was dat wel heel kort tegen een , met alle respect, mindere tegenstander. Zij kwamen hier niet heen om te voetballen. Toch dom dat wij meegingen in hun spel.'' Jordi Meerding die samen met zijn broer Danny zaterdag de groenwitte kleuren van SEC verdedigde was evenmin blij met het resultaat. ,, Bij die 1-0 stonden we te slapen. Gezien de ontwikkelingen in het veld hadden wij moeten winnen. De tweede helft hadden we zeker drie goals moeten maken. Daarna zaten wij er doorheen. Een aantal kopjes gaan te snel hangen'', aldus Meerding, die het seizoen van SEC tot nu toe samenvat in drie letters: ,,K.t.''

RODE LANTAARN SEC en Vliegdorp bezetten voorlopig de laatste en voorlaatste plaats in de vierde klas. De trainers hebben zo hun zorgen. Ruizendaal: ,, Als je zo begint in een derby is dat slap. Later ging dat beter. Maar als je kansen niet afmaakt wordt het moeilijk. Dus ik ben niet tevreden. Ik mis teveel jongens. Het is moeilijk om elke week weer een elftal op de been te krijgen.'' Wel tevreden met een punt was Lantinga. ,, Gezien de tweede helft van SEC is het een terechte uitslag en je mag nog blij dat er een doelpunt wordt afgekeurd.'' Vrolijk wordt hij niet van het vertoonde spel van zijn pupillen. ,, We missen scherpte en er wordt niet gewoon simpel gevoetbald. Er is hier nog een hoop te spijkeren.''

Voorlopige selectie Soester Elftal voor wedstrijd tegen Oud FC Utrecht

 • Hits: 667

De selectie van het Soester Elftal is bekend. Twee keepers en 24 veldspelers van de verenigingen SO Soest, SEC, Hees, VVZ’49 en ’t Vliegdorp staan op de lijst. De spelers zijn door de clubs zelf aangedragen voor de selectie.

Uit deze selectie wordt een definitieve selectie gemaakt van 20 spelers. Elke club zal met vier spelers vertegenwoordigd zijn in de selectie. Dit is een voorlopige selectie. Door blessures of andere oorzaken is het mogelijk dat spelers alsnog toegevoegd worden en spelers van deze lijst afvallen.

Trainingen

De selectie van het Soester Elftal zal voorafgaand aan de wedstrijd tegen Oud FC Utrecht tweemaal bij elkaar komen voor een training. De trainingen worden gegeven voor Henk van Asch en Marcel van Essen.

De trainingen zijn op:

Dinsdag 19 juni – Hees 19:30 uurDonderdag 21 juni – SEC 19:30 uur

Wedstrijd

De wedstrijd van het Soester Elftal is op zaterdag 23 juni op het terrein van SEC aan de Bosstraat. Tegenstander is Oud FC Utrecht met onder meer voormalig SO Soest-speler Robert Roest in de gelederen. De aftrap is om 14:30 uur. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Bram van den Boogaard.

De voorlopige selectie

’t Vliegdorp

Eny Tammer
Michael Muylwijk
Arjen Timmerman
Ibrahim Bouzia
Martijn Huiden

SO Soest

Hessel de Goeij
Thijs Janmaat
Rayendall Bitorina
Nico Safarov
Gido de Hiep
Jorney Kappenberg

VVZ’49

Hidde Reitsma
Saddy de Koning
Ruben de Goede
Jelle Bade (keeper)
Levi Parinussa

Hees

Henk Reddering (keeper)
Yesse Smulders
Dennis Schaap
Koen Schimmel
Maurice van Agterveld

SEC

Stefan Jak
Moustafa Aksit
Daniël Groen
Chris van den Berg
Jordi Meerding

 • Logo sunny website
 • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
 • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
 • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel