Vliegdorp JO13-1 wint makkelijk van hekkensluiter Roda ‘46   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 307
Waar we vorige week tegen IJsselmeervogels zeker wisten dat we een echte wedstrijd zouden krijgen, zo wisten we dat het vandaag tegen het onderaan staande Roda ‘46 niet moeilijk zou worden. En dat bleek ook wel, aan het eind van de wedstrijd stond er een 0-8 stand op het scorebord. Maar een walk-over was het zeker niet. Roda had best wat voetballend vermogen in de ploeg, maar het scorend vermogen is erg laag.

De eerste helft was ook van Vliegdorp kant niet best. Met 4 wissels in de snijdende wind was het langs de kant ook niet bepaald prettig vertoeven. Gelukkig had Wouter vandaag een echt neusje voor de goal en het vizier op scherp. De 0-1 en de 0-2 kwamen van zijn voet. Ook al hadden we hier wel zo’n 20 minuten speeltijd voor nodig. De matige 1e helft kreeg door de 0-3 van Jayden toch nog een wat prettiger aanzicht.

Na rust werd er wat beter gebruik gemaakt van de flanken waardoor er meer ruimte ontstond. En dat kwam ons spel en de amusementswaarde ten goede. De openingstreffer in de 2e helft was voor Tigo met een mooi geplaatst schot, 0-4. Het al eerder gememoreerde tor-instinct van Wouter bracht ons de 0-5. Ook Lars en Justin pakten hun doelpuntje mee middels de 0-6 en de 0-7. Het slotakkoord was wederom voor Wouter die met zijn 4e treffer de eindstand van 0-8 tot stand bracht.

Al met al een gedegen overwinning zonder veel franje, maar wel met veel koude ledematen. Volgende week kunnen we thuis om 11.30 uur tegen TOV officieel het kampioenschap veilig stellen. Ik neem aan dat iedereen daar getuige van gaat zijn. Dat zal een mooie kroon zijn op een geweldige eerste seizoenshelft!

Doelpunten: Wouter 4x, Jayden, Tigo, Lars en Justin 1x.
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel