Vliegdorp JO13-1 kampioen !!!   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 398

Na 10 wedstrijden winst achter elkaar is het kampioenschap een feit. Vandaag werd TOV JO13-2 met 6-1 verslagen, waarna het feest kon beginnen.

Het was voor de wedstrijd best wel voelbaar, een andere spanning dan normaal. Je kunt tenslotte niet elke week kampioen worden. En dat niet alleen bij de spelers, maar ook bij de coaches en de ouders. Maar ja, dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. Onder druk moet je ook kunnen presteren. Het spandoek en de toeters brachten een mooie sfeer rond de wedstrijd.

De wedstrijd had snel opengebroken kunnen worden, maar een schot van Jelle belandde in de 1e minuut al op de paal. Na 5 minuten was het echt raak. Lars scoorde de 1-0 en even later ook de 2-0. De ban leek gebroken, maar er werd niet al te makkelijk gescoord. Wel was het spel soms oogstrelend om te zien. Mooie opbouw vanuit de verdediging, zelfs 3-hoekjes op het middenveld en ook vanaf de flanken was er continue gevaar. Voetballend vond ik de eerste helft de beste tot nu toe. Ook de rust aan de bal begint steeds beter te worden. Ondanks het goede spel was het TOV die de aansluitingstreffer maakte, 2-1 dus, en het was gelijk weer spannend. Freek bracht het verschil weer op 2 door een mooi gekruld schot in de linkerbovenhoek, 3-1. Omdat Wouter ook nog scoorde werd de rust met een geruststellende 4-1 voorsprong bereikt.

De 2e helft was een stuk minder. De eerste 20 minuten werd er ook niet gescoord. En dat gebeurt ons niet vaak. Toch konden we ook in de 2e helft nog 2x juichen door 2 doelpunten van Lars. Daarmee was de eindstand 6-1 en het kampioenschap was binnen.

Als ware professionals bedankten de spelers het vele publiek voor de aanmoedigingen. Daarna was het frietjes eten in de kantine, waarvoor nog onze hartelijke dank! Ook de kampioensbekers werden uitgereikt. Al met al dus een echt feest, zeker toen het ‘We are the champions’ uit de luidspeakers schalde. Hulde vooral ook aan alle spelers die echt als team opereren en meer dan verdiend kampioen zijn geworden.

Doelpunten: Lars 4x, Freek en Wouter 1x.

Kampioen: ALLE 15 !!!!

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel