Schoolvoetbaltoernooi 2016 weer een zonnig succes   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 655

CarolusAfgelopen woensdag de 20ste april was het weer zover. Het schoolvoetbaltoernooi; Het toernooi waar veel kinderen ieder jaar weer naar uitkijken.

En wat was het weer gezellig! Om 10.00 uur waren de vrijwilligers alweer van start gegaan met het opbouwen van deze dag. Om 12.30 kwamen de eerste kinderen al binnen druppelen en om 13.30 gingen de eerste wedstrijden van start. Wat hadden we een geluk met het weer zon.

De groepen 7 en 8 mochten dit jaar voor het eerst op een heel veld spelen. Voor sommigen was dit even wennen, maar ook dit liep goed. De ouders konden lekker in de zon zitten en toekijken hoe hun kroost zich op het veld uit de benen liep in de hoop de winnende school te worden van de prachtige wisseltrofee.

Deze trofee is dit jaar gewonnen door de Carolus school. Van harte gefeliciteerd met deze fantastische overwinning. Niemand ging met lege handen naar huis. Voor ieder team was er een beker en alle kinderen kregen een prachtige medaille.

Alle vrijwilligers die hebben geholpen, de dames achter de bar en in de keuken, de inkoper, de scheidsrechters, de organisatoren en iedereen die we wellicht vergeten: Super bedankt!

We hopen dat iedereen een leuke middag heeft gehad en kijken alweer uit naar volgend jaar.

 

De organisatie van het schoolvoetbaltoernooi

 

 
Carolus IMG 8889
IMG 8882 IMG 8888
 
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel