Pupil van de week 15-10-2016   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 633

Hoi allemaal,

Ik heet Wesley Glavimans en ben 7.5 jaar oud. Ik zit in JO9-4. Zaterdag 15-10 was ik "pupil van de week" en mocht ik de wedstrijd van Vliegdorp 1 van dichtbij volgen. Dat vond ik heel gaaf!

Om 13.45 moest ik mij samen met m'n ouders melden bij Karin en mocht ik naar de kleedkamer van de spelers. Ik was wel een beetje zenuwachtig want ik vond het best wel een beetje spannend. In de kleedkamer hadden ze harde muziek aanstaan. Ik werd geroepen door een van de trainers van het team en toen kreeg ik een bal, een kaart met alle handtekeningen van de spelers en ook nog een certificaat.

Ik mocht ook meedoen met de warming-up! Ook daar was muziek bij en we gingen ook foto's maken van mij in het doel tussen de spelers van het eerste. Na het inspelen kwamen de spelers en de tegenstander samen het clubhuis uit. Net als bij een wedstrijd op tv. Ik liep samen met de scheidsrechter voorop naar de middenstip. Daar gingen we een muntje flippen en ik heb de aftrap gedaan. En ik mocht ook nog scoren bij de keeper van de tegenstander. Mijn eerste schot ging mis, maar ik mocht nog een keer proberen en toen was het raak!!

Toen de wedstrijd begon ben ik bij de reservespelers in de dug-out gaan zitten. Ik kreeg een vest van een speler aan. Ze waren allemaal heel lief, want ze vroegen steeds of het goed ging en of ik het leuk vond. In de eerste helft werd er gescoord door Vliegdorp maar die werd afgekeurd omdat er een gat in het doelnet zat. Dat vond ik stom! In de rust ben ik met papa en mama een frietje gaan halen in de kantine. In de 2e helft scoorde Vliegdorp nog een keer en die telde gelukkig wel! Even later was de wedstrijd afgelopen. Uitslag 1-0!

Dank jullie wel voor de mooie wedstrijd! Ik vond het super leuk dat ik erbij mocht zijn!

IMG 1760  IMG 1765 
 IMG 1769 IMG 1776
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel