Wedstrijdverslag Vliegdorp JO11-1 - Hooglanderveen JO11-5   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 573
jo11 1

Met Barry als plaatsvervangende coach begon JO11-1 van Vliegdorp zonder wissels tegen Hooglanderveen. De 1e helft ging goed gelijk op in Engelse stijl. Ballen die hard naar voren werden geplaatst kwamen net zo hard weer terug vanuit de geblokte verdediging van Hooglanderveen. Bij rust was het dan ook 0-0.

In de rust werd de tactiek nog eens goed doorgesproken door Barry. En dan zie je wat goed overspelen oplevert: doelpunten! Na de 1-0 voorsprong kwam de tegen stander nog terug op 1-1 en rook kansen.

Echter Romano en Freek achterin en Wouter, die nog een bal op de doellijn keerde, waren niet te vermurwen. Joshua en Rik speelden in de 2e helft goed over en Lars en Jelle wonnen nu hun duelletjes voorin. Na de 2-1 voorsprong liet de tegenstander de kopjes hangen en kon vrij eenvoudig aan het doelsaldo worden gewerkt door Lars (3x) en Jelle (2x). Joshua trof de lat na een prachtige boogbal van ruim 20 meter. Al met al een overwinning die werd verdiend met inzet en goed overspelen in vooral de 2e helft.

De volgende keer proberen dit de hele wedstrijd vol te houden, dan kan het team ver komen! Ouders, dank voor de positieve support langs de lijn!

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel