Vliegdorp J011-1 walst over uitdager Achterveld heen   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 523

Met de nummers 1 en 2 uit de poule tegen elkaar werd een spannende wedstrijd verwacht. Zeker ook omdat de uitwedstrijd maar nipt met 4-3 door ons was gewonnen.

De werkelijkheid was anders. Een klinkende 10-2 overwinning voor Vliegdorp! Door geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen waren we vanaf het begin de baas. Toen na ongeveer 10 minuten Lars de 1-0 binnen tikte begon het echt te lopen. Met 2 doelpunten van Jelle en nog 1 van Lars werd snel een geruststellende voorsprong van 4-0 bereikt. Het hoogtepunt van de eerste helft was vlak voor rust. Freek gaf een prachtige steekpass op Jelle die vanuit de hoek van het veld een strakke voorzet op de pantoffel van Jayden legde, die hem in 1x intikte. Om je vingers bij af te likken 😊.

De 2e helft was een formaliteit. Via Lars en Jayden al snel 7-0. Daarna trad verslapping op, niet zo gek bij deze stand. Via 7-1 werd het 8-1 door Lars en na de 8-2 mocht Jayden met 2 mooie afstandschoten de slotakkoorden aantekenen. 10-2. Vandaag mooie combinaties gezien en solide verdedigd. Top gedaan allemaal. Leuk ook dat onze trainer Bouch er ook was. Hij brengt het team steeds verder. Bouch, complimenten !

Doelpunten: Jayden 4x, Lars 4x, Jelle 2x

Romano in actie

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel