Vliegdorp JO13-1 komt net te kort   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 166
In een leuke en goede wedstrijd moest Vliegdorp toch uiteindelijk zijn meerdere erkennen in DEV Doorn JO13-1. Wel is er een goede wedstrijd op het veld gelegd, waardoor iedereen wel vrede kon hebben met de 1-3 overwinning van DEV Doorn, dat 1 positie hoger op de ranglijst stond.

Met wat wisselingen in de opstelling begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd. Met Lars centraal in het midden wilden we wat meer balvastheid creëren en ook een betere toevoer naar de aanval. Het eerste kwartier ging de wedstrijd ook redelijk gelijk op. Gaandeweg de eerste helft was het voelbaar dat we de grip op de wedstrijd aan het verliezen waren. Doorn is ook gewoon een goede ploeg met vooral veel snelheid. Diepteballen achter onze verdedigers zorgden voor veel gevaar. Romano hielp ons mede door deze moeilijke periode heen met een aantal mooie reddingen. Net toen ik me aan het opmaken was voor de speech in de rust was het toch nog Doorn dat op slag van rust de 0-1 maakte. Dat was heel jammer en ook ontstaan uit een eigen onnodige fout.

Toch in de rust de moed erin gehouden en bij elkaar er op aangedrongen dat we meer druk op de bal moesten gaan zetten zeker ook bij het balbezit van de keeper. De 2e helft konden we toch niet echt het spel maken en ook niet lang genoeg de bal in de ploeg houden. Dat was zeker ook de verdienste van Doorn dat strak op de man bleef verdedigen. De 0-2 was uiteindelijk onvermijdelijk en die viel dan ook na 15 minuten in de 2e helft. We bleven er wel vol voor gaan en er kwam richting einde wedstrijd ook net wat meer ruimte waardoor we wat beter combinaties konden maken. Uit een van deze combinaties kwam het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Lars en Joshua combineerden mooi in een 3- hoek met Jelle in de punt van het strafschopgebied. Dit werd afgesloten met een prachtige gekrulde lob van Jelle die feilloos in de kruising belandde. En zo was het 10 minuten voor tijd toch ineens weer 1-2 en wellicht zat er nog meer in. Maar dat mocht niet zo zijn, de kracht vloeide ook weg en er werden geen echte kansen meer gecreëerd. Wel jammer dat Doorn in het eindsignaal nog de 1-3 maakte.

Al met al hebben we het goed gedaan en vooral ook een leuke wedstrijd gespeeld. Iedereen weer een fijn weekend!
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel