Vliegdorp JO13-1 houdt de schade beperkt   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 115
Tegen een technisch zeer vaardig VRC uit Veenendaal kon Vliegdorp uiteindelijk de schade beperkt houden tot een 4-1 nederlaag. Vooral in de 1e helft konden wij zelf aanvallend geen vuist maken. Verder dan tot 1 goede kans voor Jayden kwamen we niet. Het was dus vooral tegenhouden en we weten dat Romano daar wekelijks in uitblinkt, zo ook vandaag. Ook Rick was vandaag verdedigend heel sterk en dat hadden we hard nodig. In de 10e minuut kwam de onvermijdelijke 1-0 op het bord. Deze stand hadden we bijna tot aan de rust gebracht, helaas was het in de 27e minuut weer raak en gingen we met 2-0 rusten.

De tweede helft bracht wat meer ruimte voor Vliegdorp om op de voor ons goede helft te spelen. Toch was het VRC dat na een kwartier op 3-0 kwam. Justin redde de eer voor Vliegdorp door de 3-1 te scoren waarna VRC de eindstand op 4-1 bracht. Romano duwde vlak voor tijd nog een strafschop keurig uit de hoek.

We hebben hard gewerkt, goed ons best gedaan, maar deze ploegen zijn voetballend gewoon te sterk voor ons. Volgende week de laatste wedstrijd van de competitie tegen mede koploper Bunnik
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel