Pupil van de week: Ruben van de Meeren   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 442

Eindelijk was het dan zover. Ik mocht meelopen met het eerste.

De zaterdag begon voor mij al vroeg. Om  8.30 uur hadden we onze eigen wedstrijd thuis tegen Brederodes. Deze hebben we helaas verloren.

Toen begon het lange wachten tot ik me kon melden bij de trainer van het eerste. In de bestuurskamer vertelde ik eerst wie ik ben en luisterde ik aandachtig wat de trainer allemaal te vertellen had aan het team.

Daarna moesten zij zich omkleden. En mocht ik meedoen met de voorbereiding op de wedstrijd. In de regen begonnen we met de warming-up. Rondjes rennen, balletje trappen, sprinten en nog veel meer. Half 3 liep ik samen met alle spelers het veld op en mocht ik samen met de aanvoerder Michael aftrappen. Ik nam de bal mee langs de tegenstander en passeerde de keeper. 1-0 voor mij. Daarna begon de wedstrijd echt. Met de gekregen zak snoep volgde ik de wedstrijd vanuit de dug-oud. Nu kon ik gelijk kijken hoe mijn trainer Kevin voetbalt. Ik zag dat hij net als ik, als ik niet keep, ook verdediger is. Trainer Robin deed niet mee, hij was geblesseerd. Vliegdorp kwam al snel op voorsprong. Wat is het spannend. Met een voorsprong gingen we de rust in. In de kleedkamer kregen we allemaal een bekertje thee. En werd er nog iets besproken. Ze begonnen aan de tweede helft. Na nog wat doelpunten is de wedstrijd afgelopen. We hebben gewonnen yeahhhh. Ik vond het super cool dat ik pupil van de week was.

Dank je wel. Groetjes Ruben

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel