Plichtmatige overwinning voor Vliegdorp JO13-1   vv 't Vliegdorp

  • Hits: 291
De minste wedstrijd tot nu toe. Dat kunnen we gerust stellen. Ondanks dat wisten we wel een 4-0 overwinning te behalen tegen Eemnes JO13-2. Het begin was wel zoals zo vaak al in dit seizoen sprankelend. Binnen 5 minuten stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord. Het eerste doelpunt kwam van de voet van Jayden en de tweede was een intikkertje (of beter gezegd inpuntertje) van Rohullah. Maar na deze 2-0 leek het wel of er een soort van herfstdeken over de ploeg kwam te hangen. Er werd slap en lusteloos gespeeld, en er werden ook weinig kansen gecreëerd. Gelukkig dat onze verdediging weinig kansen weggaf, want als Eemnes de aansluitingstreffer had gemaakt had er wellicht wel meer voor hen ingezeten.

In de rust hebben we ons best gedaan om de boel een beetje wakker te schudden, maar echt gelukt is dit niet. Ook al was de 2e helft wel wat scherper en alerter, het goede voetbal bleef uit. Het duurde ook wel een kwartier voordat de verlossende 3-0 door wederom Jayden werd gescoord. Ondanks kansen aan beide kanten werd er nog maar 1x gescoord. Dat was wel de mooiste van de hele wedstrijd. Een prachtig schot vanaf de 16 van Justin dreef mooi de kruising in.

Hopelijk was het vooral de herfstvakantie die in de benen zat en pakken we de goede lijn volgende week weer verder op. En laten we natuurlijk niet vergeten dat een 4-0 overwinning op zich een prachtig resultaat is. We hebben de volle 15 punten uit 5 wedstrijden met een doelsaldo van +30. Daar is al helemaal niets op aan te merken 👍.
  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel