vv 't Vliegdorp

rss

** ZOMERSTOP **

  • Hits: 99

Het seizoen 2018/2019 zit er op !
En wat hebben we een mooi seizoen gedraaid.
Met in het najaarseizoen het kampioenschap van de JO13-1 en in het voorjaarseizoen zowel de MO11-1 als de MO15-1 kampioen.
En niet te vergeten onze mannen van de 35+, ook zij werden dit seizoen kampioen.

Met deze terugblik sluiten we het seizoen af en kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.


vv 't Vliegdorp

Achterstallige contributie

  • Hits: 192

Let op! 

Spelers met achterstallige contributie 2018/2019 zijn niet speelgerechtigd

Ieder jaar zijn aan het begin van het seizoen nog spelers waarvoor de contributie van het seizoen daarvoor niet is voldaan, ondanks automatische incasso en herhaalde aanmaningen. Afgelopen jaren hebben we deze leden allemaal persoonlijk gebeld of gemaild om de contributie alsnog te innen. Dat vergt zeer veel tijd en energie. Met ingang vanaf heden gaan wij het innen van achterstallige contributie daarom anders doen.

Spelers waarvan we op 1 augustus 2019 nog geen contributie en/of betaling van de vrjwilligersbijdrage hebben ontvangen over het seizoen 2018/2019, worden uitgesloten van het spelen van competitiewedstrijden.
De ledenadministratie zal deze spelers ‘blokkeren’ in het Sportlink systeem van de KNVB. De betreffende spelers kunnen als gevolg daarvan niet meer op het wedstrijdformulier worden ingevuld en in wedstrijden worden opgesteld.


De achterstallige contributie en/of vrijwilligersbijdrage moet worden overgemaakt op rekeningnummer NL89 RABO 0395 215 447 t.n.v. vv ‘t Vliegdorp o.v.v. naam en factuurnummer(s). Pas nadat de speler zijn/haar contributieverplichting aantoonbaar heeft voldaan wordt de blokkade opgeheven. Voor vv ’t Vliegdorp is dit een ongebruikelijke maatregel, maar naar onze mening nodig om de jaarlijks terugkerende betalingsachterstanden strenger aan te pakken. 


Namens het bestuur

Cursus JVTC (Jeugd Voetbal Trainer Coach) succesvol afgerond

  • Hits: 185

"Op dinsdagavond 28 mei 2019 is er door meerdere jeugdtrainers het certificaat “Basismodule jeugdvoetbal trainer-coach” behaald.
Een aantal avonden, huiswerkrondes en praktijkopdrachten verder kunnen we met recht zeggen dat er een mooie basis is gelegd.
Met name het anders naar het “spelletje” kijken heeft veel ogen doen openen en de nodige discussies opgeleverd.

Fijn dat de club ons als jeugdtrainers in staat heeft gesteld deze cursus te volgen. Er is hiermee een basis gelegd voor de verbinding, de verduidelijking en de motivatie om verder te gaan met onze teams.

Bedankt ook aan Gerard Weterman, Jan Sikkers, Piet Sandbrink, collega jeugdtrainers en aan onze docent John Kaersenhout voor de goede organisatie, inzet en de wijze lessen.

Jeugdtrainers Vliegdorp 2019

Natuurveld in onderhoud

  • Hits: 110

Vanaf heden is het natuurveld NIET meer beschikbaar.
De firma de Ridder is druk bezig met onderhoud.

Vliegdorp JO13-1 krijgt voetballes

  • Hits: 181
Tegen koploper De Bilt JO13-1 wisten we van tevoren dat we het moeilijk zouden krijgen. En vanaf minuut 1 was dat ook direct merkbaar. De uiteindelijke 6-0 was bijna nog verdienstelijk te noemen gezien de krachtverhoudingen in het veld.

Zoals gezegd was het De Bilt dat vanaf de aftrap gelijk duidelijk maakte dat er vandaag niets te halen viel voor Vliegdorp. Ik moet ook zeggen dat De Bilt een prachtig voetballende ploeg is. Niet alleen qua techniek, maar ook qua spelinzicht. Ballen over onze verdedigingslinie heen, veel snelheid en continue de combinatie zoekend met ook nog zuivere passing. Het was voor ons vooral tegenhouden, er werd ons geen tijd gegund voor de opbouw en we hebben als team niet het vermogen om ons onder deze druk uit te voetballen. Het was wachten op de eerste treffer en die viel ook al na een minuut of 5. Regelmatig werd er richting een 4-0 ruststand gecombineerd door De Bilt. Voor Vliegdorp niet 1 echte kans kunnen noteren. Dat zegt genoeg.

De 2e helft hebben we het zeker beter gedaan. Toch eerder de tegenstander opvangen, wat meer balbezit, maar echt gevaarlijk worden zat er niet in. De Bilt scoorde nog 2x en zo werd de eindstand van 6-0 bereikt.

Dat wij op onze tenen moeten lopen blijkt ook wel uit het feit dat we in de 2e helft met 3 geblesseerde spelers in de dug-out zaten. Het is nog echt wennen aan het tempo en aan het spelniveau. Aan de andere kant was het heerlijk voetbalweer, blijft de sfeer zowel langs de kant als in het veld goed en dat is ook wat waard. We houden de moed erin !

Fijn weekend allemaal.

Subcategorieën

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel