vv 't Vliegdorp

rss

Vlagcursus

  • Hits: 43

Aankomende donderdag 25 april wordt er bij vv 't Vliegdorp een basiscursus vlaggen gegeven. Dit onder leiding van Mike Dijker, Joery Huiden en Corné Kotrotsos.
Samen zullen zij de basisregels uitleggen omtrent het vlaggen. Inloop vanaf 18:20 uur, start 18:30 uur in de kantine. Gevolgd door een oefenwedstrijd om 19:00 uur tussen de JO14 van Vliegdorp en de MO15 van Vliegdorp. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen ? Geef je dan nu op bij Piet Sandbrink of via info@vliegdorp.nl

Vliegdorp JO13-1 krijgt voetballes

  • Hits: 71
Tegen koploper De Bilt JO13-1 wisten we van tevoren dat we het moeilijk zouden krijgen. En vanaf minuut 1 was dat ook direct merkbaar. De uiteindelijke 6-0 was bijna nog verdienstelijk te noemen gezien de krachtverhoudingen in het veld.

Zoals gezegd was het De Bilt dat vanaf de aftrap gelijk duidelijk maakte dat er vandaag niets te halen viel voor Vliegdorp. Ik moet ook zeggen dat De Bilt een prachtig voetballende ploeg is. Niet alleen qua techniek, maar ook qua spelinzicht. Ballen over onze verdedigingslinie heen, veel snelheid en continue de combinatie zoekend met ook nog zuivere passing. Het was voor ons vooral tegenhouden, er werd ons geen tijd gegund voor de opbouw en we hebben als team niet het vermogen om ons onder deze druk uit te voetballen. Het was wachten op de eerste treffer en die viel ook al na een minuut of 5. Regelmatig werd er richting een 4-0 ruststand gecombineerd door De Bilt. Voor Vliegdorp niet 1 echte kans kunnen noteren. Dat zegt genoeg.

De 2e helft hebben we het zeker beter gedaan. Toch eerder de tegenstander opvangen, wat meer balbezit, maar echt gevaarlijk worden zat er niet in. De Bilt scoorde nog 2x en zo werd de eindstand van 6-0 bereikt.

Dat wij op onze tenen moeten lopen blijkt ook wel uit het feit dat we in de 2e helft met 3 geblesseerde spelers in de dug-out zaten. Het is nog echt wennen aan het tempo en aan het spelniveau. Aan de andere kant was het heerlijk voetbalweer, blijft de sfeer zowel langs de kant als in het veld goed en dat is ook wat waard. We houden de moed erin !

Fijn weekend allemaal.

Verslag Pupil vd Week Liz van Kerkhof

  • Hits: 149

Zaterdag 16 februari 2019 was Liz pupil van de week bij de wedstrijd Vliegdorp 1 - SVM 1. Hieronder het verslagje van Liz.

Ik ben Liz van Kerkhof. Ik ben pas 8 geworden en ik voetbal bij JO9-2. Pas mocht ik pupil van de week zijn. Dat vond ik heel erg leuk. Weet je waarom vooral:
Ik mocht mee in de bespreekkamer, ik mocht mee trainen, ik mocht de bal aftrappen. Ik had zelfs gescoord en kreeg een euro van de scheidsrechter. Dat vond ik super tof!
Ook kreeg ik een lekker patatje, chips, snoep en drinken. Ik kreeg ook nog eens een certificaat.
Het enige wat ik jammer vond was dat ze niet hadden gewonnen. Maar weet je wat ik het allerleukste vond..............ALLES!

NIEUWE GOALS !

  • Hits: 115

Vandaag was het eindelijk zover. 4 nieuwe verrijdbare pupillengoals voor vv 't Vliegdorp.
Deze nieuwe goals zijn grotendeels bekostigd uit de opbrengsten van de verkoop van de clubloten afgelopen september/oktober. Hierbij werd maar liefst € 2.098,00 opgehaald. Alle lotenverkopers en lotenkopers, nogmaals onze dank. Onze jeugd kan weer even vooruit !

Subcategorieën

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel