vv 't Vliegdorp

rss

Vliegdorp verliest met grote cijfers van iets betere (slimmere) tegenstander

  • Hits: 226

Het 1e heeft de spectaculaire winst tegen Veenendaal vorige week geen gevolg kunnen geven. Op het terrein van VRC was SVP de Soesterbergers ruim de baas. Ze waren kwalitatief niet heel veel beter, maar slimmer.

Vorige week kwam de winst van Vliegdorp vooral door collectieve inzet. Inzet was er nu ook, maar sommigen leken een individuele wedstrijd te spelen, waar mooie onderscheppingen werden gevolgd door onnodig en knullig balverlies.

Overeenkomst met vorige week was dat de 2e helft veel beter was dan de 1e.

Een 1e elftal debuut voor de - nu nog 15-jarige - Driekus Gerrits. Zijn voorganger als 15-jarige debutant in Vliegdorp 1, Mike Ligtvoet, vorige week degene die met 2 doelpunten de wedstrijd omgooide, kon deze keer geen potten breken.

Gio, matchwinner tegen Veenendaal en Rishendly zorgden voor de 2 doelpunten.

En de scheidsrechter? Snel vergeten.

SVP - Vliegdorp 6-2

Volgende week de (waarschijnlijk) laatste bekerwedstrijd van dit seizoen. Thuis tegen VOP.

JO13-1 begint sterk aan bekercompetitie

  • Hits: 59
De kop is eraf, en hoe. Tegen De Bilt werd woensdagavond een goede wedstrijd afgesloten met een 2-4 overwinning. Het was bijna zomers warm en dat drukte wel het tempo van de wedstrijd. We werden lekker in het zadel geholpen door de snelle 0-1 van Wouter, een mooi intikkertje. Daarna over en weer kansen maar verdedigend maakten we weinig fouten. Na ongeveer een kwartier was er een vlammend afstandsschot van Justin waarop de keeper kansloos was, 0-2. Maar de 0-3 ook van Justin was zo mogelijk nog mooier. Een vrije trap van zo’n 20 meter werd als een streep in de kruising gepoeierd. Wat een goal 👍. Vlak voor rust viel toch een tegentreffer waardoor we met 1-3 aan de 2e helft begonnen. Redelijk snel viel ook de 2-3 en gelijk was ook de spanning terug in de wedstrijd. Gelukkig voor ons duurde het niet lang voordat Jayden ook prachtig van afstand uithaalde, wat de 2-4 betekende. De motor begon wel leeg te raken, gelukkig konden we vaak op goed keeperswerk van Romano vertrouwen. Er werd niet meer gescoord waardoor we met een tevreden gevoel huiswaarts konden keren. In vergelijking met verleden jaar is er al veel verbetering zichtbaar. Minder fouten, minder ‘huppelig’ en steviger in de duels. Dat smaakt naar meer en geeft vertrouwen.

Doelpunten: Justin 2x, Wouter 1x en Jayden 1x.

Groeten, Jaap

WEDSTRIJDZAKEN APP

  • Hits: 109

Vanaf het seizoen 2018/’19 moeten pupillenteams vanaf Onder 8 ook de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.

Wie doet de spelersopgaaf ?

Voor elke wedstrijd moet een spelersopgaaf worden ingevuld met de Wedstrijdzaken app. Het werkt in grote lijnen hetzelfde als bij het junioren- en seniorenvoetbal. De spelersopgaaf kan worden ingevuld door de teammanager en eventueel door de spelbegeleider of wedstrijdsecretaris.

Bij teams vanaf de Onder 8 is het niet nodig om in te vullen wie de aanvoerder is. Verder tweede is het niet verplicht om de spelbegeleider/scheidsrechter in te vullen op het mDWF in de Wedstrijdzaken app, maar dan kunnen zij de uitslag niet invullen na afloop van de wedstrijd. Dat verloopt dan via de wedstrijdsecretaris van de thuis spelende vereniging.

Geen spelerspascontrole

Bij het invoeren van de spelersopgaaf controleert de app op leeftijd en op het maximaal aantal toegestane dispensatiespelers. Het is niet de bedoeling dat de spelbegeleider/scheidsrechter de spelersopgaaf gaat controleren (spelerspascontrole). Pas vanaf Onder 13 geldt de digitale spelerspascontrole. Een fotootje is voor de Onder 12-teams en jongere spelers dan ook (nog) niet nodig, maar mag uiteraard wel.

App downloaden

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

Registreren

Na het downloaden van de Wedstrijdzaken-app moet de teammanager/leider zich registreren.

BELANGRIJK: Gebruik het e-mailadres dat bekend is bij vv 't Vliegdorp en/of de KNVB. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Claudia Sakkers.

CONCEPT TEAMINDELING SEIZOEN 2018/2019

  • Hits: 649

                                      Laatste update: 16-07-2018

De teamindelingen zijn bekend en te vinden via onderstaande link:

Link:    Update teamindeling seizoen 2018/2019

Let op! 
Deze indeling blijft in concept stadium tot aan de start van het nieuwe seizoen. 
Er kunnen nog aanpassingen plaatsvinden als gevolg van in- en uitschrijvingen! 

Zoals te zien is er krapte bij de JO11 tm JO16, aanvulling is wenselijk en "delen" van spelers is noodzakelijk. 
Lenen van elkaar, alléén in goed overleg tussen de trainers, dus aub geen rechtstreekse afspraken maken met spelers. 

De teams tm JO9 zitten ruim in de bezetting, tijdens de winterstop zal gekeken worden of hieruit een extra team geformeerd kan worden. 

Subcategorieën

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel