vv 't Vliegdorp

rss

Soester Elftal vs Soester Legends

  • Hits: 63

Het Soester Elftal editie 2019 bestaat uit een selectie van 21 spelers van de verenigingen SO Soest, SEC, VVZ’49, Hees en ’t Vliegdorp. Zaterdag 22 juni gaat het elftal bij VVZ’49 de derde wedstrijd sinds de oprichting in 2017 spelen. Tegenstanders zijn De Soester Legends.

Bas Dreef, Robert Roest, Jordie Brouwer, Mustafa Aksit, Gijs Schaap, Marcel van Essen, Ronald de Rooy en Daniël Hilhorst. Het is een greep uit de namen van een generatie Soester voetballers die de voetballiefhebbers uit de regio jarenlang heeft doen watertanden.

Visee

Zaterdag 22 juni vormen de cracks van weleer een team dat onder leiding staat van Peter Visee. De Baarnaar heeft in de top van het amateurvoetbal gewerkt bij onder meer Spakenburg en DOVO. In de jaren negentig was Visee trainer bij VVZ’49 en SO Soest. Bij de laatste club baarde de trainer opzien door in twee jaar tijd van de tweede klasse naar de hoofdklasse te promoveren. Het team krijgt de sprekende naam: De Soester Legends.

Het Soester Elftal krijgt dus een tegenstander van formaat. Keuzeheer Henk van Asch (voormalig hoofdtrainer van SO Soest, SEC en VVZ’49) heeft samen met de commissieleden van het Soester Elftal een selectie samengesteld die het de Legends moeilijk moet gaan maken.

De selectie bestaat uit:

SEC: Daniël Groen, Youri Neering, Jordi Meerding, Mike van Zetten

Hees: Henk Reddering, Ferry de Beer, Dennis Schaap, Marvin Snijders

VVZ’49: Saddy de Koning, Oscar Kooij, Floris de Boer, Stan ten Huurne, Björn Frohlich

SO Soest: Rayendall Bitorina, Thijs Janmaat, Gido de Hiep, Marouane Ghaddari, Jorney Kappenberg

’t Vliegdorp: Michael Muijlwijk, Kevin Peereboom, Rishendly Maduro

Trainen

Deze selectie gaat donderdag 20 juni trainen op het veld van VVZ’49. Zo kunnen de spelers kennis met elkaar maken en is er voor Henk van Asch een mogelijkheid om nog wat mooie spelpatronen in te slijpen.

De wedstrijd van het Soester Elftal tegen de Soester Legends is op zaterdag 22 juni op het veld van VVZ’49. Aftrap is om 14:30 uur en de toegang is gratis. De wedstrijd staat onder leiding van de voormalige Soester Marcel van Schalkwijk.

Goede doel

Tijdens de wedstrijd wordt er een bijdrage gevraagd voor het goede doel van deze wedstrijd. De netto-opbrengsten van de wedstrijd komen ten goede aan Stichting Hospice De Luwte.

Cursus JVTC (Jeugd Voetbal Trainer Coach) succesvol afgerond

  • Hits: 108

"Op dinsdagavond 28 mei 2019 is er door meerdere jeugdtrainers het certificaat “Basismodule jeugdvoetbal trainer-coach” behaald.
Een aantal avonden, huiswerkrondes en praktijkopdrachten verder kunnen we met recht zeggen dat er een mooie basis is gelegd.
Met name het anders naar het “spelletje” kijken heeft veel ogen doen openen en de nodige discussies opgeleverd.

Fijn dat de club ons als jeugdtrainers in staat heeft gesteld deze cursus te volgen. Er is hiermee een basis gelegd voor de verbinding, de verduidelijking en de motivatie om verder te gaan met onze teams.

Bedankt ook aan Gerard Weterman, Jan Sikkers, Piet Sandbrink, collega jeugdtrainers en aan onze docent John Kaersenhout voor de goede organisatie, inzet en de wijze lessen.

Jeugdtrainers Vliegdorp 2019

NIEUWE GOALS !

  • Hits: 194

Vandaag was het eindelijk zover. 4 nieuwe verrijdbare pupillengoals voor vv 't Vliegdorp.
Deze nieuwe goals zijn grotendeels bekostigd uit de opbrengsten van de verkoop van de clubloten afgelopen september/oktober. Hierbij werd maar liefst € 2.098,00 opgehaald. Alle lotenverkopers en lotenkopers, nogmaals onze dank. Onze jeugd kan weer even vooruit !

Vliegdorp JO13-1 krijgt voetballes

  • Hits: 130
Tegen koploper De Bilt JO13-1 wisten we van tevoren dat we het moeilijk zouden krijgen. En vanaf minuut 1 was dat ook direct merkbaar. De uiteindelijke 6-0 was bijna nog verdienstelijk te noemen gezien de krachtverhoudingen in het veld.

Zoals gezegd was het De Bilt dat vanaf de aftrap gelijk duidelijk maakte dat er vandaag niets te halen viel voor Vliegdorp. Ik moet ook zeggen dat De Bilt een prachtig voetballende ploeg is. Niet alleen qua techniek, maar ook qua spelinzicht. Ballen over onze verdedigingslinie heen, veel snelheid en continue de combinatie zoekend met ook nog zuivere passing. Het was voor ons vooral tegenhouden, er werd ons geen tijd gegund voor de opbouw en we hebben als team niet het vermogen om ons onder deze druk uit te voetballen. Het was wachten op de eerste treffer en die viel ook al na een minuut of 5. Regelmatig werd er richting een 4-0 ruststand gecombineerd door De Bilt. Voor Vliegdorp niet 1 echte kans kunnen noteren. Dat zegt genoeg.

De 2e helft hebben we het zeker beter gedaan. Toch eerder de tegenstander opvangen, wat meer balbezit, maar echt gevaarlijk worden zat er niet in. De Bilt scoorde nog 2x en zo werd de eindstand van 6-0 bereikt.

Dat wij op onze tenen moeten lopen blijkt ook wel uit het feit dat we in de 2e helft met 3 geblesseerde spelers in de dug-out zaten. Het is nog echt wennen aan het tempo en aan het spelniveau. Aan de andere kant was het heerlijk voetbalweer, blijft de sfeer zowel langs de kant als in het veld goed en dat is ook wat waard. We houden de moed erin !

Fijn weekend allemaal.

Verslag Pupil vd Week Liz van Kerkhof

  • Hits: 211

Zaterdag 16 februari 2019 was Liz pupil van de week bij de wedstrijd Vliegdorp 1 - SVM 1. Hieronder het verslagje van Liz.

Ik ben Liz van Kerkhof. Ik ben pas 8 geworden en ik voetbal bij JO9-2. Pas mocht ik pupil van de week zijn. Dat vond ik heel erg leuk. Weet je waarom vooral:
Ik mocht mee in de bespreekkamer, ik mocht mee trainen, ik mocht de bal aftrappen. Ik had zelfs gescoord en kreeg een euro van de scheidsrechter. Dat vond ik super tof!
Ook kreeg ik een lekker patatje, chips, snoep en drinken. Ik kreeg ook nog eens een certificaat.
Het enige wat ik jammer vond was dat ze niet hadden gewonnen. Maar weet je wat ik het allerleukste vond..............ALLES!

Subcategorieën

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel