vv 't Vliegdorp

rss

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

  • Hits: 192

Van 7 t/m 15 oktober is het weer de "Week Van De Scheidsrechter"

Scheidsrechter zijn is net als voetballen een hobby. Gelukkig heeft vv 't Vliegdorp een stel mannen met deze hobby.
Of ze nu in de selectie voetballen, een kaboutertrainer zijn of zelfs bij een andere club voetballen, toch staan ze altijd voor ons klaar.
Wekelijks trotseren zij de weersomstandigheden en doen zij hun best om een wedstrijd in goede banen te leiden.

Wij bij 't Vliegdorp zijn blij met onze scheidsrechters en hebben daarom in de vorm van een kleinigheidje onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.
Mike Dijker - Ferdy Witteveen - Joery Huiden - Corné Kotrotsos - Sahib Gul - Fouad El Atiaoui - Robin Knoops - Colin Wormgoor - Damian Thakoersingh
en Lorenzo Sakkers, namens heel Vliegdorp, BEDANKT ! En niet te vergeten onze scheidsrechters coordinator Gerco van Drie, ook jij bedankt.

Toch ook nog even een extra hulde aan Joery Huiden die dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert als scheidsrechter. Gefeliciteerd !

Legends FC Utrecht in actie tegen Vlogsterren

  • Hits: 65
Creators FC met o.a. Fifalosophy en VV Bas VV op 16 oktober present op Sportcomplex Zoudenbalch

FC Utrecht legende Leo van Veen test maandag 16 oktober op Sportcomplex Zoudenbalch de verdedigende kwaliteiten van vlogger VV Bas VV. Op die dag neemt het team van Oud FC Utrecht het om 19:00 uur op tegen Creators FC, een voetbalteam van bijzonder populaire vloggers.
 
Fifalosophy, FC Roelie en de mannen van Ponkers zijn voor het vlog-ensemble opgetrommeld om hun beste beentje voor te zetten. Zij spelen tegen een FC Utrecht sterrencast die, naast Van Veen, onder andere bestaat uit Stefan Postma, Marcel Liesdek en Bas van den Brink.
 
Kaarten voor het aansprekende sterrenduel zijn online verkrijgbaar voor €3,50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de wedstrijdkassa’s op wedstrijddag. De kaarten kosten aan de kassa €5.
 
Onder alle toeschouwers worden meerdere meet-and-greets verloot met één van hun favoriete YouTubers! Ook de levende legendes van de FC staan open voor een babbel en een fotomoment.


Vliegdorp JO11-1 stelt zich kandidaat voor het kampioenschap

  • Hits: 15

Door de 2-8 overwinning tegen Baarn JO11-2, zijn we serieus in de race voor het kampioenschap. Vandaag voor het eerst ook met wisseling van de posities gespeeld en dat ging heel goed. Wouter en Jelle op de rechterflank en Rick, Jayden en Joshua op de linkerkant wisselden elkaar goed af. Freek blijft onze topverdediger en Lars onze hoofdaanvaller. Met natuurlijk Romano als vaste solide sluitpost. Gevolg daarvan was dat Wouter vandaag met 3 doelpunten onze topscorer is geworden. Het team is daarmee weer een kwaliteit rijker geworden en het groeit in volwassenheid.

Vanaf de start namen we gelijk het initiatief. Toch waren de eerste 10 minuten redelijk gelijkopgaand. Wouter brak de ban met de 0-1, een mooie schuiver in de hoek. Kort daarna was het Lars die de 0-2 inschoot. Vanaf dat moment beheersten we de wedstrijd. Hoogtepunt van de 1e helft was het fantastische afstandschot van Jayden. Vanaf 20 meter draaide de bal als een streep in de rechterbovenhoek. Vlak voor rust toch nog een tegendoelpunt van Baarn, 1-3 wat de spanning er toch wel inhield. Na rust gelukkig snel orde op zaken gesteld. Weer in dezelfde volgorde met eerst Wouter en daarna weer Lars. Stand 1-5 en de wedstrijd was gelopen. Ook Rick maakte een mooi afstandschot en bracht de stand op 1-6. Het derde doelpunt van Wouter betekende 1-7. Na de 2-7 van Baarn was de concentratie en organisatie wat weg. De slotfase verdiende geen schoonheidsprijs. Des te mooier was het dat Jelle nog een prachtig slotakkoord liet aantekenen. Met een rush over het hele veld in de laatste minuut liep hij 2 tegenstanders eruit en passeerde hij de keeper met een knal in de linkerbovenhoek. Als een moderne opkomende vleugelverdediger. Eindstand 2-8 !! Weer een prestatie van het hele team wat door de goede trainingen van Bouch Ayoubi elke week beter lijkt te worden. Op naar de volgende uitdaging op 11 maart thuis tegen Hooglanderveen JO11-5.

Goed weekend allemaal,

Jaap van den Hoek

Jeugd van Vliegdorp goed van start

  • Hits: 58

Afgelopen zaterdag zijn onze jeugdspelers weer begonnen met de eerste wedstrijden. Op het programma stonden de eerste bekerwedstrijden.

Voor onze JO8 en JO9 spelers was het even wennen met de nieuwe spelvormen. Angela Pathuis (moeder van Lisa JO9-3) en Isabel Glavimans (moeder van Wesley JO9-2) beten het spits af en stonden als volleerd "spelbegeleider" langs het veld. Goed gedaan dames !

En hoe leuk is het om te vertellen dat ALLE jeugteams van vv 't Vliegdorp hebben gewonnen afgelopen zaterdag.
Top gedaan jongens en meisjes !

GEZOCHT !

  • Hits: 12

Grafisch Ontwerper/Ontwerpster gezocht

Ter ondersteuning van de sponsorcommissie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met kennis/ervaring van ‘grafisch ontwerpen’.

Graag aanmelden bij sponsorcommissie@vliegdorp.nl

Subcategorieën

  • Logo sunny website
  • Word nu lid van vv 't Vliegdorp!
  • Zonder vrijwilligers bestaat onze vereniging niet!
  • Sponsor onze vereniging al voor 75 euro per jaar!!!
rac logo
Bij ons kunt u pinnen!
zonder respect geen voetbal
KNVB
geen 18 geen druppel