• Goed begin is dus niet altijd het halve werke
  Wat schoot de 35+ afgelopen vrijdag uit de startblokken tegen DOSC. Ongekend. Een eigen doelpunt na een briljante pass van Mourad zorgde voor de 1-0. Daarna werd een prachtige corner vanaf de fluwelen linkervoet van Xander door Peter vakkundig ingeknikt. Vliegdorp liep al snel uit naar 3-0. Geen vuiltje aan de lucht. Hoogtepunt van de avond was een opmerking van onze keeper Annibal... tot dat moment had Annibal zijn doel vakkundig schoongehouden. Toen een speler van DOSC de bal had, riep Annibal het onheil over zich af... laat maar schieten..
  Prompt ging de bal door de handen van de keeper in het doel. Daarna hielp de verdedigen onze keeper ook niet door een schot van richting te veranderen. Uiteindelijk werd het 3-3. Twee punten verloren dus.

  De wedstrijd daarna werd met 2-0 vrij kansloos verloren. Slechts 1 doel poging werd er gemaakt door Vliegdorp.
  De 3e wedstrijd verliep een stuk gelijkwaardiger. Het werd uiteindelijk 4-3 in het voordeel van Austerlitz.
  Het hoogtepunt van de avond was een tikki takki aanval. Vanaf het eigen doelgebied werd de bal naar voren gebracht via vloeiende passes. Peter had de mogelijkheid om de onvermijdelijke bitterballen na afloop nog lekkerder te late smaken, maar helaas. De briljante uitbraak werd door hem niet op de juiste waarde geschat.

  Met deze nederlagen en een gelijkspel is Vliegdorp nu terug te vinden op de laatste plaats. Als je zo laag staat gaat normaal gezaagd worden aan de stoelpoten van een trainer. Jammer is bij ons dat we door de afwezigheid van een trainer niet kunnen zagen aan zijn stoelpoten....

  Het bier en de bitterballen smaakten overigens prima. Op naar de volgende wedstrijd in Austerlitz over 2 werken.