• JO8-1 sluit eerste kwartaal magistraal af
    De laatste wedstrijd van het seizoen….. Zouden onze boys de hoge verwachtingen waar kunnen maken? Als het aan de tegenstander lag niet, de voetballertjes van Seastum keken wat minachtend naar het gele gevaar. Seastum, ook alles gewonnen dit seizoen, dachten de winst al in de pocket te hebben tijdens de warming-up. En zo geschiedde….dachten zij: de 0-1 stond al snel op het scorebord. Vliegdsorpse ouders zagen deze achterstand vol ongeloof met lede ogen aan, dat waren ze niet gewend! Maar onze boys gooiden de handdoek niet gelijk in de ring, nee nee, in tegendeel! Getergd als ze zijn, bewezen zij zich als ware vechters, bijtertjes, volhouders en zo legde Merijn de 1-1 al snel in het net.

    Doorpakken en afmaken!
    En nu? Naar voren voetballen natuurlijk! Sander coachte het team, zoals altijd met volle overgave, naar de 2-1 toe: een prachtig afstandsschot van Levi, die vanuit de verdediging opkwam. Die verdediging staat trouwens sowieso altijd als een huis, daar komt bijna niemand doorheen! Pim, Levi, Julian, dikke box voor jullie! De motor op rechts, Tygo, werd aangezwengeld en toen was er geen houden meer aan: 3-1! Om daarna met een nette 4-1 van Merijn door te denderen. Onze stylist Björn leverde vervolgens een perfecte corner af, waarna Marouan de verdediging van Seastum te slim af was en de 5-1 binnentikte. Diezelfde Björn kon de 6-1 op zijn naam schrijven en onze technisch begaafde linkspoot Tom knalde het 7e doelpunt voor Vliegdorp in het doel. De 8-1 werd gemaakt door Merijn, die met al z’n kracht de verdediging van Seastum van zich afwierp en vol zelfvertrouwen de bal in het net torpedeerde.

    Onze kampioenen!
    De frustratie van de tegenstander had geen invloed op het gezellige, maar bescheiden kampioensfeestje. De Vliedorpse ouders, bijgekomen van de achterstand, stonden trots langs de kant en trakteerden de toppertjes op snoep en limonade. Op naar het volgende seizoensdeel, waar weer nieuwe tegenstanders wachten om de strijd mee aan te gaan. Sander en Mike zullen met al hun expertise en enthousiasme weer aan de slag gaan om het team klaar te stomen. Wat een kanjers, allemaal!