• JO8-1 Triomfeert in Sportivun Cup

  Laren, 8 juni 2024 – Na een succesvol seizoen, waarin ze promoveerde naar de Hoofdklasse, beleefde de JO8-1 van vv 't Vliegdorp afgelopen weekend opnieuw een hoogtepunt door de Sportivun Cup te winnen. Het toernooi vond plaats bij voetbalvereniging Laren '99 en de jonge talenten uit Soesterberg waren vastberaden om hun stempel te drukken.

  De JO8-1 begon het toernooi vol enthousiasme, maar ook met een zekere spanning, omdat ze tegen onbekende teams zouden spelen. Ondanks de onzekerheid over de tegenstanders begonnen ze sterk in hun eerste wedstrijd tegen de JO8-1 van Laren '99. Het bleek een uitdagende confrontatie, maar Vliegdorp wist met een overtuigende 3-1 overwinning de toon te zetten.

  In de tweede wedstrijd stond de JO8-2 van Laren '99 op het programma. Dit werd een spannende en gelijk opgaande strijd, die het team uit Soesterberg uiteindelijk met een nipte 1-0 winst naar haar hand wist te zetten.
  De laatste poulewedstrijd was tegen SV Huizen JO8-3, waarin de jongens van Vliegdorp hun dominantie duidelijk maakten met een ruime 8-0 overwinning. Dankzij deze klinkende overwinning eindigden ze als eerste in de poule, wat hen een plek in de finale opleverde.

  De finale was een herhaling van de eerste wedstrijd, opnieuw tegen de JO8-1 van Laren '99. In deze beslissende wedstrijd toonden de spelers van Vliegdorp opnieuw hun klasse en wonnen ze met een fraaie 2-0. Daarmee verzekerden ze zich van de Sportivun Cup en een prachtige beker.

  De overwinning in Laren is een indrukwekkende prestatie voor de JO8-1 van Vliegdorp, die deze ochtend hun bijnaam \"het Gele Gevaar\" meer dan waarmaakten. Het team kijkt nu vol vertrouwen uit naar het Super Zomer Toernooi bij hun eigen vv ’t Vliegdorp in Soesterberg en is vastbesloten om te stralen voor het thuispubliek.