• Elke woensdagmiddag en zaterdagochtend is het weer genieten geblazen bij Vv 't Vliegdorp. Want dan gaan de kabouters aan de slag. Wat is er mooier dan die kleintjes lekker ongedwongen tegen een bal aan te zien schoppen. Wilt u ook dat uw zoon of dochter al op jonge leeftijd in aanraking komt met voetbal? Dan is dat mogelijk bij....

  De Kabouters van Vliegdorp

  Veel jonge kinderen doen niets liever dan voetballen, in de achtertuin, in de buurt waar ze wonen en/of op het schoolplein. Een groot aantal jongens en meisjes willen echter meer. De de kabouter van vliegdorp is onze jongste groep kinderen van 5 tot 6 jaar die al staan te trappelen om te gaan voetballen. Deze groep kinderen willen we graag welkom heten bij Vliegdorp

  De spelers raken vertrouwd met de sport, de bal en met andere kinderen om zich heen. Ze ontwikkelen zowel grove- als fijne motoriek op een speelse manier. Hierbij staat niet alleen het voetbal centraal maar werken we ook aan sociale vaardigheden zoals het omgaan met andere kinderen en wordt ook de lichamelijke ontwikkeling verder geprikkeld.

  Spelenderwijs leren de kinderen te dribbelen met een bal, te passen, doelpunten te maken en daarbij hoort natuurlijk ook het uitbundig juichen na een doelpunt. Het plezier van het spel staat hierbij voorop.

  De basis is dat deze jonge spelers het spel vooral leuk vinden en ervan kunnen genieten om samen met anderen een balletje te trappen. Ze krijgen hiermee zowel op voetbaltechnisch als op sociaal gebied al een enorme voorsprong op andere spelers zodra zij doorstromen naar de pupillen O7 van vliegdorp waar zij in competitieverband tegen andere teams uit de regio 4 tegen 4 gaan voetballen.

  Onder enthousiaste begeleiding van de trainers Tom, Chris, Henry en Micky biedt Vliegdorp elke week 2 trainings sessies aan. De tijden waarop de kabouters trainen:

  Kabouters vanaf 4 jaar !
  Woensdagmiddag van 14:15 - 15:15 uur
  Zaterdag van 09:00 - 10:00 uur

  Klik hier Meld je aan en doe mee!

 • Kabouters