Kabouters gaan starten!

  • Hits: 79

De kabouters gaan 4 september om 09:00u weer starten met de training. als het lukt worden de trainingen op het hoofdveld gegeven.
TOT 4 SEPTEMBER KABOUTERS!!

Kabouter Vliegdorp

Nevzat Dzaferi komt naar vv ‘t Vliegdorp

  • Hits: 152

Wij zijn verheugd dat Nevzat volgend seizoen naar ‘t Vliegdorp komt.n Hij gaat (als assistent van de hoofdtrainer) op donderdag het 2e trainen en de wedstrijden op zaterdag begeleiden. Hij is zeer ervaren, gedreven en een geboren winnaar. Van harte welkom, Nevzat. We hopen op een plezierige samenwerking.Lees hieronder meer over Nevzat.

Nevzat Dzaferi.

Geboren op 16-08-1975 te Skopje in Noord-Macedonië. Ik heb twee prachtige dochters van 12 en 14 jaar en woon in Bunschoten. In de jeugd 5 jaar heb gevoetbald bij FC Shkupi dat was een tweededivisieclub maar toen brak de oorlog uit en moest ik vluchten. Toen ik in Nederland kwam heb ik jaren niet gevoetbald. Ik ben bij SEC gekomen door een vriend en ben ook zo het trainerschap ingerold. Ik heb bij sec ook verschillende teams getraind zoals SEC Zondag 2, de C1 en de D1.
Vervolgens ben ik naar Quick gegaan en ben daar de A2 en A3 gaan trainen. Kampioenschap met de A2 was erg leuk. Hierna naar Spakenburg waar ik met samenwerking van de trainer van 2de elftal Jorg Hartog ondermeer het derde elftal heb getraind. Verder heb ik ook bij Spakenburg de 12-2, 13-1, 14-1, 16-1, 19-2 en senioren 3 getraind. Ik heb van iedere trainer wat opgestoken zoals Ton Rorije, Maurice Pot enz.

Waarom wil ik bij Vliegdorp gaan trainen?
Ik ken Rene en Michiel en ik kijk er naar uit om onder andere met hen samen te kunnen werken. Met plezier trainen en op zaterdag voor de winst gaan! Ik had graag al met iedereen kennis willen naken maar ben onverwachts naar Macedonië i.v.m. het plotseling overlijden van mijn moeder.

BABY NIEUWS

  • Hits: 407

It's a boy !

Onze penningmeester Frans Sturm en zijn vrouw Patricia zijn vannacht om 00:46 uur de trotse ouders geworden van een zoon genaamd Benjamin. Wij wensen Frans en Patricia en natuurlijk grote broer Julian en grote zus Esmee heel veel geluk, liefde en gezondheid toe met de kleine Benjamin.

Jeugdfonds

  • Hits: 159

Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Als gevolg van de coronacrisis hebben nog meer gezinnen geldzorgen. Kinderen die voorheen wekelijks naar de sportclub gingen, staan nu aan de zijlijn. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen! Als er thuis te weinig geld is, betaalt het jeugdfonds de contributie en de benodigde attributen.

Meer weten ?

Ga naar : https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

** ZOMERSTOP **

  • Hits: 377

Het seizoen 2018/2019 zit er op !
En wat hebben we een mooi seizoen gedraaid.
Met in het najaarseizoen het kampioenschap van de JO13-1 en in het voorjaarseizoen zowel de MO11-1 als de MO15-1 kampioen.
En niet te vergeten onze mannen van de 35+, ook zij werden dit seizoen kampioen.

Met deze terugblik sluiten we het seizoen af en kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.


vv 't Vliegdorp

Subcategorieën