* GEZOCHT *

  • Hits: 1222

De pepernoten en chocolade letters liggen alweer in de schappen, kortom  SINTERKLAAS is weer bijna in zicht. Net als ieder jaar willen wij bij vv ’t Vliegdorp voor de allerkleinste voetballers weer een gezellig Sinterklaasfeest organiseren. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar jou.  Ben jij creatief en zit je bomvol ideeën of wil je gewoon lekker mee helpen waar nodig ? Meldt je dan nu aan.  Stuur een mailtje naar Karin van Zanten op firstsight@kpnmail.nl . Bellen of appen mag natuurlijk ook. Zij is bereikbaar op 06-51379994. Hopelijk zitten wij dan binnenkort om de tafel om een mooi feestje in elkaar te draaien voor onze kleine Vliegdorp kanjers.

sint en piet

DAAN, bedankt!

  • Hits: 969

Wanneer Daan precies is begonnen als kaboutertrainer hebben we niet helemaal meer op onze netvlies staan, maar de eerste keer dat hij ons assisteerde bij de kaboutertraining was hij nog C-junior en inmiddels behoort hij tot de selectie van Vliegdorp.

Kort geleden gaf hij aan dat zaterdag 18 maart zijn laatste training zou zijn. Met pijn in zijn hart moest hij toch de voorkeur geven aan andere activiteiten op zaterdag.

Wij wensen hem dan ook veel succes en bedanken hem voor al die jaren dat hij zich ingezet heeft voor de kabouters!

afscheid daan 1 afscheid daan 2 afscheid daan 3

SCHOONMAAKACTIE

  • Hits: 907

Afgelopen vrijdag middag hebben vrijwilligers van de jeugd en senioren een schoonmaakactie gehouden. Zo zijn de kleedkamers, wc's, keuken en de bar onder handen genomen om deze voor te bereiden voor de start van het nieuwe seizoen.

Wij danken alle vrijwilligers voor het schoonmaken.
Het ziet er weer top uit !!

 

 

Demo-training jeugdtrainers

  • Hits: 998

Vrijdag 17 februari werd de eerste demo-training voor alle jeugdtrainers van vv 't Vliegdorp georganiseerd.

Het was een leerzaam avondje met Lars van Halteren.

Dank je wel aan onze supersterren O11, die alle oefeningen mochten voordoen. En dank aan alle trainers die voor de komende weken allerlei leuke oefenstof hebben gekregen.

Tot de volgende keer!

 

1 1 1
1 1 1
  1