• Hits: 693
De eerste trainingen en oefenwedstrijden zijn inmiddels weer gestart ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Zaterdag is de eerste officiële wedstrijddag. Deze start zal anders zijn dan normaal. We leven in een wereld waar corona nog heerst en voor een deel ons leven bepaalt. Van overheidswege krijgen wij restricties opgelegd die nagevolgd moeten worden. Het zal erg wennen zijn, maar het bestuur verwacht dat we nog steeds veel plezier kunnen beleven aan ons geliefde spel. Het bestuur heeft een aantal maatregelen afgekondigd die nodig zijn om aan de regels te voldoen. Lees deze goed door.

Voetbal
  • De toegang van de kleedkamers zal vanaf zaterdag vanaf de zijkant van het pand zijn (niet meer door het midden). Dit om drukte te voorkomen.
  • Jeugd tot en met 17 mag gezamenlijk in de kleedkamer. Leiding moet afstand houden.
  • Senioren krijgen ( i.v.m. onvoldoende capaciteit) 1 kleedkamer toegewezen. Er mogen niet meer dan 8 personen tegelijk in de kleedkamer zijn. Dat betekent om de beurt omkleden/douchen.
  • Eventuele wedstrijdbesprekingen dienen buiten plaats te vinden.
  • Op het sportpark zijn zo veel mogelijk looprichtingen aangegeven, volg deze looproutes.
  • Iedereen dient gebruik te maken van een eigen bidon.

Horeca/Kantine
Gezien de gestelde eisen aan de horeca , waar wij onder vallen, ziet het bestuur geen mogelijkheid om de kantine te openen. Denk aan: reserveren, enquête, registratie, plaats  toewijzen, blijven zitten. Dit geldt ook voor een terras. De kantine is wel bereikbaar en door middel van een buffet achtige opstelling kan men drank etc. bestellen. Bij voorkeur de consumpties pinnen. Consumpties kan men dan buiten nuttigen met in acht neming van de 1,5 meter afstand tot elkaar.

Sanitair
Boven is alleen de kantine geopend voor het afhalen van consumpties.De toiletten boven zijn niet beschikbaar. Gebruik van toiletten alleen beneden. Let hier wel op dat u de looproutes volgt. Al deze beslissingen gelden voorlopig voor de maand september. Wij begrijpen heel goed dat dit een deel van het plezier wegneemt. Als bestuur zijn wij echter van mening het risico op besmetting niet te kunnen nemen. Daarnaast wordt, bij een eventuele controle, het risico op hoge boetes en langdurig sluiten van het gehele park te groot.

Verzoek aan allen
Corona treft ons allemaal. Iedereen wil er snel van af. Daarom het verzoek aan alle trainers, begeleiders, leden, vrijwilligers, bezoekers en ouders om elkaar te helpen de voorzorgen en regels in acht te nemen. Dan keren we hopelijk weer snel terug naar onze vertrouwde zaterdagbeleving. Probeer tot die tijd creatief te zijn met het team. Denk aan gebruik tribune voor samenzijn. Een sitdown. Uiteraard altijd op 1,5 meter afstand !

Het bestuur.
Algemene basisregels:

  • Heeft u klachten, blijf thuis.
  • Ben je 18 jaar en ouder: houdt 1,5 meter afstand van anderen.
  • Was zo vaak mogelijk je handen.