Met korting naar FC Utrecht

  • Hits: 30

Speciaal voor alle leden van vv ‘t Vliegdorp is er een geweldige aanbieding!
Op zondag 8 maart gaat FC Utrecht de strijd aan met Sparta Rotterdam en bij deze wedstrijd in Stadion Galgenwaard kunnen de leden
van vv ‘t Vliegdorp tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via www.fcutrecht.nl/vliegdorp.

Grote Clubactie

  • Hits: 52

De Grote Clubactie is afgerond. In totaal is er voor maar liefst € 2.445,00 aan loten verkocht.
Een fantastisch eindresultaat waar we met zijn allen trots op mogen zijn.
Alle lotenverkopers, lotenkopers en organisatie worden heel hartelijk bedankt. Zonder jullie zouden er immers geen opbrengsten zijn voor vv ‘t Vliegdorp.

Extra trots zijn wij natuurlijk op onze top 3 lotenverkopers.

Net als vorig jaar is Isabelle Weterman (MO13-1) de winnaar met maar liefst 45 loten. Op de voet gevolgd door Kyan Brink (JO9-1) met 39 loten en Thijs de Gooijer (JO9-1) met 35 loten.
Het team met de meest verkochte loten is geworden: Vliegdorp JO9-1, zij verkochten bij elkaar maar liefst 123 loten !

Alle winnaars zullen zo spoedig mogelijk in het zonnetje gezet worden door onze dames van de evenementencommissie.

Fijne feestdagen

  • Hits: 115

vv 't Vliegdorp wenst iedereen fijne feestdagen en een fantastisch 2020 !

Terugblik nieuwjaarsreceptie

  • Hits: 149

Vorige week zaterdag, 11 januari 2020, was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Voorafgaand aan de receptie werd en natuurlijk gevoetbald. Een oefenwedstrijd van Vliegdorp 2 en daarop volgend de nieuwjaarswedstrijd tussen Vliegdorp 3 en Vliegdorp 4. Wat eindigde in een 2-2 eindstand. Na de voetbal een gezellig samen zijn in de kantine met voetballers, trainers, supporters, sponsors en iedereen die ‘t Vliegdorp een warm hart toedraagt.

En gezellig werd het !

Met live muziek van Randy Blommaert werd het een heus feestje in de kantine van ‘t Vliegdorp met tussendoor heerlijke hapjes. Met dank aan de gesponsorde haring van Vishandel G. van de Mheen en de wraps gemaakt door Ilona (fysiotherapeute).

Een vaste prik tijdens de nieuwjaarsreceptie is natuurlijk de uitreiking van de “vrijwilligersbokaal”.
Vorig jaar werd deze gewonnen door Gerard Weterman. Normaliter draagt de winnaar van de vrijwilligersbokaal deze zelf over aan de nieuwe winnaar, maar gezien Gerard wegens werkzaamheden in Finland afwezig was, heeft Bert van Dijk deze uitreiking voor zijn rekening genomen.
De vrijwilligersbokaal 2019 is dit keer niet gewonnen door 1 persoon, maar door 2 personen. 
De winnaars zijn het koppel Piet Sandbrink en Bianca Vivié.
Steun en toeverlaat Piet is altijd op Vliegdorp te vinden. Als trainer van Vliegdorp JO12-1, maar inmiddels ook zeer actief met de selectie.
Verder is Piet natuurlijk buiten trainer ook nog eens Technisch Jeugd Coördinator en onderdeel van de Jeugdcommissie.
Bianca idem dito. Een echte Vliegdorp lady. Begonnen als trainster bij de kabouters en nu trainster van de JO8-1. Buiten voetbal is ze ook nog eens hoofd van de evenementencommissie en is zij een fantastische hulp achter de bar.
Kortom, niets anders dan verdiend zijn Piet en Bianca de trots van ‘t Vliegdorp en dus gekozen als “vrijwilliger van het jaar” !

Tijdens de speech komen er natuurlijk meerdere onderwerpen aan bod. Duo voorzitter Bert van Dijk meldde op vele vlakken positief nieuws. Denkend aan het groeiende ledenaantal, de betere financiele positie en de positieve vibe bij vv 't Vliegdorp.
Ook werd er gemeld dat er inmiddels een nieuw bord hangt met "de zes nieuwe vuistregels" van vv 't Vliegdorp en de start van het rookverbod in 2020. Vele verenigingen zijn ons al voorgegaan en zijn geheel rookvrij. ‘t Vliegdorp wil dit graag in stappen doen en daarom heeft het bestuur besloten dat vanaf 1 januari 2020 het gehele park rookvrij is tot 12:30 uur !

Vanaf zaterdag 18 januari is de start van de competitie.
Wij wensen iedereen een gezond en sportief voetbalseizoen toe en zien jullie graag weer op de velden.

Super spannende 2e helft eindigt in remise voor Vliegdorp JO14-1

  • Hits: 136
Een staartduel was het tegen CJVV JO14-1 uit Amersfoort. Maar uiteindelijk wel een hele leuke en spannende pot van 2 ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren. De puntendeling was in die zin wel gerechtvaardigd, ook al hoop je natuurlijk wel op meer.

De beginfase was voor CJVV dat 2 powerplayers in de ploeg had waar we in het begin onvoldoende vat op konden krijgen. Maar goed dat Romano 3x geweldig redde anders hadden we al snel tegen een grotere achterstand aangekeken. Nu was het na 10 minuten nog steeds 0-1 en groeiden we langzaam maar zeker in de wedstrijd. In de 15e minuut was het Joshua die uit een corner de 1-1 scoorde. Het startsein voor een enerverend vervolg. De 2-1 door Wouter volgde in de 25e minuut, ondanks een druk vlaggende grensrechter van CJVV die niet zag (of wilde zien) dat de bal via het hoofd van een CJVV speler kwam. Gelukkig hield de scheidsrechter voet bij stuk. Het was doodzonde dat we in de laatste 5 minuten van de 1e helft toch nog 2 tegentreffers moesten incasseren. Dus toch met een achterstand de kleedkamer in, maar het vertrouwen in een goede afloop was nog steeds aanwezig.

Na de rust greep Vliegdorp het initiatief. Er volgden verschillende kansen maar die konden niet worden verzilverd. Tot Romano (die in de rust weer met Jelle had gewisseld) in het strafschopgebied onderuit werd getrokken. De strafschop werd door Lars beheerst in de hoek geplaatst, 3-3. Het laatste kwartier was zenuwslopend. Aan 2 kanten waren er kansen maar werd er ook fel verdedigd. Onder luid gejuich scoorde Justin 4-3. Zijn schot kon de keeper net niet vasthouden en de bal rolde tergend langzaam over de doellijn. Jammer genoeg konden we de voorsprong niet vasthouden, een boogbal was net te hoog voor Jelle waardoor de stand weer gelijk was, 4-4. Daar bleef het bij, een prachtige 2e helft voor publiek en spelers.

Ik wil dit keer vooral ook onze verdediging een compliment geven. Jasper en Niels waren allebei heel sterk en snel op de vleugels, en Rick en Freek hebben in het centrum zich heel goed in de wedstrijd gevochten. Maar het hele team verdient een compliment voor de strijdlust en vooral ook het steeds beter wordende combinatiespel