SPONSORPUNTEN SPAREN BIJ DE PLUS

  • Hits: 47

Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor ons sportpark. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.

Zo spaar je mee:

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten. Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten. Selecteer jouw club. Voer de unieke code in en activeer. Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt.

Geen zin om de sponsorpunten te activeren ? Dan doen wij dat voor je. Geef je punten af bij de mensen achter de bar in de kantine of geef ze aan iemand die bereid is deze punten voor jou te doen. Uiteraard wel voor vv 't Vliegdorp. 

Voetbalpassie bij de AH, spaar mee voor VLIEGDORP

  • Hits: 47

Het nieuwe voetbalseizoen is reeds begonnen. Afgelopen jaar was in alle opzichten zwaar. Er werd bijna niet gevoetbald, kantines waren gesloten met voor alle verenigingen financiële gevolgen. Om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven, introduceert de KNVB samen met haar partner Albert Heijn een uniek spaarprogramma voor alle amateurclubs. Boodschappen doen bij de Albert Heijn betekent kassa voor de clubkas!

Wie boodschappen doet bij Albert Heijn kan van 13 september tot en met 3 oktober punten sparen. En met elke volle digitale spaarkaart, sponsor je een amateurclub naar keuze. Hoe meer leden, hun familie en vrienden er geïnformeerd worden, hoe meer mensen sparen voor hun favoriete club. Het bedrag kan voor de clubs behoorlijk oplopen!

Sparen jullie ook mee voor vv 't Vliegdorp ?

Voor meer info over hoe te sparen kunt u kijken op de website van AH via onderstaande links

https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie

https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie/digitaalsparen

WINNAARS GCA 2020

  • Hits: 221

Onlangs maakten wij al bekend dat er door de jeugd van 't Vliegdorp weer een mooi bedrag opgehaald is voor De Grote Club Actie van 2020.
Een bedrag van maar liefst € 1.838,00 hebben de kabouters tot en met de JO13 spelers binnen gehaald. Namens 't Vliegdorp onze grote dank hiervoor.
Nu zijn we natuurlijk nieuwsgierig wie natuurlijk weer de meeste loten verkocht hebben. Heel toevallig zijn de drie beste lotenverkopers dezelfde kinderen als de top 3 van 2019, alleen dit jaar in een andere volgorde.

Dit jaar is onze grootste loten verkoper Kyan Brink uit de JO10-1 met een grote voorsprong op de nummer 2 en 3 met maar liefst 53 loten !!!
Isabelle Weterman uit de MO13-1 op de 2e plaats met 34 loten en op de voet gevolgd door de nummer 3 Thijs de Gooijer uit de JO10-1 met 33 loten.

Door de goede verkoop van Kyan en Thijs is wederom hun team, Vliegdorp JO10-1, de winnaar als team met de meest verkochte loten.

STICHTING SAMEN VOOR SOESTERBERG

  • Hits: 558

Een nieuw elan voor Soesterberg gewenst

Soesterberg staat van oudsher bekend als de bakermat van de Nederlandse luchtvaart . Nu de vliegbasis is gesloten heeft het dorp een nieuw toekomstperspectief en zoekt een nieuw elan. Na 
jaren van stilstand en vergrijzing wordt er weer volop gebouwd en neemt het aantal inwoners toe. Het voorzieningenniveau en het aanbod van sociaal - culturele activiteiten houd en daarmee helaas 
nog geen gelijke tred. Ook de score over de tevredenheid van de leefomgeving in Soesterberg laat duidelijk nog te wensen over. Daar moet nodig wat aan gebeuren vind t de nieuw opgerichte 
Stichting Samen voor Soesterberg .

Doel van de nieuwe stichting

De stichting is ervan overtuigd dat sociaal - culturele activiteiten binnen de groeiende dorpsgemeenschap voor meer samenhang kunnen zorgen en ook een positieve bijdrage kunnen leveren aan de tevredenheid van de inwoners over hun leefomgeving. De stichting wil daarom die activiteiten stimuleren en mogelijk financi eel ondersteun en .

Onderzoek naar behoeften

Maar eerst willen we weten wat de Soesterbergers vinden van het huidige aanbod aan sociaalculturele voorzieningen en vooral wat er wordt g e mist. Daarom beginnen we met een enquête naar de waardering van de bestaande en de behoefte aan nieuwe activiteiten . De uitkomsten zijn van groot belang voor overleg met alle betrokkenen voor het verbeteren van de voorzieningen. We roepen daarom alle inwoners van Soesterberg op om mee te doen aan deze enquête. Dat kan eenvoudig via onze website www.samensoesterberg.nl

Doe mee , laat uw stem horen, alleen dan kunnen we er samen wat aan doen !Op de website vindt u ook meer informatie over d e nieuwe stichting. Met een contactformulier voor al uw ideeën en vragen. Na afronding van het onderzoek vind t u daar ook de criteria die gelden voor het aanvragen van een activiteitensubsidie en het aanvraagformulier zelf.