• Hits: 559

Vorige week zaterdag, 11 januari 2020, was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Voorafgaand aan de receptie werd en natuurlijk gevoetbald. Een oefenwedstrijd van Vliegdorp 2 en daarop volgend de nieuwjaarswedstrijd tussen Vliegdorp 3 en Vliegdorp 4. Wat eindigde in een 2-2 eindstand. Na de voetbal een gezellig samen zijn in de kantine met voetballers, trainers, supporters, sponsors en iedereen die ‘t Vliegdorp een warm hart toedraagt.

En gezellig werd het !

Met live muziek van Randy Blommaert werd het een heus feestje in de kantine van ‘t Vliegdorp met tussendoor heerlijke hapjes. Met dank aan de gesponsorde haring van Vishandel G. van de Mheen en de wraps gemaakt door Ilona (fysiotherapeute).

Een vaste prik tijdens de nieuwjaarsreceptie is natuurlijk de uitreiking van de “vrijwilligersbokaal”.
Vorig jaar werd deze gewonnen door Gerard Weterman. Normaliter draagt de winnaar van de vrijwilligersbokaal deze zelf over aan de nieuwe winnaar, maar gezien Gerard wegens werkzaamheden in Finland afwezig was, heeft Bert van Dijk deze uitreiking voor zijn rekening genomen.
De vrijwilligersbokaal 2019 is dit keer niet gewonnen door 1 persoon, maar door 2 personen. 
De winnaars zijn het koppel Piet Sandbrink en Bianca Vivié.
Steun en toeverlaat Piet is altijd op Vliegdorp te vinden. Als trainer van Vliegdorp JO12-1, maar inmiddels ook zeer actief met de selectie.
Verder is Piet natuurlijk buiten trainer ook nog eens Technisch Jeugd Coördinator en onderdeel van de Jeugdcommissie.
Bianca idem dito. Een echte Vliegdorp lady. Begonnen als trainster bij de kabouters en nu trainster van de JO8-1. Buiten voetbal is ze ook nog eens hoofd van de evenementencommissie en is zij een fantastische hulp achter de bar.
Kortom, niets anders dan verdiend zijn Piet en Bianca de trots van ‘t Vliegdorp en dus gekozen als “vrijwilliger van het jaar” !

Tijdens de speech komen er natuurlijk meerdere onderwerpen aan bod. Duo voorzitter Bert van Dijk meldde op vele vlakken positief nieuws. Denkend aan het groeiende ledenaantal, de betere financiele positie en de positieve vibe bij vv 't Vliegdorp.
Ook werd er gemeld dat er inmiddels een nieuw bord hangt met "de zes nieuwe vuistregels" van vv 't Vliegdorp en de start van het rookverbod in 2020. Vele verenigingen zijn ons al voorgegaan en zijn geheel rookvrij. ‘t Vliegdorp wil dit graag in stappen doen en daarom heeft het bestuur besloten dat vanaf 1 januari 2020 het gehele park rookvrij is tot 12:30 uur !

Vanaf zaterdag 18 januari is de start van de competitie.
Wij wensen iedereen een gezond en sportief voetbalseizoen toe en zien jullie graag weer op de velden.