• Hits: 183

Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor ons sportpark. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.

Zo spaar je mee:

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten. Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten. Selecteer jouw club. Voer de unieke code in en activeer. Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt.

Geen zin om de sponsorpunten te activeren ? Dan doen wij dat voor je. Geef je punten af bij de mensen achter de bar in de kantine of geef ze aan iemand die bereid is deze punten voor jou te doen. Uiteraard wel voor vv 't Vliegdorp.