• Hits: 99

Zaterdag 7 januari 2023, was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Helaas door corona is dit 2 jaar op rij niet gevierd, maar gelukkig konden we dit jaar de traditie weer voortzetten.

Voorafgaand aan de receptie werd en gevoetbald. Een vriendschappelijke wedstrijd tussen Vliegdorp 35+ tegen de jeugd trainers van vv ‘t Vliegdorp. Hier en daar wat versterking op het veld van enthousiaste spelers die nog wel even mee wilden voetballen. Onder leiding van Ferdy Witteveen werd de wedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de mannen van het 35+ team met 9-4. Na de voetbal een gezellig samen zijn in de kantine met voetballers, trainers, supporters en iedereen die ‘t Vliegdorp een warm hart toedraagt.

Met live muziek van Dennis Maarsen werd er een klein feestje gevierd in de kantine van ‘t Vliegdorp met tussendoor heerlijke hapjes. Met dank aan de gesponsorde haring van Vishandel G. van de Mheen.
De nieuwjaarsreceptie werd geopend door een korte speech van duo voorzitter Bert van Dijk. Hierin werd er heel even terug gekeken op het afgelopen jaar en benoede hij wat praktische zaken.

Een vaste prik tijdens de nieuwjaarsreceptie is natuurlijk de uitreiking van de “vrijwilligersbokaal”.
De laatste keer (2020) werd deze gewonnen door Piet & Bianca. Zij mochten dan ook nu een nieuwe vrijwilliger aanwijzen. Wie het zou moeten worden, daar waren zij het snel over eens. Tijdens een korte speech werd de nieuwe vrijwilliger bekend gemaakt en is geworden….Henry van de Velde.
Henry is ruim 4 jaar geleden bij ‘t Vliegdorp gekomen door zoon Finn. Later gevolgd door zoon Jesse. In de loop der jaren heeft Henry zich ontpopt als een ware “Vliegdorper”.
Zo is hij trainer van de JO15-2, helpt op vrijdagmiddag met de “klus” groep, pikt nog wel eens een wedstrijd mee als scheidsrechter en ook tijdens drukke zaterdagen helpt hij waar hij kan.
Kortom, niets anders dan verdiend is Henry van de Velde gekozen als “vrijwilliger van het jaar” !
De bokaal gaat met Henry mee naar huis en ook ontving hij een mooie bos bloemen met dank aan Blommetje van Blom 💐
Tussendoor werd ook speler Joery Huiden (Vliegdorp 2) nog even naar voren gehaald.
De spelers en staf hadden een mooi pakket met cadeau's voor hem aangezien Joery voor 6 maanden naar het buitenland vertrekt en ook nog eens vader wordt.
Joery heel veel plezier en succes gewenst !


Vanaf zaterdag 14 januari is de start van de competitie voor onze pupillen en 21 januari voor de junioren/senioren.
Wij wensen iedereen een gezond en sportief voetbalseizoen toe en zien jullie graag weer op de velden.