Spannende seizoensopener gewonnen door Vliegdorp 3

  • Hits: 73
Het moet gezegd: toen de scheidsrechter affloot voor het einde van de wedstrijd, en de eindstand van de eerste competitiewedstrijd van Vliegdorp 3 tegen de Merino’s 1-0 definitief was, waren de vele supporters van Vliegdorp 3 dan wel in extase maar behielden wel keurig de afstand van anderhalve meter tot elkaar én er waren geen spreekkoren.

Na een wisselvallige bekercampagne, trad Vliegdorp 3 aan in een 4-4-2 opstelling met een ruit op het middenveld. Het was een warme middag, en het team was positief gestemd door een goede wedstrijd de week ervoor. Sterspeler Robert (meerdere clubs in de regio zitten achter hem aan) startte op 10 en hij was het, die via de kluts een corner van Bart in het net kon schieten. Zelf gaf hij aan dat hij de bal met de teen aanraakte en de tegenstanders maar bleven kijken naar de bal. Hoe het ook zij, de 1-0 stond op het bord. Dat het 1-0 bleef, was een wonder. Vliegdorp 3 had vele open kansen, waaronder zeker een kans van Chris van een meter of 5 die hij glasrijk overschoot, maar verdere goals vlogen er niet in. Hoewel interessant voor de kijker, hield het derde de wedstrijd daarmee onnodig spannend. Gelukkig had doelman Corné een aantal fenomenale reddingen waardoor de verdediging toch de nul kon houden. Het warme weer zorgde ervoor dat de krachten langzaam wegvloeiden, maar met een ruim wisselbeleid en het nodige harde werken, zorgden de voetballers van Vliegdorp 3 dat de drie punten over de streep werden getrokken. Reden voor de coach om een koud kratje bier te doneren aan het team.

Overigens was het een goede dag, thuis bij VV Vliegdorp. Niet alleen won het 3e, ook de voetballers van 35+ wisten hun thuiswedstrijd om te zetten in een verdienstelijke 2-1 overwinning.

Overigens... heeft u al een keuken? Zo niet, neem dan eens contact op met Keukendepot.nl. Zij hebben wél goedkope keukens onder de € 4000,-.

Simon Schipper ook volgend seizoen actief langs de lijn!

  • Hits: 331

We zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Simon Schipper ook volgend seizoen nog de vaste grensrechter zal zijn bij Vliegdorp.

Enige jaren geleden gaf hij aan na vele jaren te stoppen met vlaggen zowel bij Vliegdorp (zaterdag) als bij Zeist (zondag) met een mooi afscheid bij beide verenigingen als eerbetoon. Echter begon het toch weer te kriebelen bij Simon en heeft hij afgelopen seizoen toch weer de vlag opgepakt bij Vliegdorp. René gaf al direct aan dat hij graag zou zien dat Simon ook komend seizoen nog onderdeel zou uitmaken van de staf. Afgelopen week heeft er een positief gesprek plaatsgevonden tussen Simon en René en heeft Simon te kennen gegeven dat we volgend seizoen weer op hem kunnen rekenen. Top Simon!

Daarnaast heeft Sita de vrouw van Simon ook aangegeven dat ze bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal zal blijven optreden als gastvrouw.

Soufian Drissi keert terug naar de selectie van 't Vliegdorp

  • Hits: 337

De 29-jarige speler uit Amersfoort keert terug op het oude nest en is daar zelf erg content mee !

Soufian waarom 't Vliegdorp? “Omdat ik eerder bij 't Vliegdorp heb gespeeld en daar veel plezier heb beleefd. Ik speelde met leuke jongens, maar helaas was het qua niveau en organisatorisch niet helemaal naar verwachting toen. Nu na het gesprek met René ben ik overtuigd om terug te komen! Ik verwacht een leuk seizoen waarin wij een hecht team worden.

Soufian kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en speelde al eerder 2 seizoenen met o.a. Eny Tammer, Loek Vermeulen en Mike Ligtvoet. De laatste club waar de 29-jarige middenvelder heeft gespeeld is AFC Quick 1890 uit Amersfoort.

Selectie Vliegdorp begint al aardig vorm te krijgen!

  • Hits: 463

Eerder hebben we al wat nieuwkomers mogen aankondigen en verwelkomen bij de selectie voor komend seizoen, maar gelukkig kunnen we ook melden dat het overgrote deel van de huidige selectie heeft aangegeven volgend seizoen weer beschikbaar te zullen zijn. Trainer René Ribberink heeft de afgelopen tijd goed benut met het voeren van individuele gesprekken met de huidige selectiespelers. Wat duidelijk zichtbaar was tijdens deze gesprekken dat de spelers zelf kritisch waren, maar ook enthousiast en nieuwsgierig zijn naar de werkwijze van René en gaven aan hier graag onderdeel van te willen gaan uitmaken. Ook mooi te vermelden is dat Robert Geers , die afgelopen seizoen in een vriendenelftal is gaan spelen, weer beschikbaar is voor de selectie komend seizoen. Daarnaast met de overgang van 3 jeugdtalenten begint de selectie al aardig vorm te krijgen!

Even voorstellen.....

  • Hits: 560

Achter de schermen zijn we niet alleen druk bezig met het samenstellen van een representatieve selectie voor komend seizoen, maar is het ook fijn te melden dat we uitbreiding hebben in de technische staf.

We zijn zeer verheugd met de komst van Gabrielle Strumpel als verzorgster voor de selectie het aankomend seizoen. Daarnaast zal René op de donderdagavond (training) geassisteerd gaan worden door Michiel Kok.

We heten beide van harte welkom bij 't Vliegdorp en hebben gevraagd aan beide of zijzichzelf even kort willen introduceren.

Michiel Kok

Ik ben Michiel Kok 43 jaar getrouwd, woonachtig in Soest en vader van drie kinderen; Lauren, Bas en Roan. Alle drie de kinderen zitten op voetbal, 2 op Hees en 1 op SO Soest , dus daarmee zijn de zaterdag behoorlijk druk ingevuld. Als de mogelijkheid zich voor doet wil ik ook wel graag een wedstrijdje op zaterdag bij Vliegdorp komen kijken.

In mijn dagelijkse leven werk ik bij Kemetyl in Soest als Sales Support Manager, wij maken reiniging - en onderhoudsartikelen voor eigenlijk elke branche die je maar kunt verzinnen van een autogarage tot aan een schoonmaakbedrijf. Wij verkopen altijd wel iets wat ze kunnen gebruiken. 

Zelf in de jeugd bij VVZ49 begonnen in de F1 en bij VVZ49 volgehouden tot mijn 30e. Even een jaar niets gedaan, en toen René mij vroeg om de keepers te komen trainen bij de Zebra’s ben ik gelijk ingestapt. Daarnaast was ik ook beschikbaar als reserve keeper als dit nodig was en hiermee was een oude belofte ingelost. Na het avontuur in Hilversum ben ik met René naar SEC meegegaan, hier hebben we mooie en natuurlijk ook minderen momenten gehad. Na 4 jaar zijn we samen naar Eemboys vertrokken. Hier zijn we nu in het derde jaar bezig, wat we helaas door de Corona crisis niet netjes kunnen afmaken ben ik bang voor. Komend seizoen ga ik met René mee naar ’t Vliegdorp, weer een nieuwe uitdaging en leuk om weer in een andere omgeving met andere mensen aan de slag te gaan met hopelijk vooral veel inzet en gezelligheid. 

Nu we al een paar weken noodgedwongen thuis zitten begint het bij mij al wel weer te jeuken om wat te gaan doen. Ik kijk dan ook uit naar het begin van het nieuwe seizoen!

Gabrielle Strumpel

Achter de schermen gaan de voorbereidingen voor komend seizoen op aangepaste wijze door. Zo kwam de vraag naar mij of ik mijzelf wil voorstellen. Aangezien ik liever mensen persoonlijk leer kennen op de club hou ik het kort. Ik ben Gabrielle Strumpel, woonachtig in Soest en enkele zullen mij misschien al wel kennen vanuit het voetbalwereldje. Na 3 mooie seizoen als verzorgster bij Eemboys werd het tijd voor wat anders. Na een positief gesprek bij ’t Vliegdorp was de keuze snel gemaakt. Als Soesterse is dit natuurlijk ook nog eens lekker in de buurt.

Naast het voetbal ben ik zelf op sportief vlak zeer breed geïnteresseerd. Actief met paardenverzorging en paardrijden en daarnaast kan ik een rondje sportschool ook waarderen.


Ik hoop het komende seizoen bij Vliegdorp vanaf mijn kant een stukje vertrouwen en positiviteit mee te kunnen geven.
Ik kijk er erg naar uit om iedereen binnen de club te leren kennen en er met z’n allen een mooi seizoen van te maken!