• Hits: 185
Op de warmste 24 augustus ooit gemeten trad het nieuw opgerichte Vliegdorp 3 thuis aan tegen Amsvorde 3. Hoewel dit team normaal op de zondag speelt, was het zo vriendelijk om voor deze keer Soesterberg op de zaterdag te bezoeken.

Vliegdorp 3 trad aan in een gebalanceerde 4-4-2 opstelling, met een ruit op het middenveld en ruimte voor opkomende backs. Coach Pascal van Vliegdorp 2 was zo vriendelijk om de coaching langs de lijn op zich te nemen.

De wedstrijd werd een faire en gelijkopgaande wedstrijd. De aanvallen golfden op en neer, en bij vlagen werd er heel leuk voetbal op de mat gelegd. De tussenstand bij rust was dan ook 2-2, mede door doelpunten van René en Thomas. René zorgde na rust zelfs nog voor de 3-2. Kort hierna tekende Amsvorde na een penalty voor de 3-3.

Na een minuut of 75 waren de krachten uit de lichamen van de Soesterbergse matadoren gevloeid en kon Amsvorde 3 uitlopen naar een (ietwat geflatteerde) 3-6 overwinning. 
Minstens zo indrukwekkend was de derde helft, waar de spelers hun intensieve trainingsarbeid vertaalden in doeltreffende acties.

Rest ons om de scheidsrechter en alle toeschouwers te bedanken – en natuurlijk onze sponsor voor aankomend seizoen: Keukendepot.nl: voor al uw keukens onder € 4.000,-.

“Kootsj”

P.s. Komt allen kijken bij onze thuiswedstrijden. Volg Vliegdorp 3 dan ook op social media: www.facebook.com/vliegdorp3/ en www.instagram.com/vliegdorp_3/