• Hits: 243
Op een ietwat druilerige zaterdagmiddag, trad Vliegdorp 3 vol goede moed aan in de tweede wedstrijd van de beker; de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De eerste bekerwedstrijd ging jammerlijk verloren tegen DOSC en dus móest Vliegdorp deze wedstrijd winnen om nog enige kans te maken op 'overwintering' in de beker. Tegenstander was het Soester VVZ '49 7 die in het kenmerkende groen en wit aantrad en hun eerste wedstrijd met 0-1 verloren hadden van SO Soest 3.

Dat Vliegdorp iets goed te maken had, werd al snel duidelijk. Versterkt met Loek op goal, kwam Vliegdorp goed uit de startblokken en stond het al snel 1-0 voor de thuisclub. Linksmidden Bart rondde een goede kans af. Hoewel Vliegdorp duidelijk oppermachtig was werd het toch 1-1 door de bezoekers. Een voorzet belandde onfortuinlijk op de knie van verdediger Bram die de uitmuntende keeper Loek kansloos liet.

Vliegdorp ging echter door, liet geen spaan heel van VVZ en na doelpunten van Gio, Robert, René (nog steeds teamtopscorer) en wederom Bart stond het bij rust 6-1. Na rust werd de gashendel teruggedraaid. Mede door enkele kleine blessures, algemene conditie en een verdwaalde gele kaart kwam VVZ nog op 6-2 maar daarmee was dan ook direct de eindstand bepaald.

Naar verluidt won concurrent SO Soest later op de zaterdag van DOSC en is hiermee ongeslagen. Voor Vliegdorp 3 is daarmee de weg naar 'overwintering' in de beker ver weg, maar nog niet volledig kansloos. De resterende wedstrijd tegen SO Soest 3 zal daarin bepalend zijn. Volg Vliegdorp 3 dan ook op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, en natuurlijk voor het wedstrijdschema om ons aan te komen moedigen! www.facebook.com/vliegdorp3/ en www.instagram.com/vliegdorp_3/