• Hits: 230
Op de eerste Super Saturday van het seizoen 19-20 trad Vliegdorp 3 aan voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen Valleivogels 3. Gehuld in gloednieuwe shirts van sponsor Keukendepot (voor al uw keukens onder de € 4000,-) klonk om exact 10.30 het beginsignaal voor de wedstrijd. Al snel bleek dat Vliegdorp verdedigend uitstekend te staan. In de eerste helft loste Valleivogels slechts één schot richting het doel van gelegenheidskeeper Joeri, en dat was nota bene een vrije trap. Kortom: Vliegdorp kon vrijuit voetballen - en dat vertaalde zich in een drietal doelpunten waardoor de geel-zwarte voetballers comfortabel van de thee konden genieten. 

De tweede helft bleek echter een andere opgave. Mede door zwak positioneren konden de Valleivogels met een gelukje terugkomen tot 3-1 en door een goed genomen vrije trap werd het zelfs nog 3-2. Met samengeknepen billen was het overleven geblazen voor Vliegdorp, maar de bezoekers waren niet bij machte om de gelijkmaker erbij te prikken. Nadat de scheidsrechter een tweede gele kaart gaf aan een speler van de Valleivogels nadat deze zich schuldig had gemaakt aan het ontnemen van een goede kans, klonk kort daarna het verlossende eindsignaal. 

Omdat de wedstrijd zo vroeg was, en daarna wedstrijden volgden van oa het eerste en het tweede team werd er gezellig een ruim aantal versnaperingen gegeten en voornamelijk gedronken, waarbij Max officieel zijn contract tekende en Vliegdorp 3 dit jaar komt versterken. Wilt u op de hoogte blijven van deze activiteiten en andere uitslagen van Vliegdorp 3? Volg ons dan op social media: www.instagram.com/vliegdorp_3 en https://www.facebook.com/vliegdorp3/

Doelpunten: René, Robert, Thomas (2x, waaronder 1 telefoonnummer na de wedstrijd)