• Hits: 257

De Super Saturday van Vliegdorp 3 leek eerder deze week in het water te vallen toen de oorspronkelijke tegenstander van het Soesterbergse team net deze zaterdag als snipperdag aanmerkte. Gelukkig had het 4e elftal van Vliegdorp ook geen wedstrijd en zo werd onderling besloten om een vriendschappelijke wedstrijd in te lassen. Afgesproken werd om 2x30 minuten te voetballen en onder de bezielende leiding van de vakantie teruggekomen Harry werd aan de wedstrijd begonnen. 

Het 4e trad aan in een 4-4-2 opstelling, waar het 3e in het begin veel moeite mee had. Positioneel stond het 4e sterk, en ze lieten de bal makkelijk rondgaan. De vroege voorsprong van het 4e was dan ook terecht: linkeraanvaller Loek kopte een bal uit een corner tegendraads binnen achter doelman Robert.
Kort hierna werd het echter toch gelijk door René, die een aanval fraai afrondde. Aangemoedigd door deze goal, en doordat coach Bas een paar positionele en tactische omzettingen deed, kreeg het 3e langzaam maar zeker meer grip op de wedstrijd en dit resulteerde dan ook in een doelpunt. Ondanks dat René vooraf duidelijk was verteld dat goals die in deze wedstrijd gescoord werden niet meetelden voor de officiële statistieken kon hij het toch niet laten en scoorde uit een afgemeten vrije trap de 2-1. Ondanks kranig tegenstand en een doelpunt van het 4e, kon het 3e toch uitlopen dankzij goals van Joery Huiden en Ricardo.
De uiteindelijke uitslag was dan ook 4-2. 

De winnaar van de derde helft is niet bekend. 

De wedstrijd was overigens niet alleen een onderling gevecht tussen de twee teams, maar ook één tussen de sponsoren. Vliegdorp 4 wordt namelijk gesponsord door Superkeukens en Vliegdorp 3 door Keukendepot. Beide sponsors worden hartelijk bedankt voor het mede mogelijk maken van de wedstrijden van beide teams. 

Doelpuntenmakers Vliegdorp 3: René (2x), Ricardo, Joery Huiden
Doelpuntenmakers Vliegdorp 4: Loek, Breur