• Hits: 251

Na drie verloren wedstrijden (en daarom geen wedstrijdverslag) kon Vliegdorp 3 eindelijk weer eens drie punten bijschrijven. Dit keer was CJVV 10 het slachtoffer, wat uiterst vervelend ook toetrad in gele tenues. Hierdoor was de equipe van trainer Bas veroordeelt tot het dragen van groene hesjes. Vaste aanvoerder Mike D. was afwezig en daardoor droeg centrale verdediger Joery H de band.

Trainer Bas had gekozen voor een strategische 4-3-3 opstelling waar de tegenstander begon in 4-4-2. Na een paar tactische omzettingen op het veld zelf kwam de basis opstelling er ongeveer zo uit te zien:

Vol goede moed werd aan de wedstrijd begonnen en dit resulteerde al snel in de 1-0 van doelpuntenmaker René. Een op maat gesneden voorzet van Joey, die zijn eerste basisplek sinds zijn gruwelijke blessure kreeg toebedeeld werd uiterst vakkundig verzilverd door René. CJVV kwam er niet echt aan te pas tot dat moment.

Vliegdorp 3 ging door. Een goed genomen corner kwam via de kluts voor de voeten van Wouter die niet aarzelde en de trekker overhaalde. De goal ging – mede tot zijn eigen verbazing – tergend langzaam langs de keeper, maar daarmee tekende Wouter voor zijn allereerste doelpunt ooit.

De 2-0 was gemaakt en daarmee leek er dus geen vuiltje aan de lucht voor het Soesterbergse team. Toch maakte CJVV de aansluitingstreffer door een even briljante als gelukkig afstandsschot die onhoudbaar achter Corné in het net belandde: 2-1. De spanning nam toe: Vliegdorp ging dit toch niet nog een keer weggeven? De afgelopen wedstrijden was het team al vaak de betere maar dit resulteerde toch echt niet in punten. Dit bleek niet het geval. Door een raak geschoten penalty van Richendly werd in de laatste minuten de winst veiliggesteld en voor de eindstand getekend: 1-3.

Doelpunten: René, Wouter, Richendly