• Hits: 920

Achter de schermen zijn we niet alleen druk bezig met het samenstellen van een representatieve selectie voor komend seizoen, maar is het ook fijn te melden dat we uitbreiding hebben in de technische staf.

We zijn zeer verheugd met de komst van Gabrielle Strumpel als verzorgster voor de selectie het aankomend seizoen. Daarnaast zal René op de donderdagavond (training) geassisteerd gaan worden door Michiel Kok.

We heten beide van harte welkom bij 't Vliegdorp en hebben gevraagd aan beide of zijzichzelf even kort willen introduceren.

Michiel Kok

Ik ben Michiel Kok 43 jaar getrouwd, woonachtig in Soest en vader van drie kinderen; Lauren, Bas en Roan. Alle drie de kinderen zitten op voetbal, 2 op Hees en 1 op SO Soest , dus daarmee zijn de zaterdag behoorlijk druk ingevuld. Als de mogelijkheid zich voor doet wil ik ook wel graag een wedstrijdje op zaterdag bij Vliegdorp komen kijken.

In mijn dagelijkse leven werk ik bij Kemetyl in Soest als Sales Support Manager, wij maken reiniging - en onderhoudsartikelen voor eigenlijk elke branche die je maar kunt verzinnen van een autogarage tot aan een schoonmaakbedrijf. Wij verkopen altijd wel iets wat ze kunnen gebruiken. 

Zelf in de jeugd bij VVZ49 begonnen in de F1 en bij VVZ49 volgehouden tot mijn 30e. Even een jaar niets gedaan, en toen René mij vroeg om de keepers te komen trainen bij de Zebra’s ben ik gelijk ingestapt. Daarnaast was ik ook beschikbaar als reserve keeper als dit nodig was en hiermee was een oude belofte ingelost. Na het avontuur in Hilversum ben ik met René naar SEC meegegaan, hier hebben we mooie en natuurlijk ook minderen momenten gehad. Na 4 jaar zijn we samen naar Eemboys vertrokken. Hier zijn we nu in het derde jaar bezig, wat we helaas door de Corona crisis niet netjes kunnen afmaken ben ik bang voor. Komend seizoen ga ik met René mee naar ’t Vliegdorp, weer een nieuwe uitdaging en leuk om weer in een andere omgeving met andere mensen aan de slag te gaan met hopelijk vooral veel inzet en gezelligheid. 

Nu we al een paar weken noodgedwongen thuis zitten begint het bij mij al wel weer te jeuken om wat te gaan doen. Ik kijk dan ook uit naar het begin van het nieuwe seizoen!

Gabrielle Strumpel

Achter de schermen gaan de voorbereidingen voor komend seizoen op aangepaste wijze door. Zo kwam de vraag naar mij of ik mijzelf wil voorstellen. Aangezien ik liever mensen persoonlijk leer kennen op de club hou ik het kort. Ik ben Gabrielle Strumpel, woonachtig in Soest en enkele zullen mij misschien al wel kennen vanuit het voetbalwereldje. Na 3 mooie seizoen als verzorgster bij Eemboys werd het tijd voor wat anders. Na een positief gesprek bij ’t Vliegdorp was de keuze snel gemaakt. Als Soesterse is dit natuurlijk ook nog eens lekker in de buurt.

Naast het voetbal ben ik zelf op sportief vlak zeer breed geïnteresseerd. Actief met paardenverzorging en paardrijden en daarnaast kan ik een rondje sportschool ook waarderen.


Ik hoop het komende seizoen bij Vliegdorp vanaf mijn kant een stukje vertrouwen en positiviteit mee te kunnen geven.
Ik kijk er erg naar uit om iedereen binnen de club te leren kennen en er met z’n allen een mooi seizoen van te maken!