• Hits: 338
Het moet gezegd: toen de scheidsrechter affloot voor het einde van de wedstrijd, en de eindstand van de eerste competitiewedstrijd van Vliegdorp 3 tegen de Merino’s 1-0 definitief was, waren de vele supporters van Vliegdorp 3 dan wel in extase maar behielden wel keurig de afstand van anderhalve meter tot elkaar én er waren geen spreekkoren.

Na een wisselvallige bekercampagne, trad Vliegdorp 3 aan in een 4-4-2 opstelling met een ruit op het middenveld. Het was een warme middag, en het team was positief gestemd door een goede wedstrijd de week ervoor. Sterspeler Robert (meerdere clubs in de regio zitten achter hem aan) startte op 10 en hij was het, die via de kluts een corner van Bart in het net kon schieten. Zelf gaf hij aan dat hij de bal met de teen aanraakte en de tegenstanders maar bleven kijken naar de bal. Hoe het ook zij, de 1-0 stond op het bord. Dat het 1-0 bleef, was een wonder. Vliegdorp 3 had vele open kansen, waaronder zeker een kans van Chris van een meter of 5 die hij glasrijk overschoot, maar verdere goals vlogen er niet in. Hoewel interessant voor de kijker, hield het derde de wedstrijd daarmee onnodig spannend. Gelukkig had doelman Corné een aantal fenomenale reddingen waardoor de verdediging toch de nul kon houden. Het warme weer zorgde ervoor dat de krachten langzaam wegvloeiden, maar met een ruim wisselbeleid en het nodige harde werken, zorgden de voetballers van Vliegdorp 3 dat de drie punten over de streep werden getrokken. Reden voor de coach om een koud kratje bier te doneren aan het team.

Overigens was het een goede dag, thuis bij VV Vliegdorp. Niet alleen won het 3e, ook de voetballers van 35+ wisten hun thuiswedstrijd om te zetten in een verdienstelijke 2-1 overwinning.

Overigens... heeft u al een keuken? Zo niet, neem dan eens contact op met Keukendepot.nl. Zij hebben wél goedkope keukens onder de € 4000,-.