Jeugd

Techniektraining 'VAN LATEN NAAR LEREN VOETBALLEN'

  • Hits: 63

'VAN LATEN NAAR LEREN VOETBALLEN' - Techniektraining vanaf komend voetbalseizoen

techniektraining

Ouder/begeleider van jeugdspeler bij vv 't Vliegdorp, als onderdeel van het vernieuwde Jeugdplan 2022+ bij vv 't Vliegdorp, bieden wij vanaf komend specifieke techniek trainingen aan, voor alle spelertjes tussen de O8 en de O13. Deze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de basistechniek, met name de 2-benigheid en worden gegeven door Fred Duijnstee, Tom van Dijken, Bennie van Essen en Ruud Blommaert. Momenteel staan deze trainingen gepland op de woensdagmiddag en op de vrijdagmiddag - afhankelijk van het aantal inschrijvingen per leeftijdscategorie. 

Deze Techniektraining bestaat uit 9 trainingen van 45 min.; een aantal nog dit jaar (sep - dec) en de rest volgend jaar (jan - mrt); de kosten hiervoor bedragen €56,50.

Inschrijven vóór 30 juni 2022, via ruudblommaert@gmail.com o.v.v.:

  • Naam speler, geboortedatum + huidig team
  • Mobiel nummer + email adres

Voor verdere informatie kan je terecht bij Ruud Blommaert (+31 6 23 924 265)

VACATURES

  • Hits: 194
Vrijwilligers gezocht voor de jeugd van vv ‘t Vliegdorp

De voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen ‘22/’23 zijn weer begonnen en dat leidt automatisch tot nieuwe mogelijkheden (en uitdagingen) voor de jeugd van vv ‘t Vliegdorp. Er wordt momenteel gewerkt aan het verbeteren van de organisatie met betrekking tot de jeugd en hiervoor zijn een aantal functies cruciaal:

Leeftijd Coördinator en Materiaal beheerder.

Om het komende seizoen succesvol te kunnen starten hebben we nieuwe vrijwilligers voor nodig - mensen die graag een handje willen toesteken en willen helpen binnen onze vereniging.
Mocht je interesse hebben (of heb je vragen), neem dan a.u.b. contact op met Xander van Dinten (+31628939427) of Ruud Blommaert (+31623924265).

Wat wordt er van je verwacht?

(5) Leeftijd Coördinator

Je bent de belangrijke schakel tussen de jeugd van een bepaalde leeftijdsgroep en de ouders, spelers en leiders/coaches.

Aanspreekpunt voor spelers en ouders die er met de trainer niet uitkomen Zorgen voor goede communicatie binnen de leeftijdsgroep Hoofd Jeugd Opleiding op de hoogte houden van zaken die spelen bij de leeftijdsgroep Verzorgen van minimaal 2 overleggen per jaar met relevante trainers en begeleiders Proces begeleiden voor het uitlenen van spelers en introduceren nieuwe spelers Je denkt mee en bent mede verantwoordelijk voor de teamindeling de leeftijdsgroep Korte communicatielijnen met de HJO en andere Leeftijd Coördinatoren

We zoeken dus 5 coördinatoren voor de volgende leeftijds categorieën:

* Kabouters en JO7
* JO8 t/m JO10 (¼ veld, 6:6)
* JO11 t/m JO12 (½ veld, 8:8)
* JO13 (groot veld, 11:11)
* JO14+


Materiaal beheerder(s)

Als beheerder van de materialen, ben je verantwoordelijk voor het bestellen, beheren en beschikbaar stellen van ballen / hesjes voor alle jeugd teams binnen onze vereniging.

* Inventarisatie en beschikbaar stellen van de benodigde materialen voor de diverse jeugdteams aan het begin van het voetbalseizoen; controle tijdens de winterstop.
* Kleding voor trainers (winterjas, trainingspak en polo); max 2 sets per team
* Algemeen Voorraadbeheer

EXTRA ‘openstaande functies’

taken & verantwoordelijkheden in overleg te bepalen:

*  Social media (website, facebook, instagram, whatever)
*  Toernooien
*  Scheidsrechter zaken
*  Jeugdkamp
*  EHBO zaken

Pupil van de Week

  • Hits: 251

Thijs de Gooijer was gisteren “Pupil van de week”. Lees hieronder hoe Thijs het beleefd heeft.

1) Wie ben je, waar speel je en wie is je trainer ?
    Ik ben Thijs de Gooijer, 10 jaar en speel in de JO11-1 bij ‘t Vliegdorp. Meestal speel ik op het middenveld en soms centraal achterin. Mijn trainers zijn Bennie van Essen en Ralph de Gooijer.

2) Wat vond je het leukst in de kleedkamer ? Voor de wedstrijd, in de rust of na de wedstrijd ?
     Ik vond het leuk toen we voor de wedstrijd de kleedkamer in gingen. Iedereen was vrolijk en maakte leuke grapjes.

3) Wie vond jij de beste speler bij Vliegdorp 1 vandaag ?
    Ik vond Bennie van Essen heel goed, maar ook Rik Schreurs. Ook heb ik even gekeken nog bij Vliegdorp 2 op het andere veld en daar vond ik de nr. 23 wel heel goed (Joey van Veldhuyzen)

4) Zou je zelf later willen voetballen bij Vliegdorp 1 en op welke positie zou je dan willen spelen ?
    Ja! Dan zou ik het liefst links midden willen staan, want dan kan ik mee aanvallen en verdedigen.

5) Heb je nog een tip voor de trainer ?
    Niet echt een tip. Ik vind het een hele leuke en goeie trainer, net als Bennie en ongeveer even streng. Misschien konden ze nog een afwerk oefening doen aan het einde van de warming up,
    dat is iets wat ik zelf erg leuk vind.

Techniektraining voor de jeugd bij vv ‘t Vliegdorp

  • Hits: 169‘Van laten naar leren voetballen’

Vrijdag 15 april jl. zijn we voor de jeugd bij vv ‘t Vliegdorp gestart met het aanbieden van specifieke techniektraining o.l.v. Fred Duijnstee, ‘de route naar tweebenigheid’.
De eerste groep die deelneemt aan deze extra training, bestaat uit 14 spelers uit de JO12.1 en de JO11.1.
Fred wordt tijdens deze trainingen bijgestaan door Tom van Dijken (nieuwe trainer JO13.1 volgend seizoen) en Bennie van Essen (speler uit het 1e elftal).
Het aanbieden van specifieke techniektraining maakt onderdeel uit van een groter plan, om de jeugd bij vv ’t Vliegdorp méér en betere mogelijkheden te bieden, om zichzelf, op een eigen niveau te ontwikkelen als voetballer: ‘van laten naar leren voetballen’.

De bedoeling is om deze techniektraining vanaf volgend voetbalseizoen (2022/2023) aan te bieden voor de onderbouw bij onze vereniging.

Meer info volgt in de maand mei, via de diverse trainers bij de jeugd (08 t/m 013)