Jeugd

** TEAMINDELING JEUGD SEIZOEN 2022/2023 **

  • Hits: 669

Beste spelers/ sters en ouders van v.v. 't Vliegdorp

Deze periode staat in het teken van het einde van het seizoen wat het spelen van competitiewedstrijden betreft. Ook dit jaar is er weer veel succes beleving geweest in en langs het veld.
Spelers of speelsters die hun eerste doelpunt maakten, de 1e gewonnen wedstrijd, het scoren van een penalty aan het einde van de wedstrijd en uiteindelijk zelfs een kampioenschap over een periode voor een aantal jeugdteams. Allemaal te danken aan de tomeloze inzet van de spelers en speelsters, de tijd en inzet die een trainer/ ster en leider/ ster besteed aan het team en natuurlijk jullie support als ouders langs de lijn.
Voor het volgend seizoen zien we jullie dan ook graag weer terug.

Voor de nieuwe gevormde jeugdcommissie is het een drukke tijd geweest. Kennismaking met de vereniging, taakverdeling en een belangrijk speerpunt: de teamindelingen voor volgend seizoen.
De teamindelingen zijn in overleg gegaan met de huidige trainers die voor ons informatie hebben gehaald bij de spelers en ouders.
Tenslotte is dat deze week besproken met de huidige en nieuwe trainers.

We zijn blij dat de trainers allen door willen gaan en zelfs een nieuw team op willen pakken.
Ondersteuning aan de trainers zal er vanuit de jeugdcommissie komen zodat we niet alleen de spelers opleiden maar ook de trainers.

Teamindelingen:

De teamindelingen zijn altijd onder voorbehoud van aanmeldingen en opzeggingen van spelers.
Wijzigingen worden door de jeugdcommissie besproken met de betrokken trainer(s).
Aan en of opmerking kunnen met de huidige trainer besproken worden, mochten zij er niet uitkomen dan wordt er door de betreffende trainer en de jeugdcommissie gekeken naar een passende oplossing.
Let wel; wij kunnen niet aan alle wensen en verzoeken doen van individuele spelers.

Wij kijken allen uit naar weer een mooi voetbalseizoen.

Met vriendelijke groeten

Namens de jeugdcommissie

Dave Smits

Klik hier voor het bekijken van de teamindelingen: Teamindeling jeugd 2022/2023

VACATURES

  • Hits: 328
Vrijwilligers gezocht voor de jeugd van vv ‘t Vliegdorp

De voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen ‘22/’23 zijn weer begonnen en dat leidt automatisch tot nieuwe mogelijkheden (en uitdagingen) voor de jeugd van vv ‘t Vliegdorp. Er wordt momenteel gewerkt aan het verbeteren van de organisatie met betrekking tot de jeugd en hiervoor zijn een aantal functies cruciaal:

Leeftijd Coördinator en Materiaal beheerder.

Om het komende seizoen succesvol te kunnen starten hebben we nieuwe vrijwilligers voor nodig - mensen die graag een handje willen toesteken en willen helpen binnen onze vereniging.
Mocht je interesse hebben (of heb je vragen), neem dan a.u.b. contact op met Xander van Dinten (+31628939427) of Ruud Blommaert (+31623924265).

Wat wordt er van je verwacht?

(5) Leeftijd Coördinator

Je bent de belangrijke schakel tussen de jeugd van een bepaalde leeftijdsgroep en de ouders, spelers en leiders/coaches.

Aanspreekpunt voor spelers en ouders die er met de trainer niet uitkomen Zorgen voor goede communicatie binnen de leeftijdsgroep Hoofd Jeugd Opleiding op de hoogte houden van zaken die spelen bij de leeftijdsgroep Verzorgen van minimaal 2 overleggen per jaar met relevante trainers en begeleiders Proces begeleiden voor het uitlenen van spelers en introduceren nieuwe spelers Je denkt mee en bent mede verantwoordelijk voor de teamindeling de leeftijdsgroep Korte communicatielijnen met de HJO en andere Leeftijd Coördinatoren

We zoeken dus 5 coördinatoren voor de volgende leeftijds categorieën:

* Kabouters en JO7
* JO8 t/m JO10 (¼ veld, 6:6)
* JO11 t/m JO12 (½ veld, 8:8)
* JO13 (groot veld, 11:11)
* JO14+


Materiaal beheerder(s)

Als beheerder van de materialen, ben je verantwoordelijk voor het bestellen, beheren en beschikbaar stellen van ballen / hesjes voor alle jeugd teams binnen onze vereniging.

* Inventarisatie en beschikbaar stellen van de benodigde materialen voor de diverse jeugdteams aan het begin van het voetbalseizoen; controle tijdens de winterstop.
* Kleding voor trainers (winterjas, trainingspak en polo); max 2 sets per team
* Algemeen Voorraadbeheer

EXTRA ‘openstaande functies’

taken & verantwoordelijkheden in overleg te bepalen:

*  Social media (website, facebook, instagram, whatever)
*  Toernooien
*  Scheidsrechter zaken
*  Jeugdkamp
*  EHBO zaken

Techniektraining 'VAN LATEN NAAR LEREN VOETBALLEN'

  • Hits: 154

'VAN LATEN NAAR LEREN VOETBALLEN' - Techniektraining vanaf komend voetbalseizoen

techniektraining

Ouder/begeleider van jeugdspeler bij vv 't Vliegdorp, als onderdeel van het vernieuwde Jeugdplan 2022+ bij vv 't Vliegdorp, bieden wij vanaf komend specifieke techniek trainingen aan, voor alle spelertjes tussen de O8 en de O13. Deze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de basistechniek, met name de 2-benigheid en worden gegeven door Fred Duijnstee, Tom van Dijken, Bennie van Essen en Ruud Blommaert. Momenteel staan deze trainingen gepland op de woensdagmiddag en op de vrijdagmiddag - afhankelijk van het aantal inschrijvingen per leeftijdscategorie. 

Deze Techniektraining bestaat uit 9 trainingen van 45 min.; een aantal nog dit jaar (sep - dec) en de rest volgend jaar (jan - mrt); de kosten hiervoor bedragen €56,50.

Inschrijven vóór 30 juni 2022, via ruudblommaert@gmail.com o.v.v.:

  • Naam speler, geboortedatum + huidig team
  • Mobiel nummer + email adres

Voor verdere informatie kan je terecht bij Ruud Blommaert (+31 6 23 924 265)

Techniektraining voor de jeugd bij vv ‘t Vliegdorp

  • Hits: 225‘Van laten naar leren voetballen’

Vrijdag 15 april jl. zijn we voor de jeugd bij vv ‘t Vliegdorp gestart met het aanbieden van specifieke techniektraining o.l.v. Fred Duijnstee, ‘de route naar tweebenigheid’.
De eerste groep die deelneemt aan deze extra training, bestaat uit 14 spelers uit de JO12.1 en de JO11.1.
Fred wordt tijdens deze trainingen bijgestaan door Tom van Dijken (nieuwe trainer JO13.1 volgend seizoen) en Bennie van Essen (speler uit het 1e elftal).
Het aanbieden van specifieke techniektraining maakt onderdeel uit van een groter plan, om de jeugd bij vv ’t Vliegdorp méér en betere mogelijkheden te bieden, om zichzelf, op een eigen niveau te ontwikkelen als voetballer: ‘van laten naar leren voetballen’.

De bedoeling is om deze techniektraining vanaf volgend voetbalseizoen (2022/2023) aan te bieden voor de onderbouw bij onze vereniging.

Meer info volgt in de maand mei, via de diverse trainers bij de jeugd (08 t/m 013)