• Hits: 405

Tegen het ijzersterke Valleivogels JO14-1 waren we 1 helft in staat goed partij te bieden. Dat dit erg veel kracht kost was in de 2e helft goed te merken. Na een 1-0 ruststand moesten we uiteindelijk met een 6-1 nederlaag huiswaarts keren.

Zoals gezegd speelden we een sterke 1e helft. Nadat we de eerste 10 minuten even moesten wennen kwamen we in de loop van de eerste helft steeds beter in de wedstrijd. Valleivogels was wel duidelijk de beter voetballlende ploeg, maar we konden ze redelijk van het doel weghouden. Aanvallend kwamen we niet verder dan wat speldenprikken, vooral verdedigend zat het goed dicht. Knap dat we dit tot de 25e minuut konden volhouden. Maar uiteindelijk viel dan toch de 1-0 voor Valleivogels. Maar ook na deze 1-0 was er geen terugval. Tot aan de rust bleef dit de stand. Reden genoeg om met vertrouwen naar de 2e helft te kijken.

Die 2e helft dus helaas veel minder soepel. Binnen 5 minuten werd de 2-0 binnen geschoten. Daarna werden we continu overlopen op het middenveld en was er ook verdedigend geen houden meer aan. Het doel van Jelle leek af en toe wel op een schiettent. Vooral afstandschoten zorgden ervoor dat Valleivogels regelmatig uit kon lopen naar een 6-0 voorsprong. In de laatste minuut kon Justin de eer nog redden door de 6-1 in te tikken.

Jammer van de 2e helft, maar we hebben het wel tegen een erg goede ploeg moeten opnemen. Heel fijn dat Jonne en Stijn met ons mee wilden doen. We hadden ze hard nodig.

Groeten, Jaap.