• Hits: 286
Waar we vorige week superlatieven tekort kwamen om het spel van Vliegdorp JO14-1 te beschrijven, was het vandaag alsof er een ander team op het veld stond. Dat resulteerde in een kansloze nederlaag van 2-7 tegen het overigens erg goed spelende VRC JO14-1 uit Veenendaal.

De stemming was natuurlijk prima na de hele goede wedstrijd tegen Spakenburg verleden week. Bij winst op VRC zouden we op gelijke hoogte met hen komen. Dus alle reden om hier ook vol voor te gaan. De start was ook prima. In de 5e minuut was het Romano die een uitbraak over rechts keurig afrondde. De 1-0 leek de opmaat voor weer een prima wedstrijd. Helaas bleek het tegendeel waar. Dat het verdedigen van corners onze achilleshiel is bleek wel weer uit het feit dat VRC 2x uit een corner wist te scoren en op een 1-2 voorsprong kwam. Voor rust konden we zelf geen vuist meer maken en omdat VRC nog eenmaal wist te scoren gingen we met een 1-3 achterstand de rust in.

Daar hebben we geprobeerd de spirit er weer in te krijgen, maar om de een of andere reden wilde het vandaag niet vlotten. De tweede helft was het team niet in staat om er nog een echte wedstrijd van te maken. VRC bleef de druk er stevig ophouden en daar hadden we veel moeite mee. Bijna alle duels werden verloren. Na de 1-4 en de 1-5 kon Jayden nog wat hoop terugbrengen door de 2-5 aan te tekenen. Maar zoals gezegd, we hadden het vandaag niet. Met nog 2 goals bepaalde VRC de eindstand op 2-7.

Deze wedstrijden horen er gewoon ook bij. Koppies omhoog houden en vertrouwen houden in eigen kunnen. Volgende week kunnen we het laten zien in alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen DOSC.