• Hits: 307
Tegen DOSC, dat in de bovenste helft van de competitie meedraait, hebben we een verdienstelijke wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-0 verloren, maar vooral de 2e helft konden we goed partij bieden. Helaas stond het vizier vandaag niet op scherp, anders hadden we nog wat spanning in de wedstrijd kunnen brengen.

De 1e helft nam DOSC vanaf het begin het heft in handen. Ook al konden ze dat niet direct omzetten in doelpunten. Helaas voor ons was een letterlijke ‘uitglijder’ van Romano (hij gleed weg in de modder) de oorzaak van het eerste doelpunt. Na deze 1-0 konden we nog vrij lang het doel schoon houden. Via de onderkant van de lat werd het in de 20e minuut 2-0, wat ook de ruststand was.

Na de rust stond er een agressiever Vliegdorp op het veld. De wedstrijd kwam meer in evenwicht en het was heel jammer dat we niet de paar kansen die we kregen in een doelpunt konden omzetten. Maar we hielden DOSC veel verder van het doel af en ze hadden soms ook moeite om de aanval op te zetten. Ons middenveld draaide heel wat meters en dat had dus ook resultaat. Pas in de 30e minuut kom DOSC weer scoren, een onhoudbaar schot in de kruising.

Zo zit de najaarscompetitie er al weer op. Even terugkijkend hebben we als compleet team toch een mooie groei doorgemaakt. En zoals al vaker gezegd de rek is er nog niet uit, er is nog veel verbeterpotentieel. Mijn top 3 ter verbetering is duelkracht, handelingssnelheid en strak inpassen. Veel op techniek trainen en meer biefstuk eten 💪 zou ik zeggen 😉. Op naar de voorjaarscompetitie.

Groeten, Jaap.