• Hits: 304
Waar we verleden week ons zelf te kort deden, mochten we vandaag met opgeheven hoofd van het veld lopen. Tegen het erg sterke VRC JO14-1 verloren we uiteindelijk met 1-5. Maar het was lang een echte wedstrijd en we hebben zelf ook goed voetbal laten zien.

Het eerste kwartier hadden we wel nodig om ons in te stellen op het tempo van VRC. Daar hadden we het moeilijk mee en de druk werd steeds verder opgevoerd. Al vrij snel werd het 0-1. Maar het was ook merkbaar dat we daarna beter in de wedstrijd groeiden. Achterin werd top verdedigd en er werden zelfs combinaties in de kleine ruimte zichtbaar bij Vliegdorp. De laatste 20 minuten van de 1e helft was het een redelijk evenwichtige wedstrijd. De power om dit in meerdere kansen te vertalen misten we toch een beetje, maar de 0-1 ruststand mogen we gerust verdienstelijk noemen.

Helaas, helaas, net als verleden week gaven we kort na rust in korte tijd 2 doelpunten weg. Echt onnodig en ook jammer voor de spanning in de wedstrijd. De 0-3 is dan niet meer te overbruggen, gelukkig werd er nog wel met wilskracht gevoetbald. Dit leidde tot een terechte strafschop verdient door 1 van onze invallers Stijn. Lars benutte de penalty koelbloedig waardoor er een 1-3 stand op het bord kwam. Dichterbij konden we niet komen, VRC scoorde nog 2x en bij 1-5 kwamen de spelers vermoeid en de toeschouwers verkleumd van het veld.

Toch een veel beter gevoel dan verleden week. Stijn en Jonne hebben het fantastisch gedaan waarvoor nog onze dank !