• Hits: 194
Vrijwilligers gezocht voor de jeugd van vv ‘t Vliegdorp

De voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen ‘22/’23 zijn weer begonnen en dat leidt automatisch tot nieuwe mogelijkheden (en uitdagingen) voor de jeugd van vv ‘t Vliegdorp. Er wordt momenteel gewerkt aan het verbeteren van de organisatie met betrekking tot de jeugd en hiervoor zijn een aantal functies cruciaal:

Leeftijd Coördinator en Materiaal beheerder.

Om het komende seizoen succesvol te kunnen starten hebben we nieuwe vrijwilligers voor nodig - mensen die graag een handje willen toesteken en willen helpen binnen onze vereniging.
Mocht je interesse hebben (of heb je vragen), neem dan a.u.b. contact op met Xander van Dinten (+31628939427) of Ruud Blommaert (+31623924265).

Wat wordt er van je verwacht?

(5) Leeftijd Coördinator

Je bent de belangrijke schakel tussen de jeugd van een bepaalde leeftijdsgroep en de ouders, spelers en leiders/coaches.

Aanspreekpunt voor spelers en ouders die er met de trainer niet uitkomen Zorgen voor goede communicatie binnen de leeftijdsgroep Hoofd Jeugd Opleiding op de hoogte houden van zaken die spelen bij de leeftijdsgroep Verzorgen van minimaal 2 overleggen per jaar met relevante trainers en begeleiders Proces begeleiden voor het uitlenen van spelers en introduceren nieuwe spelers Je denkt mee en bent mede verantwoordelijk voor de teamindeling de leeftijdsgroep Korte communicatielijnen met de HJO en andere Leeftijd Coördinatoren

We zoeken dus 5 coördinatoren voor de volgende leeftijds categorieën:

* Kabouters en JO7
* JO8 t/m JO10 (¼ veld, 6:6)
* JO11 t/m JO12 (½ veld, 8:8)
* JO13 (groot veld, 11:11)
* JO14+


Materiaal beheerder(s)

Als beheerder van de materialen, ben je verantwoordelijk voor het bestellen, beheren en beschikbaar stellen van ballen / hesjes voor alle jeugd teams binnen onze vereniging.

* Inventarisatie en beschikbaar stellen van de benodigde materialen voor de diverse jeugdteams aan het begin van het voetbalseizoen; controle tijdens de winterstop.
* Kleding voor trainers (winterjas, trainingspak en polo); max 2 sets per team
* Algemeen Voorraadbeheer

EXTRA ‘openstaande functies’

taken & verantwoordelijkheden in overleg te bepalen:

*  Social media (website, facebook, instagram, whatever)
*  Toernooien
*  Scheidsrechter zaken
*  Jeugdkamp
*  EHBO zaken