• Hits: 810

Beste spelers/ sters en ouders van v.v. 't Vliegdorp

Deze periode staat in het teken van het einde van het seizoen wat het spelen van competitiewedstrijden betreft. Ook dit jaar is er weer veel succes beleving geweest in en langs het veld.
Spelers of speelsters die hun eerste doelpunt maakten, de 1e gewonnen wedstrijd, het scoren van een penalty aan het einde van de wedstrijd en uiteindelijk zelfs een kampioenschap over een periode voor een aantal jeugdteams. Allemaal te danken aan de tomeloze inzet van de spelers en speelsters, de tijd en inzet die een trainer/ ster en leider/ ster besteed aan het team en natuurlijk jullie support als ouders langs de lijn.
Voor het volgend seizoen zien we jullie dan ook graag weer terug.

Voor de nieuwe gevormde jeugdcommissie is het een drukke tijd geweest. Kennismaking met de vereniging, taakverdeling en een belangrijk speerpunt: de teamindelingen voor volgend seizoen.
De teamindelingen zijn in overleg gegaan met de huidige trainers die voor ons informatie hebben gehaald bij de spelers en ouders.
Tenslotte is dat deze week besproken met de huidige en nieuwe trainers.

We zijn blij dat de trainers allen door willen gaan en zelfs een nieuw team op willen pakken.
Ondersteuning aan de trainers zal er vanuit de jeugdcommissie komen zodat we niet alleen de spelers opleiden maar ook de trainers.

Teamindelingen:

De teamindelingen zijn altijd onder voorbehoud van aanmeldingen en opzeggingen van spelers.
Wijzigingen worden door de jeugdcommissie besproken met de betrokken trainer(s).
Aan en of opmerking kunnen met de huidige trainer besproken worden, mochten zij er niet uitkomen dan wordt er door de betreffende trainer en de jeugdcommissie gekeken naar een passende oplossing.
Let wel; wij kunnen niet aan alle wensen en verzoeken doen van individuele spelers.

Wij kijken allen uit naar weer een mooi voetbalseizoen.

Met vriendelijke groeten

Namens de jeugdcommissie

Dave Smits

Klik hier voor het bekijken van de teamindelingen: Teamindeling jeugd 2022/2023