• Hits: 483

Ondersteuning van de praktijk “De Fysio” zal op 2 verschillende manieren gebeuren.

Ten eerste via een inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen jeugdspelers een screening laten afnemen waarna een advies of doorverwijzing volgt.
Het inloopspreekuur zal starten op maandag 30 september tussen 18:15 tot 19:15 uur op locatie vv ’t Vliegdorp.
Elke laatste maandag van de maand zal een fysiotherapeut van de praktijk De Fysio aanwezig zijn. Er zijn geen kosten gebonden aan dit spreekuur.

Ten tweede zal er ondersteuning zijn bij circuittrainingen t.b.v. motoriek en handelingssnelheid. In het nieuwe seizoen zal er gestart worden met circuittrainingen voor meerdere teams.
De bedoeling is spelers per groep en per trainer gerichte oefeningen aan te bieden. Zodat de handelingssnelheid van de spelers worden verbeterd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Praktijk De Fysio en Sport

We hebben al enkele jaren ervaring met het ondersteunen van sportclubs. Dit doen we op locatie d.m.v. voorlichting en trainingen.
In onze praktijk zien we ook veel jeugdige en volwassen sporters. Naast onze specialisaties bieden we ook echografie, laser- en fasciatherapie aan. Deze technieken zijn zeer effectief bij banden- en peesklachten die we vaak zien bij sporters. Jonge sporters kunnen nog wel eens motorische klachten hebben. Met behulp van fysiotherapie kan dit goed verholpen worden.