KINDERBINGO

  • Hits: 327

Op woensdagmiddag 30 oktober organiseren wij bij vv ‘t Vliegdorp weer een leuke kinderbingo. Leden, maar ook niet leden zijn van harte welkom. We hopen jullie allemaal te zien om er weer een leuke middag van te maken.

Win een voetbalclinic met John de Wolf

  • Hits: 412

Een voetbalclinic winnen met oud-profvoetballer John de Wolf ?
Dat kan !


Heb jij samen met een vriend of vriendin 50 clubloten of meer verkocht voor ‘t Vliegdorp, dan maak je kans op deze clinic. Zet je beste beentje voor, verkoop zoveel mogelijk loten en meldt je dan samen bij Bianca Vivié zodat ze jullie op kan geven.
Succes ðŸ‘

* Schoolvoetbaltoernooi 2019 *

  • Hits: 500

Afgelopen woensdag 10 april hebben we bij vv ‘t Vliegdorp weer een geslaagd voetbaltoernooi gehad. Alle kinderen hadden er zin in er hing een gezellige en sportieve sfeer. Ook hadden we prachtig weer🌞. De wedstrijden waren spannend!! Iedereen heeft zich enorm ingezet om punten te scoren ⚽️⚽️ voor hun team en school. Maar 1 school kon de wisselbeker winnen. Die beker is dit jaar gewonnen door de Carolusschool 🏆. Gefeliciteerd 🎉. We willen de Danielschool uit Soest, de Startbaan, de Postiljon en de Carolusschool uit Soesterberg bedanken voor jullie aanwezigheid en dat jullie er met zijn allen er een leuke dag van hebben gemaakt. Ook alle vrijwilligers bedankt!! Ook mede door jullie inzet 💪is deze dag een groot succes geworden. We hopen jullie volgend jaar weer allemaal te zien op het schoolvoetbaltoernooi ⚽️⚽️⚽️

*-Pupil van de week -*

  • Hits: 455

19 Januari 2019 was Juri Ceolin pupil van de week bij de wedstrijd Vliegdorp 1 - Austerlitz 1. Hieronder zijn verslag.

Hallo allemaal!
Ik was in Januari pupil van de week! Leuk, en ik heb met het 1ste team meegetraind, Heel leuk!, ik ben ook bij de voorbespreking geweest. We moesten in een kommetje spelen.
Verder heb ik wat snoep en chips mogen kiezen, In de wedstrijd mogen scoren (telde niet mee) en de wedstrijd gezien.
Verder heb ik de wedstrijd mogen kijken en erna heb ik een patatje gekregen (lekker). Bedankt voor deze speciale dag!!

Groeten aan heel v.v. Vliegdorp.

Juri.

BINGO

  • Hits: 596

Wat was het gezellig !
Vanmiddag was er voor de kinderen uit Soesterberg een kinderbingo georganiseerd bij vv ‘t Vliegdorp.
Met zo'n 75 kinderen was de kantine goed gevuld. En wat hadden zij het leuk. Vol spanning de nummers aftekenen en hopen op een mooie prijs. Allemaal blije gezichten bij vertrek, kortom een geslaagde middag.

Met dank aan de dames van de evenementen commissie van vv ‘t Vliegdorp ðŸ‘

Meer artikelen...

  1. SAVE THE DATE