• Wij zijn verheugd om Marieke en Jorinde aan te kondigen als onze vertrouwenspersonen bij onze vereniging. Bij vv 't Vliegdorp hechten we veel waarde aan een veilige en inclusieve omgeving voor al onze leden, zowel op als buiten het veld. Marieke en Jorinde staan klaar om te luisteren, te ondersteunen en te adviseren bij eventuele zorgen, vragen of problemen die je kunt ervaren binnen onze vereniging. Ze zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of achtergrond. Hun rol is om vertrouwelijkheid te waarborgen en te zorgen voor een respectvolle behandeling van elke situatie.

    Als vertrouwenspersonen zijn Marieke en Jorinde onafhankelijk en neutraal. Ze zullen altijd naar je luisteren zonder oordeel en je helpen bij het vinden van mogelijke oplossingen. Of het nu gaat om pesten, discriminatie, intimidatie of andere zaken, je kunt altijd bij hen terecht. Bij vv 't Vliegdorp streven we ernaar om een positieve en veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. We moedigen onze leden aan om eventuele zorgen te delen met Marieke en Jorinde, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing en de voetbalervaring voor iedereen kunnen verbeteren.

    Aarzel niet om contact op te nemen met Marieke en Jorinde via de contactgegevens die op onze website te vinden zijn. Ze zijn er om te helpen en staan altijd voor je klaar. Samen kunnen we ervoor zorgen dat vv 't Vliegdorp een plek is waar iedereen met plezier kan voetballen en zich thuis voelt.

    Vertrouwenspersoon Marieke